MENU

ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΒΛΑΧΟΔΗΜΟΣ: Ηταν θεατής στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα και δεν χρειάστηκε να επέμβει σε κάποια φάση, έχοντας απλώς κάποιες απομακρύνσεις με τα πόδια στο ενεργητικό του. Στο γκολ που δέχτηκε δεν έχει την παραμικρή ευθύνη.

ΝΙΚΟΣ ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ: Εδωσε τα πάντα μέσα στο γήπεδο και παρά τα λάθη του είναι σαφές ότι βγάζει τον καλύτερό του εαυτό και ανταποκρίνεται στο μέτρο του εφικτού στα καθήκοντά του.

ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ: Για τρίτο συνεχόμενο ματς ο 18χρονος στόπερ αντεπεξήλθε στα καθήκοντά του, γεγονός που από μόνο του αποτελεί μεγάλο κέρδος για το τριφύλλι. Εβγαινε δυναμικά πρώτος στη μπάλα, ήταν συγκεντρωμένος, αλλά θα πρέπει να είναι πιο προσεκτικός στις απομακρύνσεις της μπάλας.

ΡΑΣΜΟΥΣ ΤΕΛΑΝΤΕΡ: Δεν είχε προβλήματα στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα. Καθάρισε τις ψηλές μπαλιές, εκτός από μία φάση που μπερδεύτηκε και δεν πήδηξε καν, ήταν σίγουρος με τη μπάλα κι έδεσε αρμονικά με τον Ευαγγέλου.

ΝΙΚΛΑΣ ΧΟΥΛΤ: Ο καλύτερος της τετράδας της άμυνας ήταν ο Σουηδός αριστερός μπακ, που αυτή τη φορά περιόρισε το άγχος του και πήρε πρωτοβουλίες δημιουργικά, ενώ βγήκε νικητής στις περισσότερες φάσεις με τον αντίπαλο της πλευράς του.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΥΡΜΠΕΛΗΣ: Θετική η εικόνα του Ελληνα αμυντικού μέσου, ο οποίος ανασταλτικά έκανε εξαιρετική δουλειά και τακτικά ήταν αψεγάδιαστος. Μπορεί να πάρει περισσότερες πρωτοβουλίες δημιουργικά και να περιορίσει κάποια λάθη σε φαινομενικά εύκολες μεταβιβάσεις.

ΚΑΡΛΟΣ ΖΕΚΑ: Η επιστροφή του έπαιξε σημαίνοντα ρόλο και βελτίωσε αισθητά τα κλεψίματα μετά από οργανωμένο πρέσινγκ και ειδικά στο πρώτο ημίχρονο είχε θετική εικόνα. Στο δεύτερο ημίχρονο έδειξε επηρεασμένος από την αποχή του και η απόδοσή του έπεσε.

ΡΟΜΠΙΝ ΛΟΥΝΤ: Μακριά από τον καλό του εαυτό ο Φινλανδός μέσος, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο, με αρκετά λάθη στις επιλογές του. Στο δεύτερο ημίχρονο βελτιώθηκε αισθητά η απόδοσή του ειδικά όταν πέρασε σε θέση αριστερού εξτρέμ.

ΛΟΥΚΑΣ ΒΙΓΙΑΦΑΝΙΕΣ: Είχε διάθεση και αρκετές καλές ενέργειες, με αποκορύφωμα το κλέψιμο επί του Μουνάφο και την ασίστ στον Μπεργκ στο δεύτερο γκολ, που τον κατατάσσουν μεταξύ των διακριθέντων. Επρεπε να τελειώσει, πάντως, κάποιες φάσεις που βρέθηκε στην περιοχή και επιβάλλεται να αποφύγει το υπερβολικό κράτημα της μπάλας.

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΒΛΑΧΟΔΗΜΟΣ: Από τους καλύτερους μεσοεπιθετικούς της ομάδας, κέρδισε δίκαια το χειροκρότημα της εξέδρας στη στιγμή της αλλαγής του. Παραμένει ημιτελής στις περισσότερες ενέργειές του αλλά είναι ξεκάθαρα βελτιωμένος σε σχέση με το πρόσφατο παρελθόν και δείχνει ικανός να βοηθήσει σημαντικά.

ΜΑΡΚΟΥΣ ΜΠΕΡΓΚ: Εκανε τη δουλειά του πετυχαίνοντας και τα δύο γκολ του Παναθηναϊκού, δείχνοντας ότι ακόμα και όταν δεν είναι σε φουλ φόρμα μπορεί να κάνει τη διαφορά και να χαρίζει τρίποντα στο τριφύλλι.

ΟΛΙΒΙΕ ΜΠΟΥΜΑΛ: Εξακολουθεί να προβληματίζει τους πάντες με την κατάσταση στην οποία βρίσκεται, καθώς δεν μπήκε στο κλίμα του αγώνα όταν πέρασε ως αλλαγή και η ψυχολογία του είναι ξεκάθαρα καταρρακωμένη.

ΣΕΜΠΑΣΤΙΑΝ ΛΕΤΟ: Η είσοδος του στο ματς δεν επηρέασε τα δεδομένα και την εικόνα του Παναθηναϊκού, αλλά από τακτικής πλευράς η αλλαγή του συστήματος έδωσε μέτρα στον Παναθηναϊκό σε ένα χρονικό σημείο που το χρειαζόταν η ομάδα.

ΝΟΥΝΟ ΡΕΪΣ: Αγωνίστηκε ελάχιστα και ως εκ τούτου δεν μπορεί να κριθεί.

H κριτική των παικτών Παναθηναϊκού: Έκανε τη δουλειά του ο Μπεργκ