MENU

Η Βέροια υποβιβάστηκε και μαθηματικά στην Stoiximan.gr Football League μετά την ολοκλήρωση της 28ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος και πλέον μένει να γίνει γνωστό ποιος εκ των Λεβαδειακού (23 βαθμοί), Λάρισας (25), Ηρακλή (25) και Αστέρα Τρίπολης (27) θα είναι ο δεύτερος σύλλογος που δεν θα αγωνίζεται του χρόνου στην Super League.

Πλέον, η ομάδα του Δημήτρη Φαράντου βρίσκεται στην πιο δύσκολη θέση, καθώς όχι μόνο δεν εξαρτάται από τα δικά της αποτελέσματα, αφού υπάρχει περίπτωση να μην της φτάσουν ακόμα και δύο νίκες προκειμένου να σωθεί, αλλά έχει και πολύ δύσκολο πρόγραμμα, καθώς την επόμενη αγωνιστική υποδέχεται την ΑΕΚ, η οποία δεν έχει «κλειδώσει» μαθηματικά τα Play Offs, και την τελευταία φιλοξενείται στην έδρα του ισχυρότατου φέτος Πανιωνίου.

Στον αντίποδα, ο Ηρακλής υποδέχεται τον αδιάφορο Παναιτωλικό στο Καυτανζόγλειο Στάδιο και την τελευταία αγωνιστική ταξιδεύει στην Τρίπολη για να αντιμετωπίσει τον Αστέρα, ο οποίος θα παίξει πρώτα στην Βέροια κόντρα στον υποβιβασμένο σύλλογο της Μακεδονίας για την 29η αγωνιστική και με νίκη «σφραγίζει» την παραμονή του, ανεξαρτήτως των υπολοίπων αποτελεσμάτων.

Η Λάρισα με τη σειρά της, μετά το αποψινό 0-0 με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι, υποδέχεται την Ξάνθη στο AEL FC Arena και την τελευταία αγωνιστική θα παίξει με τον αδιάφορο βαθμολογικά Παναθηναϊκό στην Λεωφόρο Αλεξάνδρας. Στα υπέρ της, το ότι έχει την ισοβαθμία με τον Λεβαδειακό και θεωρητικά με τέσσερις πόντους παραμένει στην πρώτη κατηγορία ό,τι και να συμβεί.

Τα παιχνίδια-φωτιά στις δύο τελευταίες αγωνιστικές:

29η: Ηρακλής - Παναιτωλικός

29η: Λάρισα - Ξάνθη

29η: Βέροια - Αστέρας Τρίπολης

29η: Λεβαδειακός - ΑΕΚ

30η: Αστέρας Τρίπολης - Ηρακλής

30η: Παναθηναϊκός - Λάρισα

30η: Πανιώνιος - Λεβαδειακός

H βαθμολογία της Super League μετά από 28 ματς:

Το πρόγραμμα των «μονομάχων» για την αποφυγή του υποβιβασμού