MENU

Τις επιλογές του για το φιλικό της Τετάρτης (19.00) με τα Τρίκαλα ανακοίνωσε ο Τιμούρ Κετσπάγια, μετά την ολοκλήρωση της σημερινής προπόνησης της ΑΕΚ, στην οποία συμμετείχαν όλοι οι ποδοσφαιριστές της ομάδας. Ο Γεωργιανός τεχνικός αποφάσισε να αφήσει στην Αθήνα τους περισσότερους από τους βασικούς στα παιχνίδια με την Σεντ Ετιέν.

Αντίθετα συμπεριέλαβε στην αποστολή τους Ούγκο Αλμέιδα, Πατίτο Ροντρίγκες, στους οποίους θέλει να δώσει αγωνιστικό ρυθμό, τον Κώστα Μανωλά που αποτελεί το τελευταίο χρονικά μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας, αλλά και τρεις ποδοσφαιριστές της ομάδας Νέων που «τσέκαρε» στη χθεσινή προπόνηση, τους Μαρκοπουλιώτη, Τσέλιο και Γιαννούτσο.

Αναλυτικά οι ποδοσφαιριστές που επέλεξε ο Κετσπάγια είναι οι Μπάρκας, Βούρας, Μπακάκης, Βασιλαντωνόπουλος Λαμπρόπουλος, Ντίας, Γιαννούτσος, Μαρκοπουλιώτης, Μανωλάς, Τζανετόπουλος, Γιόχανσον, Γαλανόπουλος, Ροντρίγκες, Πλατέλλας, Ζόριτς, Τσέλιος, Πέκχαρτ, Αλμέιδα, Αραβίδης. Η προπόνηση της Τρίτης θα αρχίσει στις 18.00 και μετά το τέλος της η αποστολή θα αναχωρήσει για Τρίκαλα.

Με Αλμέιδα, Πατίτο και «νέο αίμα» στα Τρίκαλα