MENU

Μετά το ντέρμπι της Λεωφόρου, οι «ερυθρόλευκοι» εντατικοποίησαν την έρευνα αγοράς για την αντικατάσταση του Πάουλο Μπέντο και στόχευσαν κυρίως εκτός συνόρων. Κουβέντιασαν με τους δύο Γάλλους, Ρεμί Γκαρντ και Φιλίπ Μοντανιέ, ενώ τους προτάθηκαν και ουκ ολίγοι άλλοι τεχνικοί από τις ξένες αγορές και κυρίως την ισπανική. Ωστόσο, οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι αμφότεροι οι Γάλλοι έχουν ήδη απαντήσει αρνητικά από το βράδυ της Δευτέρας ενώ και οι υπόλοιπες περιπτώσεις δεν έκαναν «κλικ».

Όσο μάλιστα κυλούν οι ώρες, στο Λιμάνι καταλήγουν όλο και περισσότερο σε μια λύση από την εγχώρια αγορά, η οποία είναι κάτι παραπάνω από δοκιμασμένη! Σύμφωνα με πληροφορίες του SDNA, το σενάριο που παίζει πιο δυνατά είναι αυτό του Τάκη Λεμονή, ο οποίος μάλιστα φέρεται να έχει βρεθεί ήδη στα γραφεία της ΠΑΕ Ολυμπιακός!

Το όνομα του πρώην «ερυθρόλευκου» τεχνικού ακούγεται όλο και πιο έντονα τις τελευταίες ώρες, αφού στο Λιμάνι έχουν στραφεί στην ελληνική αγορά, από την οποία άλλωστε δεν είναι πολλοί αυτοί που μπορούν να «παίξουν» αυτή τη στιγμή για τον Ολυμπιακό.

Αξίζει να σημειωθεί ότι αν ο Λεμονής πιάσει ξανά Λιμάνι, αυτή θα είναι η τρίτη θητεία του στον πάγκο των «ερυθρόλευκων»! Ανέλαβε πρώτος προπονητής του συλλόγου για πρώτη φορά το 2000 όταν πήρε «προαγωγή» από βοηθός, μετά την απόλυση του Γιάννη Ματζουράκη και παρέμεινε μέχρι τον Οκτώβριο του 2002, πανηγυρίζοντας δύο πρωταθλήματα.

Τον Δεκέμβριο του 2006 επέστρεψε στο Λιμάνι ως αντικαταστάτης του Τροντ Σόλιντ και παρέμεινε ως τις 11 Μαρτίου 2008, κατακτώντας ένα ακόμη πρωτάθλημα και φυσικά συνδέοντας το όνομά του με τα πρώτα δύο «διπλά» της ομάδας στο Champions League, αλλά και με ιστορικές νίκες στα ελληνικά ντέρμπι και στις δύο θητείες του.

Φήμες για Λεμονή στον Ολυμπιακό!