MENU

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Original 21, που ανέβηκε στην επίσημη σελίδα της στο Facebook: «Επιτέλους μετά από 13 χρόνια προσμονής το όνειρο κάθε ΑΕΚτζη γίνεται πραγματικότητα. Η λύση για το γήπεδο βρέθηκε, την έδωσαν τα παιδιά απο την Πάτρα. Όλοι λοιπόν από αύριο, ο καθένας με τον γκασμά του, την αξίνα του και το ζεμπίλι του για να σηκώσουμε το γήπεδο που θα στεγάσει τα όνειρά μας. Βέβαια τα παιδιά από την Πάτρα ξέχασαν μέσα από την καυστική ανακοίνωσή τους να ενημερώσουν τον κόσμο της ΑΕΚ πως όλα είναι έτοιμα πριν αρχίσουμε το σκάψιμο. ΟΛΑ! Και οι οικοδομικές άδειες, και οι υψομετρικές, και το ΟΚ του Δήμου μα προπάντων έτοιμα και καμιά 80αρια εκατομμύρια.

Φυσικά η πρόταση αυτή βρήκε όπως ήμασταν σίγουροι και άλλους υποστηριχτές. Το βράδυ της ίδιας μέρας ο τηλεοπτικός υπάλληλος της Θύρας Λ7 άνοιξε και έκλεισε την εκπομπή του με αυτήν την ανακοίνωση και με την ατάκα «είμαστε με τα παιδιά από την Πάτρα, γιατί είναι τίμιοι ενώ οι άλλοι υπάλληλοι». Ο νοών νοείτω. Πρωϊ – πρωϊ της επομένης η ανακοίνωση – πρόταση για το γήπεδο της ΑΕΚ ήταν αναρτημένη στο gavros.gr με τίτλο «άρχισαν τα όργανα». Και ξανά ο νοών νοείτω.

Δεν θα αναλύσουμε δημόσια γιατί το club στην Πάτρα δεν ανήκει πλέον στην ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ της ORIGINAL. Αυτό το ξέρουν όλα τα στεγασμένα club της ORIGINAL από την Κρήτη ως το Διδυμότειχο και από την Μελβουρνή έως το Λονδίνο. Σε αυτό το θέμα θα πούμε μόνο πως η ORIGINAL ήταν, είναι και θα παραμείνει μια ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ που τις αποφάσεις τις παίρνουμε όλοι μαζί ακόμα και αν αυτές είναι λάθος, με βάση μόνο την αγνή ΑΓΑΠΗ μας για την ΑΕΚ. Ο οποιοσδήποτε λειτουργεί αυτοβούλως αυτομάτως δεν ανήκει σε αυτή την ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ που τη σύμπνοια και το δέσιμό της την αναγνωρίζουν ακόμα και οι εχθροί της.

Η ORIGINAL νιώθει και αισθάνεται όπως ο κάθε ΑΕΚτζής πάνω στη Γη: θα περίμενε πολλά περισσότερα στο αγωνιστικό κομμάτι και ένα γήπεδο ήδη να έχει αρχίσει να χτίζεται. Γνωρίζει πολύ καλά πως ο Μελισσανίδης θα μπορούσε να έχει κάνει πολλά περισσότερα για να βλέπουμε την ΑΕΚ εκεί που της αξίζει. Ούτε η άθλια ροζ φανέλα της αρέσει, ούτε το τηλεφώνημα του Μανωλά στον Βρέτζο, ούτε η ομάδα του Κετσπάγια, ούτε τα λίγα λεφτά που έχουν ξοδευτεί στις μεταγραφές με αποτέλεσμα να βλέπουμε μια μέτρια ομάδα να γίνεται έρμαιο του κάθε ΜΠΑΟΚ.

Όλους αυτούς τους προβληματισμούς και τις ανησυχίες η ORIGINAL 21 τις έχει μεταφέρει εκεί που πρέπει και με τον τρόπο που πρέπει χωρίς τυμπανοκρουσίες, χωρίς να καταστρέφει το κλίμα στο γήπεδο διχάζοντας τους ΑΕΚτζηδες στους μεν και στους δεν, χωρίς να δίνει δικαιώματα σε κάθε Γαβαθιώτηδες και Καραπαπάρες να μιλούνε για διχόνοιες και έναρξη οργάνων μέσα στην ΑΕΚ. H ORIGINAL 21 ποτέ δεν ήταν με τον Νικολαϊδη, με τον Ψωμιάδη , πότε δεν θα είναι με τον Μελισσανίδη. Η ORIGINAL 21 ήταν, είναι και θα είναι μόνο με το μεγαλείο που πρεσβεύει ο δικέφαλος αετός . Ήταν, είναι και θα είναι μόνο με την ΑΕΚ, μέχρι να βγει η τελευταία ανάσα μας.

ΥΓ1. Κάποιοι κόπτονται για την Ερασιτεχνική την στιγμή που χρόνια τώρα όχι μόνο δεν έχουν αγοράσει ένα διαρκείας της Ερασιτεχνικής, αλλά ούτε καν έχουν πάρει μια κάρτα Φίλου προς ενίσχυσή της .

ΥΓ2. Δεν θα μπούμε σε διαδικασία απαντήσεων και εντυπώσεων . Η θέση της ORIGINAL είναι αυτή και τέλος.

ORIGINAL 21

Original 21: «Τους προβληματισμούς μας τους μεταφέρουμε εκεί που πρέπει»