MENU

Τρελαμένοι εμείς οι ΠΑΟΚτσήδες ρε φίλε που σφάχτηκε ο Ολυμπιακός. Εγώ δεν κοιμήθηκα για την ακρίβεια. Μιλούσα στα τηλέφωνα με τους κολλητούς μου για να στηρίξουμε ο ένας τον άλλο. Είπαμε μάλιστα σήμερα να κάνουμε πιτζάμα πάρτι, έτσι ώστε να νικήσουμε την μοναξιά.

«Μίλησε με έναν δήμαρχο στη Θεσσαλονίκη και μου είπε πως οι ΠΑΟΚτσήδες είναι έξαλλοι με αυτό που συνέβη». Τάδε έφη Σάββας Θεοδωρίδης εν έτη 2017.

Όχι πως αποκλείω να υπάρχει ένας γλείφτης γενίτσαρος δήμαρχος στη πόλη μας που πήρε τον κυρ Σάββα να σαλιαρήσει. Έχουμε πολλούς από δαύτους, ακόμη δεν έχει καθαρίσει εντελώς το έργο. Εδώ ο υποψήφιος της εγκληματικής είναι από την Κατερίνη που η λέξη ΠΑΟΚ ακούγεται περισσότερο από το … μαμά.

Ο αγανακτισμένος ιδρωμένος κυρ Σάββας με το προφίλ πλάνο στο συνδρομητικό, να παλεύει να πείσει με επιχειρήματα δημοτικού στον μονόλογο που ζήλεψε η Κάτια Δανδουλάκη, γράφει ακόμη μία σελίδα στη χρυσή εποχή του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Και η επίθεση γίνεται προς το πρόσωπο του Μάνταλου, ο οποίος υποβιβάστηκε κάποτε στη Football league επειδή δεν έσφαξε αρκετά τον ΠΑΟΚ σε αγώνα με τον Ολυμπιακό, επέστρεψε κάνοντας όργια και τώρα απλά είπε να σοβαρευτεί λίγο γιατί ο κυρ Σάββας δεν έχει τα κουμάντα.

Εννοείται βέβαια πως ο κυρ Σάββας ξέχασε να πει για τις επενδύσεις του προέδρου μιας και αυτές δεν υφίστανται πλέον, ξέχασε να μας κουνήσει το δάχτυλο να κάνουμε επενδύσεις για να κερδίζουμε τον Ολυμπιακό.

Σε άλλα νέα του Σαββατοκύριακου, έγινε ένας τελικός στη Θεσσαλονίκη και τον κέρδισε ο Παναθηναϊκός. Διακρίνω μία ένταση μάλιστα της ομάδας της Αθήνας με την ομάδα του Άρεως με αφορμή τα όσα έγιναν στη κερκίδα.

Σε αυτή τη χώρα είμαστε όλοι Άγιοι και κρίνουμε τους άλλους. Μας έκραζαν οι Αριανοί στον τελικό του 2003 που έγινε στη Τούμπα, γιατί λέει γέμισαν τα επίσημα με δικούς μας. Δεκατέσσερα χρόνια μετά έκαναν το ίδιο, μπορεί και χειρότερο αφού κάλυψαν τα τρία τέταρτα του γηπέδου.

Από τη στιγμή που επιλέχτηκε το Αλεξάνδρειο, είναι λογικό να συμβεί κάτι τέτοιο, όπως ήταν λογικό όταν έγινε ο τελικός στη Τούμπα, όπως είναι λογικό να έχει Παναθηναϊκούς όταν ο τελικός έγινε στο Ηράκλειο.

Το θέμα είναι γιατί μας ζάλισαν 14 χρόνια για τον τελικό του 2003 και έκαναν τα ίδια.

Ο οπαδός αν δεν έχει εισιτήρια θα ψάξει τρόπο να μπει στο γήπεδο. Αυτή είναι η αλήθεια στην Ελλάδα και δεν πρόκειται να αλλάξει ποτέ.

Θυμάμαι μία φορά, το 2010, μας είχε δώσει ο Πανόπουλος 40 προσκλήσεις για να δούμε το Ξάνθη – ΠΑΟΚ την εποχή που η ομάδα του Σάντος διεκδικούσε πρωτάθλημα. Στο γήπεδο μπήκαν 400 ΠΑΟΚτσήδες με τον σεκιουριτά στην είσοδο να φωνάζει «Ρε παιδιά φτάνει με αυτή την πρόσκληση 127, δεν μπορείτε να περάσετε άλλοι», οι οποίοι πέρασαν βέβαια.

Που να κουράζεσαι τώρα να βγάζεις φωτοτυπίες διαφορετικές προσκλήσεις. Μία αρκούσε για τον πολλαπλασιασμό.

Επί της ουσίας, ο Άρης έπαιξε τελικό εκεί που ήθελε, όπως το ήθελε και τον έχασε. Όπως τον έχασε στο Καυτανζόγλειο, που και πάλι οι συνθήκες ήταν έξτρα βολικές.

Και μετά από αυτό ακολούθησε η υπόθεση με τους έξι ξένους της Λαμίας. Επιστροφή στη σκληρή πραγματικότητα. Δεν ξέρω ποιο τσακάλι εμπνεύστηκε κάτι τέτοιο, αλλά θέλω να μου βρει κάποιος έναν τρόπο να χαρακτηριστεί ξένος ποδοσφαιριστής κάποιος που έχει ελληνική ταυτότητα. Όπως επίσης να εξηγηθεί γιατί είναι δεδικασμένο του Απόλλωνα Καλαμαριάς που αγωνίζεται σε ερασιτεχνική κατηγορία.

Αντιλαμβάνομαι πως κάποιοι αισθάνονται πως έχουν σφίξει και ίσως δεν μπορούνε να ανταποκριθούν στη σούπερ δυναμική της νέας ποδοσφαιρικής αγοράς που ονομάζεται Λαμία, όμως υπάρχουν και όρια.

Αλήθεια είναι. Είμαστε σοκαρισμένοι!
EVENTS