MENU

Δυσάρεστα ήταν τα νέα στον Παναθηναϊκό (και) για την περίπτωση του Πολ Ζοσέ Εμποκού, καθώς το ιατρικό επιτελείο της ομάδας επιβεβαίωσε ότι υπέστη τράβηγμα στο δικέφαλο στο ματς με την ΑΕΚ και ως εκ τούτου θεωρείται απίθανο να προλάβει κάποιο άλλο παιχνίδι στα πλέι οφ.

Ο Αφρικανός μεσοεπιθετικός αναμένεται να μείνει εκτός προπονήσεων για μία εβδομάδα, τη στιγμή που τα πλέι οφ ολοκληρώνονται την επόμενη Τετάρτη και οι λιγοστές ελπίδες που υπάρχουν αφορούν στο ματς της τελευταίας αγωνιστικής με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

Σε αυτόν τον αγώνα είναι πιθανό να αγωνιστεί επίσης ο Βιγιαφάνιες (διάστρεμμα), η αποθεραπεία του οποίου πηγαίνει πολύ καλά και υπάρχουν μάλιστα κάποιες ελπίδες να δώσει το παρών στο ματς με τον Πανιώνιο στη Λεωφόρο.

Επιστρέφοντας στον αγώνα της Τετάρτης με την ΑΕΚ, ο Παναθηναϊκός θα έχει στη διάθεσή του τον Οδυσσέα Βλαχοδήμο που εξέτισε την ποινή της τιμωρίας του αλλά και τους Δημήτρη Κουρμπέλη και Ρόμπιν Λουντ, οι οποίοι έχουν ξεπεράσει πλήρως τα προβλήματα που αντιμετώπισαν.

Το πρόγραμμα της προπόνησης του Παναθηναϊκού περιλάμβανε προθέρμανση, ασκήσεις συναρμογής, παιχνίδι με άσκηση κατοχής και παιχνίδι τακτικής σε περιορισμένο χώρο.

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Τελάντερ, Βιγιαφάνιες, Μπεργκ ενώ ο Εμποκού έκανε θεραπεία μετά το τράβηγμα που υπέστη στο δικέφαλο.

Τέλος τα πλέι οφ και για τον Εμποκού στον Παναθηναϊκό!