MENU

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ:

Το paokfc.gr σας βάζει από νωρίς στο κλίμα της αναμέτρησης της 24ης Αγωνιστικής της Super League κόντρα στην ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ. Διαβάστε ενδιαφέρουσες πληροφορίες για την προϊστορία των αναμετρήσεων των δύο ομάδων και την παράδοση των αγώνων στην έδρα των Κιτρινόμαυρων.

#Στα 13 τελευταία παιχνίδια με την ΑΕΚ ανεξάρτητα έδρας και διοργάνωσης ο ΠΑΟΚ μετρά εννέα νίκες, δύο ισοπαλίες και δύο ήττες. Συνολικά οι δύο ομάδες έχουν αναμετρηθεί 60 φορές με γηπεδούχο την Ένωση (43 νίκες ΑΕΚ – 10 ισοπαλίες -7 νίκες ΠΑΟΚ).

#Ο ΠΑΟΚ δεν έχει σκοράρει στις τέσσερις τελευταίες του επισκέψεις στην έδρα της ΑΕΚ. ‘Eχει να βρει δίχτυα από τις 29 Ιανουαρίου 2012, όταν επικράτησε με 2-0 χάρη στα γκολ των Γεωργιάδη και Αθανασιάδη .

#Ο Στέφανος Αθανασιάδης έχει σκοράρει στα πέντε από τα τελευταία έξι ματς που ο ΠΑΟΚ βρήκε δίχτυα κόντρα στην ΑΕΚ και έχει συνολικά πέντε γκολ εντός και εκτός έδρας κόντρα στους Κιτρινόμαυρους.

#8 αγώνες χωρίς ήττα είναι το μεγαλύτερο σερί του ΠΑΟΚ με αντίπαλο την ΑΕΚ και έγινε από τις 3 Ιουνίου 1981 μέχρι τις 29 Ιουνίου 1983 με οκτώ αναμετρήσεις για όλες τις διοργανώσεις, στις οποίες ο ΠΑΟΚ είχε πέντε νίκες και τρεις ισοπαλίες.

#2 από τις εκτός έδρας νίκες του ΠΑΟΚ με αντίπαλο την ΑΕΚ είναι με 2-0, ενώ υπάρχουν και δύο ακόμη με 2-1. Από μια εμφάνιση έχουν οι νίκες με σκορ 3-1, 1-0 και 4-3.

Facts & Figures για το ΑΕΚ-ΠΑΟΚ