MENU

Από το απόγευμα της Τρίτης οι φίλοι του τριφυλλιού ξεκίνησαν μία πρωτοφανή επίθεση στο Instagram τόσο στον Σουηδό επιθετικό όσο και στη σύζυγό. Μιλώντας τους με σκληρές εκφράσεις τους κατηγόρησαν για την επιθυμία τους να μετακομίσουν στα ΗΑΕ και να μην σεβαστούν όπως ανέφεραν τον Παναθηναϊκό.

Αυτός ο βομβαρδισμός των φίλων της ομάδας ανάγκασε τόσο τον Μπεργκ όσο και την γυναίκα του να κατεβάσουν τα εν λόγω σχόλια αλλά και απενεργοποιήσουν την δυνατότητα των ακολούθων τους να γράψουν νέα.

Ορισμένα από τα τελευταία μηνύματα πριν κατέβουν έγραφαν χαρακτηριστικά:

«Ό,τι ανεβαίνει, κατεβαίνει, Μπεγκ. Μας έδωσες πολλά, αλλά ξέρεις ότι ο σύλλογος χρειάζεται χρήματα. Πες σε αυτή την ανύπαρκτη ομάδα ότι δεν φεύγεις από εδώ με λιγότερα από 5 εκατομμύρια. Κανείς δεν παίζει μαζί μας. Έχουμε χάσει και καλύτερους παίκτες από εσένα. Οπότε δεν νοιαζόμαστε καν. Ξέρεις ότι χωρίς εμάς θα ήσουν ένα τίποτα. Μην παίζεις μαζί μας. Παναθηναϊκός!».

«Μπεργκ, η συμπεριφορά σου είναι πολύ κακή. Αν τελικά μείνεις στην ομάδα θα πρέπει να τιμωρηθείς και να προπονείσαι για λίγο καιρό με την ομάδα νέων. Είσαι ο ηγέτης του Παναθηναϊκού, αλλά κανείς δεν είναι πάνω από τον Παναθηναϊκού».

«Αν δεν γίνει το deal με τους Άραβες, μην τολμήσεις να γυρίσεις στον Παναθηναϊκού. Θα προπονείσαι μόνος σου στην αυλή μια εγκαταλελειμμένης φάρμας μαζί με τα σκυλιά και τις κότες».

«Στο καλό. Τέτοιους παίκτες δεν θέλουμε στον Παναθηναϊκό. Πήγαινε στην Αραβία με τα λεφτά σου να δω ποιοι θα φωνάζουν το όνομά σου ξανά».

«Καλύτερα φύγε γιατί και να γυρίσεις ξένο σώμα θα είσαι».

«Μπεργκ, γ…».

«Χωρίς λεφτά δεν φεύγεις, μπ…».

«Γ… τα λεφτά. Δεν σε υποστηρίζουμε άλλο, βλάκα».

«Αν θέλεις τόσο πολύ να φύγεις, τότε πλήρωσε τα χρήματα που χρειάζονται από το δικό σου μερίδιο. Θα παίρνεις 3 εκατ. ευρώ τον χρόνο. Μην είσαι άπληστος!».

«Ντροπή σου! Προσευχήσου στα λεφτά, Μάρκους. Δεν αξίζεις τίποτα ως άνθρωπος».

«Έπαιξες βρώμικα πίσω από την πλάτη μας. Γιατί δεν είπες ανοιχτά ότι θέλεις να φύγεις; Μήπως πήρες σκόπιμα κόκκινη κάρτα στα πλέι οφ για να έχεις μια δικαιολογία να φύγεις; Συγγνώμη, αλλά μυρίζομαι κάπου έναν αρουραίο».

