MENU

Mε βάση άλλωστε τη συμφωνία 12ης Απριλίου, οι ΠΑΕ θα μοιράζονται από το νέο πρωτάθλημα το 60% με βάση την βαθμολογία και το 40% ισομερώς. Δηλαδή, χωρίς να υπολογίζεται η εμπορική αξία των ΠΑΕ του συνεταιρισμού.

Οι «πράσινοι» είχαν ψηφίσει υπέρ της συγκεκριμένης απόφασης και η αλλαγή στην στάση τους προκάλεσε αντιδράσεις. Ωστόσο από την πλευρά του Παναθηναϊκού, υποστηρίζουν ότι η στάση τους ήταν αλληλένδετη με τις αλλαγές στη διαιτησία και ότι από τη στιγμή που αυτές δεν έγιναν τότε δεν ισχύει η συμφωνία ανακατανομής των τηλεοπτικών εσόδων.

«Είσαστε ανακόλουθοι, λυπάμαι για την θέση του Παναθηναϊκού» είπε ο πρόεδρος του Ατρομητου, Γιώργος Σπανός, ο οποίος στη συνέχεια αναρωτήθηκε πώς μπορεί ν’ αρχίσει το νέο πρωτάθλημα αν δεν λυθεί το θέμα της ανακατανομής των εσόδων.

«Επειδή επικαλείστε την αξιοπιστία, για να υπάρξει πρέπει να ενισχυθούν οι μικροί» είπε ο πρόεδρος της Λάρισας, Αλέξης Κούγιας, και ζήτησε να ενημερωθεί ο κ. Αλαφούζος ώστε ν’ αλλάξει η θέση του Παναθηναϊκού.

Καυστικός ήταν ο εκπρόσωπος του Παναιτωλικού, Μ. Μπελεβώνης, που είπε ότι ο Παναθηναϊκός υπεκφεύγει και είναι λάθος να αλλάζει στάση στο συγκεκριμένο θέμα.

Ο αντιπρόσωπος του Ολυμπιακού, ακούστηκε να λέει «τι πράγματα είναι αυτά; Πλάκα μας κάνετε;», ενώ από τον ΠΑΟΚ ο Μ. Γκαγκάτσης τόνισε πώς αν και η ανακατανομή πλήττει οικονομικά την ομάδα του, εξακολουθεί να τη στηρίζει.

Ένταση υπήρξε ανάμεσα στον πρόεδρο του συνεταιρισμού, Γ. Στράτο, και τον αντιπρόεδρο του Ολυμπιακού, Ι. Βρέντζο με αφορμή τον ΟΠΑΠ. Όταν ο Στράτος ενημέρωσε ότι συναντήθηκε με τον διευθύνοντα σύμβουλο του Οργανισμού και συμφώνησε να γίνει πρόταση για την κεντρική χορηγία του πρωταθλήματος, ο εκπρόσωπος του Ολυμπιακού διαφώνησε με την πρωτοβουλία και άρχισε να καταφέρεται κατά του ΟΠΑΠ, όπως έχει συμβεί και στο παρελθόν από την συγκεκριμένη ΠΑΕ στα ΔΣ της Σούπερ Λίγκας.

Ένταση στη Σούπερ Λίγκα με ΠΑΟ και ΟΠΑΠ