MENU

Οπως συνέβη παραμονές του φιλικού με τη Σιφόλντε, έτσι και σήμερα, ο Βλάνταν Ιβιτς αφιέρωσε ένα μεγάλο μέρος της προπόνησης σε οικογενειακό διπλό. Ο Σέρβος τεχνικός χώρισε την ομάδα του σε δύο ενδεκάδες και εν πολλοίς έδειξε και το τι σκέφτεται ενόψει του αυριανού αγώνα με την Κλαμπ Μπριζ.

Οπως φάνηκε χρόνο συμμετοχής θα πάρουν και οι Βελλίδης, Γλύκος, Τζιόλης, Τζαβέλλας και ο Τζάλμα Κάμπος που δεν είχαν αγωνιστεί στο πρώτο φιλικό. Σε ό,τι αφορά τον Ντιέγκο Μπίσεσβαρ δεν έχει ξεκαθαριστεί ακόμα εάν θα χρησιμοποιηθεί για ορισμένα λεπτά

Σε ό,τι αφορά τα πλάνα του 38χρονου τεχνικού, με βάση και με τις ενδεκάδες που παρέταξε στην προπόνηση προορίζεται να ξεκινήσει με τους: Γλύκο, Τζαβέλλα, Πούγγουρα, Τσίμιροτ, Τζιόλη, Λέοβατς, Μάτος, Περέιρα, Τζάλμα Κάμπος, Μυστακίδη και Κλάους.

Ενώ η άλλη ενδεκάδα αποτελούνταν από τους: Βελλίδη, Μαλεζά, Κρέσπο, Γιαννούλη, Κίτσιου, Χαρίση, Πέλκα, Ροντρίγκες, Κοροβέση, Κουλούρη και Ζάιρο.

Βέβαια, κανείς δε μπορεί να γνωρίζει κατά πόσο όλα όσα έδειξε σήμερα στην προπόνηση γίνουν πράξη και στο αυριανό φιλικό...

Το...οικογενειακό διπλό και οι σκέψεις Ιβιτς ενόψει Κλαμπ Μπριζ