MENU

Την ώρα που στον κόσμο γίνεται μακελειό, εσύ, ο Έλληνας, ο τύπος που έφερε τον πολιτισμό, τον διατηρείς ρε φίλε. Οι βάρβαροι – όλοι οι άλλοι δηλαδή - έχουν μπλέξει σε μία κατάσταση που θα έχει τεράστιες απώλειες. Εσύ, στο βάθος μίας τεράστιας οικονομικής κρίσης, σφυρίζεις αδιάφορα. Έχεις άλλα στο κεφάλι σου.

Καθημερινά μαθαίνεις για τα σούπερ κωλομέρια γνωστής τηλεπερσόνας που δεν γνωρίζεις, αλλά χαλάλι. Τα κωλομέρια είναι διαχρονικά. Ότι και να συμβαίνει γύρω σου, αυτά θα είναι στη κορυφή της λίστας.

Ακόμη κι αν είσαι ο στρατιώτης Ράιαν, σε έχουν περικυκλώσει οι Γερμανοί, έχεις είκοσι με τριάντα λεπτά ζωής ακόμη και περάσουν από μπροστά του τα κωλομέρια γνωστής τηλεπερσόνας, θα δεις με άλλο μάτι τη ζωή. Ψυχοθεραπείες και μαλακίες. Φέρτε πέντε ζευγάρια κωλομέρια τηλεπερσόνας να γουστάρουμε. Να απομακρυνθούν οι έγνοιες.

Σημασία έχει ο άνθρωπος πάντα. Όπως η ευαίσθητη στιγμή της φωτογραφίας του Κασάμι με την κόρη του Γιάννη Αλαφούζου. Το συγκινητικό δημοσίευμα των Παραπολιτικών, που το gavros.gr πληρώνει διαφήμιση στο facebook για να το δούμε όλοι.

Τι κι αν δεν υπήρχε μαντήλι για να πληρωθούν οι δημοσιογράφοι, τι κι αν ήταν ένα βήμα από το κλείσιμο. Σημασία έχει αυτή η ιστορία αγάπης να μαθευτεί σε όλα τα μήκη και πλάτη του πλανήτη αυτού. Χωρίς κωλομέρια. Απλά αυτός ο όμιλος Μίντια, σου δίνει την ευκαιρία να σκεφτείς τι θα μπορούσε να κάνει εκτός από αγκαλιά ο Κασάμι την κόρη του κυρίου Γιάννη.

Εννοείται βέβαια πως στο gavros.gr δεν θα διαβάσεις ποτέ τους λόγους που ο μεταγραφικός σχεδιασμός έχει κολλήσει, γιατί έφυγε ο προπονητής με το που ξεκίνησε η προετοιμασία, η δυσκολία προσαρμογής του συλλόγου στο κομμάτι της ενίσχυσης από τη στιγμή που δεν υπάρχει εξασφαλισμένος ο όμιλος του Τσάμπιονς Λιγκ. Κάτι που συμβαίνει γιατί το ίδιο το κλαμπ σκότωσε με πλάγιες μεθόδους τον ανταγωνισμό. Όμως η αγκαλιά του Κασάμι στη κόρη του Αλαφούζου είναι το άλφα και το ωμέγα.

Θα πρέπει να ασχοληθούμε βέβαια και με κάτι τόσο ανθρώπινο, τόσο σημαντικό, που προφανώς κάποια συμφέροντα το κρύβουν. Υπάρχει μία μάστιγα κύριοι, δείτε την πριν με κατεβάσουν.

Διάβασα πως αστυνομικοί ανακάλυψαν «ορφανή» χασισοφυτεία. Δάκρυσα, ρίγος έπιασε όλο το κορμί μου. Ήταν 141 ορφανά δεντράκια, σε πλήρη ανάπτυξη, με τους «παπάδες» φουσκωμένους. Έτοιμους να απλωθούν σε χαρτάκια όλων των ειδών.

Και αν τα βάλουμε κάτω, είναι η συνέχεια των «ορφανών» δύο τόνων ηρωίνης. Που ταξίδεψαν σε συνθήκες άθλιες για να φτάσουν στον προορισμό τους. Για να συναντήσουν τους έξι τόνους μαρμαρόσκονης και να κάνουν μια καλή οικογένεια, να μπορέσουν να βγούνε στην αγορά, να μπούνε στο αίμα μας.

Τώρα που θα πάω στην Ολλανδία, λέω να φέρω πέντε – έξι κεκάκια, καμιά 40 γραμμάρια σκανκ, 30 σταγόνες καθαρό LSD και καμιά τριακόσια κεφάλια μανιτάρια. Αυτά δεν θα είναι ορφανά, θα έχουν εμένα. Ελπίζω οι αρχές να σεβαστούν το κοινωνικό μου έργο και να μην εγκλωβιστούν σε αυτό το απρόσωπο και απάνθρωπο πράγμα που λέγεται νόμος. Θα είμαι καλός πατέρας.

Για να είμαι ειλικρινής, θα τα χρειαστώ όλα τα παραπάνω μόνο και μόνο για να πιάσω κανά Πόκεμον χωρίς να ανοίξω την εφαρμογή. Εκτιμώ πως το δικαστήριο θα κατανοήσει την κατάσταση. Εδώ έχει κατανοήσει άλλες κι άλλες.

Αύριο λοιπόν πάμε Ολλανδία. Το sdna θα είναι εκεί όπως σε όλες τις αποστολές του ΠΑΟΚ. Ελπίζω να είμαι και εγώ…

Η αγκαλιά, ο καλός πατέρας και τα κωλομέρια της τηλεπερσόνας
EVENTS