MENU

Τα δεδομένα που προέκυψαν έπειτα από την συνάντηση που είχε χθες ο Τιμούρ Κετσπάγια με την διοίκηση της ΑΕΚ έχουν αναλυθεί. Οι ιθύνοντες της ΠΑΕ αποφάσισαν για συγκεκριμένους λόγους να μην προχωρήσουν σε καμία απόφαση τη δεδομένη στιγμή, αλλά να κερδίσουν χρόνο θέλοντας να είναι απόλυτα σίγουροι για την όποια επιλογή τους.

Αυτά τα δεδομένα δεν φαίνεται να αλλάζουν -τουλάχιστον προς το παρών- ούτε μετά την συνομιλία που είχε σήμερα ο Δημήτρης Μελισσανίδης με τον Ντούσαν Μπάγεβιτς, στην οποία συζήτησαν για όλα τα τρέχοντα θέματα της ομάδας. Φυσικά, ο διοικητικός ηγέτης της ΑΕΚ βρισκόταν σε επικοινωνία με τον εκτελεστικό διευθυντή της ΠΑΕ και πριν το χθεσινό ραντεβού με τον προπονητή, όμως σήμερα φέρεται να ενημερώθηκε πιο διεξοδικά για όσα συζητήθηκαν σε αυτή τη συνάντηση.

Κι από τη στιγμή που όλα μένουν... ως έχουν και το διήμερο ρεπό που είχε δώσει ο Τιμούρ στους ποδοσφαιριστές του ολοκληρώνεται σήμερα, ο Γεωργιανός τεχνικός θα επιστρέψει αύριο στα Σπάτα για να προπονήσει ξανά την ομάδα του, υπό τα νέα δεδομένα που έχουν διαμορφωθεί. Γνωρίζοντας τον έντονο προβληματισμό που υπάρχει για το πρόσωπό του, αλλά και την δύσκολη αποστολή που έχει, προκειμένου να δικαιωθεί η άποψη που εκείνος εξέφρασε στην κουβέντα του με την διοίκηση, σύμφωνα με την οποία θεωρεί εφικτό να... γυρίσει η κατάσταση.

Το σίγουρο είναι ότι ένας από τους τομείς στους οποίους θα εστιάσει ο Γεωργιανός τεχνικός, θα είναι αυτός του κλίματος εντός των αποδυτηρίων, καθώς γνωρίζει ότι η αλλαγή του (στο μέτρο του δυνατού) είναι απαραίτητη εν όψει της δουλειάς που επιθυμεί να κάνει με τους ποδοσφαιριστές του στο διάστημα της διακοπής, εν όψει του αγώνα με τη Λάρισα.

Η δύσκολη επιστροφή του Τιμούρ στα Σπάτα