«Ήρθες στον Παναθηναϊκό πριν από 4 χρόνια σαν τελειωμένος ποδοσφαιριστής και εδώ ανέστησες την ποδοσφαιρική σου καριέρα. Ξανακέρδισες μια θέση στην εθνική σου και λατρεύτηκες υπερβολικά απ’ τον κόσμο του τριφυλλιού. Δεν περίμενα ποτέ να φερθείς έτσι στον Παναθηναϊκό, να φύγεις έτσι. Αν θες να φύγεις, φύγε και πες στους Άραβες όμως να πληρώσουν τη ρήτρα σου. Ή με τα 10 μύρια ή πουθενά».

«Γ… τα λεφτά».

«Αυτό είναι το ευχαριστώ στην ομάδα που μάτωνε για να σε πληρώνει; Η ομάδα έκανε υπέρβαση για να σου δίνει συμβόλαιο 1,1 εκατ. Μείνει, λοιπόν, σε παρακαλώ για να χτίσετε μαζί με τον Ουζουνίδη ένα σύνολο που θα κερδίζει και τους διαιτητές. Καταλαβαίνουμε ότι ένα τόσο μεγάλο συμβόλαιο όπως αυτό που σου δίνουν είναι μία μοναδική ευκαιρία για εσένα. Αλλά είναι απλό: αν δεν θέλεις να συνεχίσεις στον Παναθηναϊκό, οι Άραβες πρέπει να πληρώσουν 5,5 εκατ. ευρώ για να σε αφήσουμε να φύγεις. Και πρέπει να πάρει μερίδιο και το Αμβούργο. Δεν μπορούμε να αφήσουμε να φύγει ο καλύτερός μας παίκτης με τόσο λίγα λεφτά. Δεν πρόκειται να συμβεί αυτό».

«Μάρκους, γνωρίζουμε ότι είσαι 31 ετών, αλλά δεν σου αξίζει ένα πρωτάθλημα όπως το αραβικό. Ξέρουμε επίσης ότι έχεις μία οικογένεια πίσω σου, αλλά μην αφήνεις τον Παναθηναϊκό με αυτές τις συνθήκες. Αν ξέρεις την ιστορία του Παναθηναϊκού θα αντιλαμβάνεσαι ότι η ομάδα μας δεν αξίζει τέτοια πράγματα. Είσαι ο μόνος που μπορείς να λύσεις αυτό το πρόβλημα. Ευχαριστούμε για όλα, αλλά να θυμάσαι ότι τα λεφτά δεν μπορούν να αγοράσουν την ευτυχία».

«Αν ερχόσουν από την αρχή στην ομάδα και εξηγούσες την κατάσταση, τότε αυτή θα μπορούσε να αποδεχτεί την πρόταση των Αράβων. Όμως, εσύ και ο μάνατζέρ σου επιλέξατε να παίξετε ένα παιχνίδι με ανέντιμο τρόπο. Κρυβόσασταν, λέγατε ψέματα και υπογράψατε συμβόλαιο με άλλη ομάδα ενώ έχεις συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό μέχρι το 2019. Αυτή είναι μία συμπεριφορά που δεν είναι ανεκτή. Φέρτε τα 5,1 εκατ. και πηγαίνετε όπου θέλετε. Διαφορετικά δεν είστε ευπρόσδεκτοι στον Παναθηναϊκό. Δεν θα παίζεις πια στον Παναθηναϊκό, θα είσαι εκτός ομάδας και θα χάσεις το Μουντιάλ αφού θα έχεις μηδενικές συμμετοχές. Δεν μπορείς να παίζεις με τον Παναθηναϊκό. Στο Αμβούργο δεν υπήρχες. Βρες ένα γυμναστήριο στη Γλυφάδα και βρες και έναν personal trainer για να κάνεις προπόνηση αν θέλεις να ξαναπαίξεις ποδόσφαιρο στα 33 σου, γιατί δεν θα σου επιτρέπεται να μπαίνεις ούτε στο προπονητικό κέντρο του Παναθηναϊκού».

Μπεργκ και Ζοζεφίν κατέβασαν τα σχόλια από το Instagram
EVENTS