MENU

Τι προβλέπουν τα άστρα; Τι λέει το ζώδιο και το ωροσκόπιο; Ποιες θα είναι οι ερωτικές εξελίξεις της ημέρας; Θες να διαβάσεις το ΤΑΡΩ; Χωρίς μηνύματα στο κινητό, e-mail, τηλέφωνα και κρυφές χρεώσεις, το sdna.gr βρήκε τι προβλέπουν οι αστρολόγοι για 21 κεντρικά πρόσωπα του αποψινού αγώνα! Ποιος ευνοείται, ποιος πρέπει να προσέχει, ποιος θα περάσει ξεκούραστα και ποιον αφορά η πρόβλεψη του καιρού;

ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΑΡΚΑΣ

Η υπερβολική αυτοπεποίθηση μπορεί σας οδηγήσει σε λάθη και σας είχαμε προειδοποιήσει την προηγούμενη εβδομάδα να αποφύγετε αποφάσεις που εμπεριέχουν ρίσκο. Αυτή την εβδομάδα θα νιώσετε εμπιστοσύνη στο χώρο της εργασίας σας και ενδεχομένως να πάρετε και μια δεύτερη ευκαιρία. Προσοχή μην την σπαταλήσετε, γιατί τρίτη δε θα έχει.

ΠΕΤΡΟΣ ΜΑΝΤΑΛΟΣ

Τον τελευταίο καιρό νιώθετε αναγεννημένος, αλλά όταν τα πράγματα δυσκολεύουν δεν καταφέρνετε να ξεφύγετε από κακοτοπιές. Προσέχετε τα μεγάλα λόγια και προσπαθήστε να χρησιμοποιήσετε την ηγετική σας ικανότητα στο χώρο εργασία σας. Είναι καιρός για πράξεις και όχι για λόγια.

ΠΑΤΙΤΟ ΡΟΝΤΡΙΓΚΕΖ

Η αστάθεια είναι το χαρακτηριστικό της προσωπικότητάς σας. Θέλετε να ξεχωρίσετε, αλλά καμιά φορά δεν καταλαβαίνετε και πολύ τι ζητάνε από εσάς, οπότε κάνετε το δικό σας. Την Κυριακή θα πρέπει να είστε πιο συγκεντρωμένος και να έχετε επαφή με το περιβάλλον γύρω σας. Προσοχή: Θα σας προκαλέσει άγνωστος άντρας σημαδεμένος από ένα φιλί στο λαιμό. Αποφύγετε τις μπουνιές!

ΒΑΣΙΛΗΣ ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ

Νιώθετε ιδιαίτερα πιεσμένος το τελευταίο διάστημα και η πίεση θα ενταθεί και την Κυριακή. Μην κάνετε το λάθος να θεωρήσετε ότι χρωστάτε απαντήσεις, γιατί τα πράγματα ενδεχομένως να εξελιχθούν πολύ άσχημα για σας. Προσοχή στα μπρος-πίσω. Αν δεν είστε σίγουρος μείνετε πίσω. Τα άστρα συμβουλεύουν: Ο Αντρέ Μάρτινς δεν είναι συμπαίκτης σας!

ΟΓΚΝΙΕΝ ΒΡΑΝΙΕΣ

Η νέα χρονιά σας έφερε σε ένα καινούργιο περιβάλλον, στο οποίο έχετε καταφέρει να προσαρμοστεί. Την Κυριακή θα σας περιμένει μια καινούργια δυσκολία, σε μια νέα θέση στην οποία έχετε βρεθεί ξανά στο παρελθόν. Προσοχή σε υποτιμημένους, Βραζιλιάνους μεσοεπιθετικούς και σε μέταλ συγκροτήματα! Είναι πιθανόν να νιώσετε ότι πρέπει να απολογηθείτε. Καλό θα είναι να το κάνετε!

ΡΟΛΑΝΤ ΒΑΡΓΚΑΣ

Οι πλανήτες σας ευνοούν το τελευταίο διάστημα, ενώ είναι στο πλευρό σας στα δύσκολα. Μπορεί να περνάτε μεγάλο μέρος της ημέρας, νιώθοντας αόρατος στο χώρο της εργασίας σας, όμως το σημαντικό είναι να καταφέρετε στο φινάλε να κάνετε αισθητή την παρουσία σας. Προσοχή σε αψιμαχίες και καυγάδες.

