MENU

Το διαζύγιο με την ΑΕΚ εκδόθηκε και οι Κιτρινόμαυροι έχουν ήδη αρχίσει να κοιτούν την επόμενη μέρα. Όπως διαβάσατε από νωρίς, οι άνθρωποι της Ένωσης έχουν ήδη κάποιες έτοιμες λύσεις που εξετάζονται σοβαρά για τον πάγκο της ομάδας. Μια από αυτές είναι σύμφωνα με πληροφορίες ο Ζοσέ Μοράις.

Ο 51 ετών τεχνικός, έχει υπάρξει για πολλά χρόνια στενός συνεργάτης του κορυφαίου ίσως προπονητή στον κόσμο, Ζοσέ Μουρίνιο. Ήταν μαζί στην Πόρτο από το 2003 και στην πορεία των ετών συνεργάστηκαν στην Ίντερ (2009-10), στη Ρεάλ Μαρίτης (2010-13) και στην Τσέλσι (2013-14). Από την περασμένη σεζόν είχε αναλάβει την Αντάλιασπορ, κάνοντας καλή πορεία μαζί της στο προηγούμενο πρωτάθλημα, όμως το κακό ξεκίνημα έφερε το διαζύγιο στις αρχές του μήνα.

Μάλιστα, αμέσως μετά (στο διάστημα της πρόσφατης διακοπής) ο Ζοσέ Μοράις είχε ταξιδέψει στην Αθήνα μαζί με την οικογένειά του. Τότε είχε υποστηρίξει ότι το ταξίδι του έγινε για... τουριστικούς λόγους, όμως φαίνεται ότι προφανώς σχετιζόταν και με το θέμα της τεχνικής ηγεσίας της ΑΕΚ, η οποία ήδη εκείνες τις ημέρες είχε ξεκινήσει την αναζήτηση προπονητή.

«Βλέπει» Μοράις η ΑΕΚ!