MENU

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στην NOVA:

Για το τελευταίο παιχνίδι της σεζόν: «Είναι μεγάλος αγώνας, ένα παιχνίδι που θα κρίνει τα Play Offs. Προετοιμαζόμαστε για να νικήσουμε, όλα είναι στο χέρι μας και θα δώσουμε ότι μπορούμε» .

Για τις πολλές απουσίες του ΠΑΟΚ: «Είναι κάτι που το περιμένεις στο τέλος της περιόδου, θέλω να πω κούραση, τραυματισμοί, τα έχουν όλες οι ομάδες. Πρέπει όλοι οι παίκτες να είναι ετοιμοπόλεμοι» .

Για τους Κάτσε και Αθανασίαδη: «Είναι θετικό που επιστρέφουν Σάκχοφ και Ουάρντα. Από εκεί και πέραΚάτσε και Αθανασιάδης είχαν πρόβλημα με τη μέση, αλλά έκαναν αποθεραπεία για να είναι έτοιμοι» .

Για τους παράγοντες που θα κρίνουν το παιχνίδι: «Πάθος και θέληση θα κρίνουν το ματς. Παίζουμε μέσα στην έδρα μας και πιστεύω πως εμείς θα έχουμε αυτά τα στοιχεία σε μεγαλύτερο βαθμό. Θα προσπαθήσουμε να δώσουμε ότι μπορούμε για να χαρούν όλοι οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ» .

Για το μήνυμά του προς τον κόσμο: «Είναι ένα ματς που ο καθένας από μας πρέπει να προστατέψουμε την ομάδα. Η αγάπη που έχουν στην ομάδα είναι φανερή, αλλά θέλει προσοχή» .

Ίβιτς: «Ο κόσμος ξέρει τι πρέπει να κάνει για να προστατεύσει την ομάδα»