MENU

Η ανακοίνωση της πρόθεσης της Κυβέρνησης να συμπεριλάβει την κατασκευή ποδοσφαιρικού γηπέδου και αθλητικών εγκαταστάσεων του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού στο Γουδή, δρομολογεί καταιγιστικές εξελίξεις στο πρόβλημα που ταλαιπωρεί εδώ και πολλά χρόνια εκατομμύρια φίλους του «τριφυλλιού».

Τι θέλει, όμως, ο κόσμος του Παναθηναϊκού; Ποια από τις τέσσερις προτάσεις που υπάρχουν αυτή τη στιγμή στο τραπέζι θεωρεί καλύτερη για την αγαπημένη του ομάδα;

Το SDNA δίνει το λόγο στους αναγνώστες του και καλεί τους φίλους του Παναθηναϊκού να πάρουν θέση στη συζήτηση που έχει ανοίξει για τα καλά από το πρωί της Πέμπτης. Επιλέξτε ποια από τις τέσσερις προτάσεις θεωρείται ιδανική για το «τριφύλλι» και πάρτε μέρος στο μεγάλο γκάλοπ του SDNA.

ΠΡΟΤΑΣΗ 1: Κατασκευή ποδοσφαιρικού γηπέδου και εγκαταστάσεων του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού στο Βοτανικό. Το σχέδιο της διπλής ανάπλασης που βρίσκεται ακόμη σε ισχύ.

ΠΡΟΤΑΣΗ 2: Κατασκευή ποδοσφαιρικού γηπέδου και εγκαταστάσεων του Ερασιτέχνη στο Γουδή. Η πρόταση που δρομολογεί η κυβέρνηση με την αρωγή του προέδρου του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, Δημήτρη Μπαλτάκου.

ΠΡΟΤΑΣΗ 3: ΠΡΟΤΑΣΗ 3: Αναμόρφωση του υπάρχοντος «Απόστολος Νικολαϊδης» στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας. Η πρόταση που είχε καταθέσει πριν από μερικούς μήνες ο Γιάννης Αλαφούζος για ανακαίνιση και γήπεδο 20.000 θέσεων στην ιστορική έδρα του τριφυλλιού.

ΠΡΟΤΑΣΗ 4: Δημιουργία «πράσινης πολιτείας» στο ΟΑΚΑ. Η πρόταση που υποστηρίζει ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος με μεταφορά όλων των ομάδων του Παναθηναϊκού στις Ολυμπιακές εγκαταστάσεις και παραχώρησή τους για 99 χρόνια από την Πολιτεία.

Επιλέξτε το τετραγωνάκι της απάντησης που επιθυμείτε και παρακολουθείστε ζωντανά τα αποτελέσματα του γκάλοπ και πως αυτά διαμορφώνονται με τη δική σας ψήφο.

Με ποια από τις υπάρχουσες προτάσεις για το γήπεδο του Παναθηναϊκού συμφωνείτε;

Choices
Poll SDNA: Πού θέλετε να γίνει το γήπεδο του Παναθηναϊκού;