MENU

Ο Κωνσταντίνος Τσακίρης, πρώην ιδιοκτήτης του Πανιωνίου, παραχώρησε συνέντευξη στην ιστοσελίδα contra.gr και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην μεταγραφή του Ανδρέα Σάμαρη ρίχνοντας βόμβα μεγατόνων!

Ιδού τι είπε: «Για τον Σάμαρη βέβαια τα χρήματα θα μπορούσαν να είναι πολύ περισσότερα αλλά έγινε το γνωστό... ασύλληπτο. Εγώ από ότι άκουσα ο Πανιώνιος είχε κρατήσει ένα 10% ποσοστό μεταπώλησης του Σάμαρη. Πούλησε, όμως, τα δικαιώματά του με άγνωστο ποσό μία εβδομάδα πριν ο παίκτης πωληθεί στην Μπενφίκα. Σας θυμίζω ότι εκείνη η μεταγραφή στοίχισε 10 εκατομμύρια, άρα ο Πανιώνιος θα έπαιρνε 2,5 εκατομμύρια. Μ' αυτά τα χρήματα η ομάδα θα έλυνε πολλά από τα προβλήματά της»!

Βέβαια, αν ο Πανιώνιος είχε όντως 10% ποσοστό μεταπώλησης στο deal που έκανε με τον Ολυμπιακό για τη μεταγραφή του Σάμαρη δεν θα έβαζε στα ταμεία του 2,5 εκατομμύρια ευρώ από την πώληση του παίκτη στην Μπενφίκα, όπως είπε ο Κωνσταντίνος Τσακίρης, αλλά 1 εκατομμύριο ευρώ!

Η ουσία, φυσικά, δεν είναι στους... αριθμούς, αλλά στην καταγγελία – βόμβα που κάνει ο ο πρώην ιδιοκτήτης του Πανιωνίου, ο οποίος αναφέρει χαρακτηριστικά «έγινε το... γνωστό ασύλληπτο»! Όπως ο ίδιος καταγγέλει οι «κυανέρυθροι» μία εβδομάδα πριν την πώληση του Σάμαρη στην Μπενφίκα από τον Ολυμπιακό (έναντι 10 εκ. ευρώ τον Αύγουστο του 2014) πούλησαν για άγνωστο ποσό τα δικαιώματα που διατηρούσαν στον παίκτη (10%). Και κατ' επέκταση ο Πανιώνιος δεν πήρε ούτε ευρώ από το... deal Ολυμπιακού – Μπενφίκα για τον διεθνή μέσο!

Από την καταγγελία του Κωνσταντίνου Τσακίρη, αν φυσικά ισχύουν και έχουν βάση τα όσα είπε ο πρώην ιδιοκτήτης του Πανιωνίου, προκύπτουν ερωτήματα, που θα έπρεπε να απαντήσουν επίσημα οι «κυανέρυθροι».

Υπενθυμίζουμε ότι τον Ιούλιο του 2014 είχαμε αλλαγή σκυτάλης στον Πανιώνιο με τον Χρήστο Δάρα να αναλαμβάνει τον ρόλο του προέδρου της ΠΑΕ.

Βόμβα Τσακίρη για περίεργο deal στη μεταγραφή Σάμαρη!