ΧΡΗΣΤΟΣ ΑΡΑΒΙΔΗΣ

Τον τελευταίο καιρό ανατράπηκαν όλα όσα είχατε ως δεδομένα. Ένας άγνωστος άνδρας από το εξωτερικό αποφάσισε να σας δώσει μια δεύτερη ευκαιρία και την Κυριακή μπορείτε να περιμένετε επιστροφή από το πουθενά. Προσοχή στις ακραίες συμπεριφορές, μην παρατραβήξετε το σκοινί και προσοχή στα δόντια σας.

ΜΑΝΟΛΟ ΧΙΜΕΝΕΘ

Δύο πρόσωπα από το παρελθόν θα νιώθετε ότι σχετίζονται με το μέλλον σας. Ένας ψηλός, φιλόδοξος και ένας καραφλός ξεροκέφαλος βρέθηκαν στο ίδιο σημείο που στέκεστε τώρα, αλλά εκείνοι είχαν τον Δία στον Αιγόκερω (ό,τι κι αν σημαίνει αυτό). Προσοχή στο χρόνο συμμετοχής του κοντού που ήρθε από την Ισπανία, στις εξάρες, στον ψηλό, μελαχρινό και κομματάκι γερασμένο άνδρα και όλα θα πάνε καλά.

ΑΜΠΕΡΤΟ ΜΠΟΤΙΑ

Είναι καιρός που νιώθετε σα να σας έχουν δώσει έναν πατρικό ρόλο και τρέχετε πίσω από το υιοθετημένο τέκνο σας για να διορθώνετε τα λάθη του. Δυστυχώς, τα άστρα δεν προβλέπουν κάποια βελτίωση στα επαγγελματικά σας, αλλά είναι εξαιρετικά τα νέα για τα αισθηματικά σας. 3, 2, 1 και… Στο Θεό σας πάει, όταν σας κρατάει!

ΚΩΣΤΑΣ ΦΟΡΤΟΥΝΗΣ

Άριστες καιρικές συνθήκες προβλέπονται για την Κυριακή, 19 Φεβρουαρίου. Η θερμοκρασία θα κυμαίνεται κοντά στους 20 βαθμούς Κελσίου, ο ήλιος θα λάμπει και οι πιο τολμηροί μπορούν να ρίξουν και μια βουτιά. Σε περίπτωση που δεν ακούσετε σφύριγμα, σηκωθείτε κατευθείαν για να μην σας βγει και το όνομα!

ΤΣΟΡΙ ΝΤΟΜΙΝΓΚΕΣ

Προβλέπεται ένα πολύ ήρεμο Σαββατοκύριακο, στο οποίο θα έχετε αρκετό χρόνο για να το περάσετε με την οικογένειά και τα παιδιά σας. Όπως συνήθως, άλλωστε! Προσοχή στην αλόγιστη χρήση των μέσων κοινωνικής δικτύωσης!

ΟΥΓΚΟ ΒΙΑΝΑ

Νιώθετε τον τελευταίο καιρό να πέφτει πάνω σας όλη η ευθύνη και να μην γνωρίζετε πώς να το διαχειριστείτε. Οι κλωτσιές δεν είναι λύση. Ψυχραιμία! Οι άγνωστοι άνθρωποι που είναι στο πλευρό σας τον τελευταίο καιρό θα είναι και την Κυριακή. Θα νιώθετε, αλλά δε θα είστε εκτεθειμένος. Σαν τους αντίπαλους επιθετικούς ένα πράγμα, αλλά αυτό είναι μια άλλη ιστορία…

ΜΠΡΑΟΥΝ ΙΝΤΕΓΕ

Το προηγούμενο διάστημα ήταν δύσκολο για σας και ένα απρόσμενο ατύχημα σας έκανε να νιώθετε σα θηρίο στο κλουβί. Σήμερα θα είστε απελευθερωμένος και οι πλανήτες σας ευνοούν! Το κιτρινόμαυρο χρώμα σας φέρνει τύχη τα τελευταία δύο χρόνια, αλλά είναι καιρός να αποδείξετε ότι μπορείτε να τα καταφέρετε και μακριά από το σπίτι σας.

ΟΣΚΑΡ ΚΑΡΝΤΟΣΟ

Μια εξαιρετικά ευνοϊκή μέρα για σας προβλέπουν οι πλανήτες. Ευνοούνται οι φωτογραφίες, τα βίντεο και τα screen shot, παρότι ίσως χρειαστεί αυτή τη φορά να αγωνιστείτε περισσότερα από είκοσι λεπτά. Νιώθετε ότι υπάρχει έντονη αμφισβήτηση στο πρόσωπό σας, αλλά δε βαριέστε… Καλά να είμαστε!

