MENU

Η Ένωση έφτασε τους 9 βαθμούς, Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ έχουν από 8 με ένα παιχνίδι λιγότερο, ενώ ο Πανιώνιος έμεινε στους 4. Την 6η και τελευταία αγωνιστική των Play Offs, την Τετάρτη 31 Μαΐου (20.30), ο ΠΑΟΚ φιλοξενεί τον Παναθηναϊκό και ο Πανιώνιος υποδέχεται την ΑΕΚ.

Ωστόσο η εκκρεμότητα που υπάρχει με τον αγώνα ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ στην Λεωφόρο Αλεξάνδρας, ο οποίος διακόπηκε στο 55ο λεπτό του, ενδέχεται να αλλάξει τα δεδομένα και τη βαθμολογία, καθώς υπάρχει σαφώς η πιθανότητα ο σύλλογος της Θεσσαλονίκης να φτάσει τους 11 βαθμούς, παίρνοντας το ματς «στα χαρτιά», αλλά και ο Παναθηναϊκός να υποχωρήσει στους 5, χάνοντας έτσι ακόμα και τις μαθηματικές ελπίδες του για την πρώτη θέση και απειλούμενος με την τελευταία.

Παράλληλα, ΠΑΟΚ και ΑΕΚ κινδυνεύουν επίσης με αφαίρεση τριών βαθμών για τα επεισόδια μεταξύ υποστηρικτών τους πριν την έναρξη του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας στο Πανθεσσαλικό Στάδιο του Βόλου, κάτι το οποίο σημαίνει ότι πλην του ανέφικτου σεναρίου να τερματίσει ο Πανιώνιος στην πρώτη θέση της ειδικής βαθμολογίας των Play Offs, όλα τα υπόλοιπα διατηρούν τις πιθανότητές τους, εν αναμονή τόσο των οριστικών δικαστικών αποφάσεων όσο και της τελευταίας αγωνιστικής.

H βαθμολογία των Play Offs: Όλα ανοιχτά την τελευταία αγωνιστική