MENU

Αναλυτικά, η κριτική των παικτών του Ολυμπιακού στο εκτός έδρας 1-0 επί της Λαμίας:

Καπίνο: Εκ των κορυφαίων του αγώνα για τους νικητές, αφού ο διεθνής γκολκίπερ έσωσε όλες τις ευκαιρίες της Λαμίας που βρήκαν στόχο και γενικά ήταν σταθερός μέσα στην περιοχή του.

Μίλιτς: Σίγουρα ο χειρότερος του Ολυμπιακού στο ματς. Πολλά λάθη, ασταθείς επεμβάσεις και κακές τοποθετήσεις που στοίχισαν φάσεις υπέρ του αντιπάλου. «Έφαγε» και την κόκκινη 20 λεπτά πριν το τέλος για να δέσει το... γλυκό για τον Κροάτη που προβληματίζει στο ξεκίνημά του στο Λιμάνι.

Ομάρ: Σταθερός ο Νορβηγός με πολλές δυνάμεις και πολλά τρεξίματα πάνω-κάτω στη δεξιά πτέρυγα. Δοκίμασε κάποιες φάσεις στην επίθεση αλλά δεν του βγήκαν πολλά πράγματα.

Ρομαό: Είτε σαν αμυντικός χαφ, είτε σαν στόπερ, ο Τογκολέζος συνεχίζει να βγάζει ασπροπρόσωπους όσους τον πίστεψαν. Παραμένει σταθερός, σοβαρός και μετρημένος αποφεύγοντας τα εύκολα λάθη και καθαρίζοντας τις φάσεις χωρίς... πολλά πολλά.

Ρέτσος: Ένα ακόμη συνολικά καλό ματς από τον νεαρό διεθνή μπακ, με καλές τοποθετήσεις και σβέλτες, αποφασιστικές αμυντικές αντιδράσεις. Ωστόσο, ένα ακόμη ματς που δεν απέφυγε τα 1-2 σοβαρά λάθη απειρίας, κάτι που άλλωστε αποτελεί και το... σχολείο του στόπερ. Αν δεν τα κάνει σε αυτή την ηλικία, δεν θα μάθει να τα αποφεύγει. Όπως αυτό που τελικά «χάρισε» τη μπάλα στη Λαμία και έβγαλε την αντεπίθεση που οδήγησε στην αποβολή του Μίλιτς.

Ζιλέ: Κυρίως ανασταλτικός ο ρόλος του σε αυτό το ματς, χωρίς να καταφέρει να φανεί ιδιαίτερα. Μπορεί πολύ καλύτερα σε όλους τους τομείς.

Οτζίτζα-Οφόε: Ο Βέλγος είναι σίγουρα ο ποιοτικότερος νέος παίκτης του Ολυμπιακού και οι ικανότητές του στο γήπεδο φαίνονται ακόμη και σε «σβηστό» ματς. Πληθωρική η παρουσία του και πάλι στη μεσαία γραμμή, χωρίς ωστόσο να καταφέρει να γίνει ουσιαστικός κοντά στην αντίπαλη περιοχή.

Φορτούνης: Αν όχι ο καλύτερος, από τους καλύτερους των πρωταθλητών σε αυτό το ματς. Σταθερά σε πολύ καλή κατάσταση ο Τρικαλινός χαφ φέτος, με πολλές καλές πάσες σε αυτό το ματς, με σωστό «κουμάντο» στη μεσαία γραμμή, με πολλή «αθόρυβη» δουλειά και με το εύστοχο πέναλτι που χάρισε στην ομάδα του τη νίκη.

Μάριν: Ο Γερμανός το πάλεψε για λίγη ώρα στο πρώτο ημίχρονο, είχε και μια καλή φάση στο δεύτερο αλλά σε γενικές γραμμές και αυτός βρέθηκε σε μέτρια μέρα.

Πάρντο: Πολύ ορεξάτος, με πολλές κούρσες και σέντρες από τα δεξιά, τροφοδότησε σωστά τους συμπαίκτες του και γενικά βοήθησε τόσο ανασταλτικά όσο και δημιουργικά. Βεβαίως, κέρδισε και το πέναλτι από το οποίο ήρθε το γκολ που έκρινε την έκβαση του αγώνα.

Μπεν: Λίγα πράγματα για ένα ακόμη παιχνίδι. Ξεκίνησε δυνατά τη σεζόν στο Βελιγράδι όμως η πορεία του στη συνέχεια είναι πτωτική. Είχε κάποιες τελικές, προσπάθησε να βοηθήσει στην πίεση αλλά γενικά κινήθηκε σε ρηχά νερά. Δεν τροφοδοτήθηκε αρκετά πάντως.

Ανσαριφάρντ: Ο Ιρανός αντικατέστησε σωστά τον κακό Μπεν και πρόλαβε να έχει μια κλασική πλην όμως άστοχη ευκαιρία. Κέρδισε φάουλ, πίεσε την αντίπαλη άμυνα και γενικά έστω και για λίγη ώρα συμμετοχής παίρνει θετικό πρόσημο

Φιγκέιρας: Μπήκε για να «βουλώσει» το κενό αριστερά μετά την αποβολή του Μίλιτς και το έκανε χωρίς πρόβλημα.

Σεμπά: Και αυτός αγωνίστηκε για ένα περίπου δεκάλεπτο στο τέλος για να δώσει ανάσες και βοήθησε με το τρέξιμό του.

Λαμία - Ολυμπιακός: Η κριτική των «ερυθρόλευκων»