MENU

Το απόγευμα της Τρίτης πραγματοποιήθηκε ο ετήσιος αγιασμός του Ολυμπιακού στο προπονητικό κέντρο της ομάδας στου Ρέντη. Το «παρών», πέρα από τα μέλη του αγωνιστικού τμήματος, έδωσε τόσο ο πρόεδρος Βαγγέλης Μαρινάκης, όσο και τα υπόλοιπα διοικητικά στελέχη του συλλόγου, μεταξύ των οποίων ο δήμαρχος Πειραιά, Γιάννης Μώραλης, ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη, Μιχάλης Κουντούρης, ο διευθύνων σύμβουλος, Γιάννης Βρέντζος και ο αντιπρόεδρος, Σάββας Θεοδωρίδης.

Το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ Ολυμπιακός:

«Λίγες μέρες πριν από την έναρξη των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων του Ολυμπιακού για τη σεζόν 2016/17 τελέστηκε στις εγκαταστάσεις του Ρέντη ο καθιερωμένος Αγιασμός.

Παρουσία του Προέδρου, κ. Βαγγέλη Μαρινάκη, της διοίκησης της ομάδας μας και του Δημάρχου Πειραιά, κ. Γιάννη Μώραλη, ο πατέρας Δημήτριος καθαγίασε τις εγκαταστάσεις του προπονητικού μας κέντρου όπου εργάζονται καθημερινά για το καλύτερο οι ποδοσφαιριστές, τα τεχνικά επιτελεία της μεγάλης ομάδας αλλά και των Ακαδημιών και φυσικά οι άνθρωποι που φροντίζουν για το καλύτερο από διάφορες άκρως υπεύθυνες θέσεις.

Επίσης ο πατέρας Δημήτριος ευλόγησε όλους όσοι ήταν παρόντες και ευχήθηκε να έχουν υγεία αλλά και δύναμη σωματική και ψυχική ώστε να αντιμετωπίσουν κάθε δυσκολία που μπορεί να παρουσιαστεί στο δρόμο τους προς την κορυφή για μία ακόμη χρονιά.

Με το πέρας του Αγιασμού, τον οποίο παρακολούθησαν άπαντες με την ευλάβεια που άρμοζε στην περίσταση, το τεχνικό επιτελείο και οι ποδοσφαιριστές ακολούθησαν το προπονητικό τους πρόγραμμα».

Δείτε στη gallery του θέματος τις φωτογραφίες από τον αγιασμό...

Αγιασμός στου Ρέντη παρουσία Μαρινάκη (pics)