MENU

Γλύκος: Ήταν αλάνθαστος, σοβαρός και κατά την διάρκεια του ματς δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα από τους «πράσινους».

Μάτος: Βρέθηκε σε πολύ καλή ημέρα τόσο αμυντικά, όσο κι επιθετικά. Θα μπορούσε να σκοράρει σε αρκετές περιπτώσεις και δεν αντιμετώπισε προβλήματα απέναντι στον Βλαχοδήμο.

Κρέσπο: Ξεκίνησε με ένα λάθος, αλλά συνήλθε. Έκανε πολύ καλό παιχνίδι, είχε γρήγορες επεμβάσεις και ήταν πολύ σταθερός.

Βαρέλα: Δεν πιέστηκε ιδιαίτερα και είχε καλές τοποθετήσεις κατά την διάρκεια του αγώνα.

Λέοβατς: Σημείωσε το δεύτερο γκολ, κράτησε πολύ καλά αμυντικά την θέση του κι έβγαλε καλές συνεργασίες.

Σάκχοφ: Ξεκίνησε παίρνοντας μία αχρείαστη κίτρινη κάρτα και άργησε να μπει στον ρυθμό. Βοηθήθηκε από το γκολ που σημείωσε, ενώ μπορούσε να πετύχει και δεύτερο.

Τσίμιροτ: Επανήλθε στις καλές εμφανίσεις. Ηταν... παντού, καθώς κάλυψε όλα τα μήκη και τα πλάτη του γηπέδου. Δεν κατάφερε να βγάλει τελικές πάσες.

Ουάρντα: Έκανε ένα εκπληκτικό πρώτο ημίχρονο. Είχε πολύ καλές ενέργειες και μία ασίστ στον Λεόβατς. Έβγαλε πολλές τελικές πάσες που δεν κατέληξαν σε γκολ, ενώ είχε και πολύ καλές τελικές προσπάθειες.

Ενρίκε: Ήταν σημαντικός στην εξέλιξη του αγώνα, καθώς σημείωσε το πρώτο γκολ. Είχε θετικές ενέργειες. Αν εξαιρέσουμε την κίτρινη κάρτα που δέχθηκε, για πρώτη φορά δεν έδειξε νευρικότητα. Βρέθηκε σε καλή ημέρα.

Πέλκας: Έκανε ένα πολύ ουσιαστικό παιχνίδι σε όλους τους τομείς. Πίεσε καλά, κάλυψε σωστά τον χώρο του και δημιουργικά ήταν αυτός που έπρεπε. Σε μία δύο περιπτώσεις θα μπορούσε να είναι περισσότερος ομαδικός, αλλά αν του έβγαιναν οι φάσεις, δεν θα του έλεγε κανείς τίποτα.

Αθανασιάδης: Για ακόμη ένα παιχνίδι η απόδοσή κυμάνθηκε σε πολύ ρηχά νερά. Δεν συμμετείχε πολύ στο παιχνίδι. Έφτασε σε κάποιες τελικές, αλλά και πάλι έδειξε πως δεν είναι σε καλό φεγγάρι.

Μαλεζάς: Κράτησε πολύ καλά την θέση του, ήταν σοβαρός στην ανάπτυξη του παιχνιδιού και στις επεμβάσεις του.

Κίτσιου: Παρότι αγωνίστηκε ως αριστερό μπακ, έδειξε πως είναι σε πολύ καλή κατάσταση. Δεν έκανε λάθη και πρέσαρε σωστά.

Κάμπος: Θα μπορούσε να είναι πιο ομαδικός και είχε πολλούς χώρους που δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί.

Η κριτική των παικτών του ΠΑΟΚ: «Όργια» Ουάρντα, ακολούθησαν Ενρίκε, Πέλκας και Μάτος