MENU

Τον καθάρισαν λοιπόν και τον Μπεργκ. Μπαμ – μπαμ. Σε μισή μέρα μέσα τη βγάλανε την απόφαση. Αλλά σιγά μην περίμεναν κιόλας. Ηταν βλέπετε μεγάλος ο πόνος τους. Και δικαίως εδώ που τα λέμε. ΣΟΥΡΩΤΗΡΙ τους έχει κάνει όπου τους πετυχαίνει ο Σουηδός. ΟΛΟΥΣ. Και τι κάνουν τόσο καιρό; Ψέματα, λάσπη, στοχοποίηση και αλητεία. Λέγε - λέγε κάτι θα μείνει. Με κάθε πιθανό και απίθανο τρόπο προσπαθούν να του σπάσουν τον τσαμπουκά. Να τον ξενερώσουν μπας και πει «άι σιχτίρ» και σηκωθεί να φύγει. Μπας και γλιτώσουν από τον βιαστή τον ψυχών τους και όχι μόνο. Τα έκαναν με διάφορους τρόπους και με τον Σισέ παλιότερα.

Τον έστειλαν, τον Μάρκους, στο νοσοκομείο με κάταγμα κλείδας και δεν πήρε ούτε πέναλτι. Του έβαλαν τόσα και τόσα άμπαλα παικτάκια που δεν κάνουν ούτε για να του δένουν τα κορδόνια να του τσαμπουκαλεύονται. Να τον χτυπάνε σαν γυναικούλες μπας και τρελαθεί και αρπάξει κανέναν τους και αποβληθεί. Τους βάζουν διαιτητές καμικάζι που αντί να του ζητάνε αυτόγραφο και να βγάλουν καμιά selfie , του ρίχνουν όσες κάρτες έχουν πχ μαζί όλα τα στόπερ του Ολυμπιακού. Του γράφουν κάθε καλοκαίρι και χειμώνα ότι φεύγει και ο μπαγάσας τους ξεφτιλίζει και ανανεώνει.

Τύποι που φτιάχνουν συστήματα (και… πρωτοσέλιδα) με τα κεφτεδάκια του Αλέφαντου διαδίδουν δεξιά και αριστερά ότι είναι βρώμικος ότι κάνει το ένα, ότι κάνει το άλλο. Κι αυτός ο «αληταράς» ΕΚΕΙ. Να μην παίρνει χαμπάρι. Να τους βάζει μέσα στα δίχτυα και στις τρύπες τους.

31 γκολ έχει βάλει ο άνθρωπος φέτος, σε αυτή την τραγική χρονιά για τον Παναθηναϊκό. Και φαίνεται πως τους πονάνε ένα προς ένα. Γι’ αυτό και βάλανε τη Σούπερ Λίγκα (τίποτα δεν είναι τυχαίο) να του πάρει το σκαλπ με τέσσερις αγωνιστικές. Τρεις οι άλλοι, τέσσερις αυτός. Όχι για το αρχηγιλίκι, αλλά για το γκολ που τους ξανάβαλε μάλλον.

Μην είστε κορόιδα πάντως. Θα ξαναγυρίσει. Μήπως να τον απελάσετε καλύτερα; Ετσι για να έχετε τον…. (το κεφάλι σας ντε) ήσυχο; Αυτός φταίει άλλωστε για όλα τα χάλια του ελληνικού ποδοσφαίρου. Για τις εγκληματικές οργανώσεις, για τα μαχαιρώματα στους τελικούς, για κάτι άθλια ανθρωπάκια που παριστάνουν τους διαιτητές, τους βοηθούς και τους παρατηρητές, για τα πάντα όλα. Ισως και για τα μνημόνια.

Για το ματς της Λεωφόρου δεν έχω να πω τίποτα άλλο. Το εξαντλήσαμε στο προηγούμενο άρθρο αναφερόμενοι και στο έγκλημα που έκανε ο τύπος που πέταξε το κουτάκι, αλλά και στη θεατρική παράσταση που στήθηκε στη συνέχεια. Εκτοτε προτιμώ να διαβάζω. Και να γελάω. Με το θράσος ορισμένων και ειδικότερα κάτι εντελώς ανύπαρκτων δημοσιογραφικά τύπων. Που δεν έχουν βγάλει ΜΙΣΗ είδηση στη ζωή τους, το παίζουν τρομάρα τους αρθρογράφοι και μάλιστα αντικειμενικοί και κουνάνε το δάκτυλο σε όσους δεν ανέδειξαν τη… ζούγκλα της Λεωφόρου και στάθηκαν στις «λεπτομέρειες» του τραυματισμού του Ιβιτς.

Αν είχαν τον στοιχειώδη ανδρισμό να αναδείξουν και όλα τα υπόλοιπα που έχουν συμβεί στο παρελθόν μπορεί και να τους παίρναμε στα σοβαρά. Να κάναμε οποιασδήποτε μορφής διάλογο ρε αδερφέ. Για την ώρα δεν ασχολείται ούτε η… Πάνια μαζί τους. Όσο και να ξύνονται στην γκλίτσα και να προσπαθούν να το παίξουν αυτό που δεν είναι και που δεν θα γίνουν ποτέ.

ΥΓ: Αυτός που κάνει τον Υφυπουργό ενημέρωσε τον Ινφαντίνο και για τα ξεφτιλίκια ΤΟΥ με τα μαχαιρώματα στη «γιορτή του ποδοσφαίρου» στον Βόλο ή αρκέστηκε απλά στο κουτάκι; Φυσικά και δεν χρειάζεται απάντηση. Και αυτές οι μάσκες έχουν πέσει προ πολλού…

ΥΓ1: Επειδή είναι ΖΗΤΗΜΑ ΤΙΜΗΣ ώστε να μην γίνουμε σαν αυτούς που κοροϊδεύουμε και επειδή ρωτάνε πολλοί: Ο τύπος που πέταξε το κουτάκι… σχεδόν βρέθηκε. Θέλω να πω ότι φαίνεται καθαρά στα πλάνα που υπάρχουν από διάφορες κάμερες, άρα είναι θέμα χρόνου τα… περαιτέρω. Διότι χωρίς αυτόν, ΟΛΑ θα ήταν αλλιώς το βράδυ της Τετάρτης, καθώς οι αντίπαλοι βρήκαν και τα έκαναν.

Απελάστε τον μπας και ησυχάσετε!