Το 2016 ήταν η χρονιά σας και το 2017 τα άστρα συνεχίζουν να βρίσκονται στο πλευρό σας. Νιώθετε την ανάγκη να δημιουργείτε περισσότερο από το να εκτελείτε, νιώθετε και την ανάγκη να ξεκουραστείτε, αλλά μαντέψτε; Τέτοια πιθανότητα δεν υπάρχει για σας! Η Κυριακή είναι μια καλή μέρα για να διακριθείτε και να εκμεταλλευτείτε τις περίεργες καταστάσεις.

ΠΑΟΥΛΟ ΜΠΕΝΤΟ

Τρεις πλανήτες κάθονταν και έπλεκαν πουλόβερ… Έχετε την τάση να αγνοείται τους πάντες και τα πάντα και η τύχη είναι στο πλευρό σας. Κάθε φορά που οι πλανήτες δείχνουν να πλησιάζει το τέλος, τη σκαπουλάρετε. Την Κυριακή πιθανόν να υπάρχουν εξελίξεις στα επαγγελματικά σας, δεν ευνοούνται τα ευρωπαϊκά ταξίδια.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗΣ

Οι συνεχιζόμενες οικονομικές εκκρεμότητες που είχατε τον τελευταίο καιρό έκλεισαν την προηγούμενη Πέμπτη και όχι με τον καλύτερο τρόπο για σας. Θα μπορούσατε να περιμένετε και ως την Κυριακή, αλλά τώρα έχετε την ευκαιρία να αρχίσετε και πάλι από την αρχή. Προσοχή στις βιαστικές αποφάσεις που θα κληθείτε να πάρετε σήμερα και μην δώσετε μεγάλες υποσχέσεις σε φυλές Ινδιάνων πριν τις 7μ.μ.. Νέο τζακ-ποτ στο ΤΖΟΚΕΡ!

ΝΤΟΥΣΑΝ ΜΠΑΓΕΒΙΤΣ

Μετά από καιρό, θα νιώσετε και πάλι δικαιωμένος. Δεν έχει σημασία ο λόγος, θα βρείτε κάποιο λόγο για να το νιώσετε! Θα είστε θεατής και μάρτυρας σε ένα σπουδαίο γεγονός, για το οποίο θα κληθείτε να πείτε τη γνώμη σας. Προσοχή: Μην έχετε τάσεις ρεβανσισμού, οι εποχές έχουν αλλάξει για σας.

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ

Είστε προβληματισμένος για κάποιες καταστάσεις που βλέπετε γύρω σας, αλλά δεν νιώθετε σιγουριά ακόμα για την επόμενή σας κίνηση. Θεωρείτε ότι δεν σας καταλαβαίνουν οι γύρω σας και στρέφεστε στο εξωτερικό. Η υπομονή είναι αρετή και ο χρόνος μπορεί να είναι σύμμαχός σας. Μην παρασυρθείτε από τον παρορμητισμό σας και προσοχή μην εκτεθείτε.

ΣΑΒΒΑΣ ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ

Γκρίνια προβλέπουν για σας τα άστρα. Πολλή γκρίνια, πολλή και σκληρή δουλειά σας περιμένει την Κυριακή μέχρι τις 19.30 και μετά τις 21.30 το βράδυ. Ενδεχομένως να χρειαστεί να φτιάξετε και βίντεο. Όπως και να ‘χει, η μέρα δεν είναι ευνοϊκή, αλλά τουλάχιστον προβλέπεται γάμος στον οικογενειακό σας κύκλο!

ΣΤΑΥΡΟΣ ΜΑΝΤΑΛΟΣ

Τι να σας πει κι εσάς, καημένε μου, το ωροσκόπιο; Ο Κρόνος είναι ανάδρομος, η Αφροδίτη μπήκε στον Καρκίνο, ο Ουρανός στον Λέοντα, η πανσέληνος επηρεάζει όλες τις καταστάσεις και για να μην σας κουράζουμε γαμ#@!##@$$#%$ ο Δίας! Ό,τι κι αν κάνετε, καλό για σας το βράδυ δε θα είναι.

Το ωροσκόπιο του ντέρμπι!