MENU

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

Η αναγνώριση του κόσμου ήταν το πρώτο ξεχωριστό «παράσημο». Όχι το μοναδικό, όμως. Ο Παναγιώτης Γλύκος κέρδισε και την εκτίμηση των συμπαικτών με τους οποίους μοιράστηκε τ’ αποδυτήρια. Είναι ο Players’ Player of the Year 2016-17.

Μια ακόμα ειδικής σημασίας επιβράβευση για τον Έλληνα τερματοφύλακα, ο οποίος πραγματοποίησε την πιο ώριμη σεζόν της καριέρας του. Ο θεσμός του Players’ Player of the Year πραγματοποιήθηκε για δεύτερη σερί χρονιά με τους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ να ψηφίζουν τους δικούς τους κορυφαίους. Ο καθένας είχε το δικαίωμα να επιλέξει τρεις παίκτες με τον πρώτο να κερδίζει τρεις πόντους, τον δεύτερο δύο και τον τρίτο έναν πόντο.

Η ψηφοφορία έγινε μια εβδομάδα πριν το φινάλε της σεζόν και κρίθηκε στις λεπτομέρειες, ωστόσο, ήταν ο καθρέπτης όσων συνέβησαν στον αγωνιστικό χώρο επιβραβεύοντας τους καλύτερους της ομάδας. Ο Χοσέ Άνχελ Κρέσπο που ήρθε και θωράκισε την άμυνα του ΠΑΟΚ, συγκέντρωσε 27 πόντους. Ένας ακόμα αμυντικός – ασχέτως αν βοήθησε πολύ και στην επίθεση – ο Λέο Μάτος βρέθηκε στην τρίτη θέση με 29 πόντους.

Δεύτερος ήταν ο… αρτίστας Ντιέγκο Μπίσεσβαρ με 30 πόντους. Και στην κορυφή, ο άνθρωπος που παρείχε την σιγουριά στους υπόλοιπους δέκα του γηπέδου. Εκείνος που τους έκανε να νιώθουν ασφάλεια και να μην στρέφουν το βλέμμα τους προς την εστία. Ο Παναγιώτης Γλύκος συγκέντρωσε 31 πόντους κι έκανε το double στα βραβεία MVP.

Η βράβευση του διεθνή Έλληνα πορτιέρο πραγματοποιήθηκε εσωτερικά, όπως και η ψηφοφορία. Στ’ αποδυτήρια. Ο New Media Director του ΠΑΟΚ, Παναγιώτης Αρωνιάδης ανακοίνωσε στους παίκτες τ’ αποτελέσματα κι ο Βλάνταν Ίβιτς παρέδωσε στον Γλύκο το βραβείο του λίγο πριν τη σέντρα του τελευταίου ματς της σεζόν. Η κάμερα του PAOK TV και κατέγραψε τα πάντα.

Δείτε το βίντεο του PAOK TV:

http://www.youtube.com/embed/OcPux11mFEI?modestbranding=0&showinfo=0&playsinline=1
Πολυτιμότερος στους ψήφους των παικτών του ΠΑΟΚ, ο Γλύκος! (vid)