MENU

«Ήρθαμε να αντιμετωπίσουμε τον ΠΑΣ Γιάννινα γνωρίζοντας τις δυσκολίες, αρχικά του αγωνιστικού χώρου, που όμως ήταν βελτιωμένος σχετικά, αν κρίνουμε από τα προηγούμενα παιχνίδια. Μείναμε νωρίς πίσω σκορ από μια αδράνεια δική μας, από ένα πέναλτι. Δεν το είχαμε σχεδιάσει έτσι το παιχνίδι. Γνωρίζαμε τα δυνατά και αδύνατα σημεία του αντιπάλου μας, ήμασταν καλύτεροι και ανεβάσαμε την πίεσή μας στο β’ μισό του α’ μέρους.

Ρισκάραμε πάρα πολύ στην επανάληψη και ό,τι επιθετικό όπλο είχαμε το ρίξαμε μέσα. Δεν είχαμε ευκαιρίες καθαρές ευκαιρίες, αλλά ούτε και ο ΠΑΣ είχε κλασική ευκαιρία, οπότε το παιχνίδι μοιραία κρίθηκε στη λεπτομέρεια που ήταν το πέναλτι. Είμαι ευχαριστημένος από τα παιδιά, προσπαθήσαμε να ανατρέψουμε μία κατάσταση με καλό αντίπαλο. Ίσως σε 1-2 περιπτώσεις με Τουράμ και Κόντο να κάναμε κάτι καλύτερο.

Κοιτάμε το επόμενο ματς με τον Παναιτωλικό, θέλουμε στις αγωνιστικές που απομένουν να πάρουμε τους βαθμούς που θέλουμε, ώστε να εξασφαλίσουμε την παραμονή. Συγχαρητήρια στον ΠΑΣ Γιάννινα για την πορεία του και εύχομαι να εκπληρώσει τους στόχους του», ανέφερε ο 43χρονος προπονητής στη συνέντευξη Τύπου.

Γρηγορίου: «Ρισκάραμε κόντρα στον ΠΑΣ, ηττηθήκαμε στις λεπτομέρειες»