MENU

... τους Απαράδεκτους στις αρχές της δεκαετίας του 90 να παρακολουθούν Θρύλο! Από τα πρώτα σήριαλ της ελληνικής ιδιωτικής τηλεόρασης που οι πρωταγωνιστές εκφράζουν τα οπαδικά τους συναισθήματα.

Ο Σπύρος και ο Βλάσης είναι Ολυμπιακάρες και παρά την επέτειο γάμου του πρώτου δεν υπάρχει καν δίλημμα!

«O άντρας ο σωστός ο προχωρημένος παρακολουθεί Θρύλο!» και «Αμα παίζει ο Θρύλος, θα βλέπω μπάλα», λένε οι δύο πρωταγωνιστές.

Εντάξει εδώ κλαίμε όλοι. Ντένη Μαρκορά σε δράση! Η πρωταγωνίστρια στο σήριαλ «Δυο ξένοι», δεν είναι απλά Παναθηναϊκός. Είναι βαμμένη και παίρνει μέρος σε επεισόδια σε ντέρμπι των «αιωνίων» στο μπάσκετ. «Σας παρακαλώ μην με προσβάλλετε, δεν είμαι φίλαθλος του Παναθηναϊκού, είμαι οπαδός!», λέει στο αστυνομικό τμήμα.

Στο «Άκρως Οικογειακόν», ο Γιάννης Μπέζος μας αποκαλύπτει για πρώτη φορά την αρρώστια του για τον Ολυμπιακό.

«Ο Παναθηναϊκός φέτος πάει για πρωτάθλημα. Από πότε είναι αυτή η εφημερίδα;;;»

-Τι είναι Olympiacos;;;

-Θα σε πάρει και θα σε σηκώσει...

Τα ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκού αναβιώνουν με τρομερές ατάκες στο «Ευτυχισμένοι Μαζί». Από την μία οι Μαυροτσουκαλαίοι, άρρωστοι Ολυμπιακοί οικογενειακώς και από την άλλη η Ελένη Παλαιολόγου που κάνει το λάθος να εκφράσει τα Παναθηναϊκά της συναισθήματα. Ένα βίντεο με μοναδικές στιγμές γέλιου.

«Εδώ θα γίνει ο τάφος σας, θα πεθάνετε κωλόγαυροι», λέει η Ελένη μετά το γκολ του Παναθηναϊκού επί του Ολυμπιακού και οι άντρες του σπιτιού μένουν κάγκελο!

Διονύσης: Θύμησέ μου τι ομάδα είσαι;

Ελένη: Παναθηναϊκός!

Διονύσης: Τι μου θύμησες... Υπάρχει ακόμα;

«Γαύροι ρουφιάνοι, κοτόπουλα με κράνη!», λέει ο Μάκης Κοτσάμπασης και ποιος είδε τους Σπύρο και Διονύση και δεν τους φοβήθηκε: «Αλλαξοπίστησες μωρή κρυφο-πράσινη χαμούρα;;;;;».

Ο Κώστας Κόλκας έρχεται σε σύγκρουση με τον γείτονά του στο «Λατρεμένοι μου γείτονες» όταν καταλαβαίνει ότι είναι Παναθηναϊκός

http://www.youtube.com/embed/vBWr9Hdy2lc?modestbranding=0&showinfo=0&playsinline=1

Γελάκια στο σήριαλ «Κλινινή περίπτωση» με την είδηση ότι ο Παναθηναϊκός θα πάρει πρωτάθλημα... Είδηση που για τους πρωταγωνιστές μοιάζει με ανέκδοτο...

Παναθηναϊκός vs Ολυμπιακός στα ελληνικά σίριαλ! (vids)