MENU

Η απαξίωση που βιώνει το ελληνικό ποδόσφαιρο έχει απομακρύνει τον κόσμο από τα γήπεδα και η εικόνα στα περισσότερα εξ αυτών είναι θλιβερή. Κι αυτό βέβαια δεν αφορά μόνο τα παιχνίδια των “μεγάλων”, αλλά πολύ περισσότερο εκείνα των επαρχιακών ομάδων, ορισμένες εκ των οποίων δίνουν σχεδόν κάθε εντός έδρας παιχνίδι τους μεταξύ... συγγενών και φίλων.

Ενα από τα πλέον ενδεικτικά παραδείγματα αποτελεί η Βέροια, η οποία πάντως είναι 7η στη λίστα με τα περισσότερα εισιτήρια, αλλά έχει παίξει εντός με ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Παναθηναϊκό. Στο πρόσφατο παιχνίδι της με τον Πλατανιά για την 9η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ, η “βασίλισσα του βορρά” έκοψε μόλις 479 εισιτήρια σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία της διοργανώτριας! Αυτή είναι και η δεύτερη μικρότερη προσέλευση στο φετινό πρωτάθλημα, με τα πρωτεία να παραμένουν στον Λεβαδειακό που είχε στο ματς με την Κέρκυρα μόλις 385 φίλους του!

Οχι μόνο αυτό, αλλά σε σύνολο επτά αγωνιστικών που έχουν παιχτεί, μετράμε ήδη διψήφιο αριθμό αγώνων με τριψήφιο αριθμό εισιτηρίων που κόπηκαν, μιας και στις τέσσερις εξ αυτών υπήρχαν από δύο ματς που διατέθηκαν λιγότερα από χίλια εισιτήρια!

Δείτε αναλυτικά ποια ήταν τα έντεκα παιχνίδια:

Βέροια-Πλατανιάς: 479

Ξάνθη-Κέρκυρα: 826

Λεβαδειακός-Παναιτωλικός: 614

Κέρκυρα-Αστέρα Τρίπολης: 915

Ατρόμητος-Βέροια: 698

Λεβαδειακός-Λάρισα 819

Ατρόμητος-Ξάνθη: 876

Ατρόμητος-Αστέρας Τρίπολης: 826

Λεβαδειακός-Κέρκυρα 385

Ξάνθη-Πανιώνιος: 878

Κέρκυρα-Πλατανιάς: 828

Σούπερ Λιγκ με... συγγενείς και φίλους: Ούτε 500 στη Βέροια!