MENU

Όπως διαβάσατε νωρίτερα, έπειτα από την βαριά -λόγω αποτελέσματος και εικόνας- ήττα της ΑΕΚ στο Καραϊσκάκη, από νωρίς το πρωί οι Ντούσαν Μπάγεβιτς και Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς είχαν διαδοχικές συσκέψεις και συζητήσεις με ανθρώπους της ομάδας. Ωστόσο, η πρόθεσή τους ήταν να μην παρθεί κάποια απόφαση, πριν γίνει συζήτηση και με τον Τιμούρ Κετσπάγια, προκειμένου να τους εκθέσει και τις δικές του απόψεις για όσα έγιναν στο ντέρμπι.

Ο Γεωργιανός τεχνικός βρίσκεται εδώ και κάποια ώρα στα γραφεία της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ, στο ΟΑΚΑ και έχει συνάντηση με τον εκτελεστικό και τον τεχνικό διευθυντή της ΑΕΚ, προκειμένου να συζητήσουν εκτενώς τόσο για όσα οδήγησαν στην κακή εμφάνιση της ομάδας στο ντέρμπι, όσο και συνολικά για τα ζητήματα που απασχολούν το ποδοσφαιρικό τμήμα.

Είναι σαφές πως από χθες το βράδυ καταγράφεται ένας προβληματισμός για τις επιλογές του προπονητή της Ένωσης, αλλά και χειρισμούς του εντός της ομάδας, όμως όλα δείχνουν ότι τις όποιες αποφάσεις θα τις κρίνει σε σημαντικό βαθμό το αποτέλεσμα της συζήτησης που γίνεται τώρα με την διοίκηση.

Στα γραφεία ο Κετσπάγια, τα λέει με τη διοίκηση!