Σημαντικές εξελίξεις στην ομάδα της Ημαθίας, με τον μέχρι πρότινος γενικό και τεχνικό διευθυντή Ζήση Βρύζα να υποβάλει την παραίτησή του. Το τελευταίο διάστημα υπήρξαν διαφωνίες μεταξύ του Βρύζα και του Θόδωρου Καρυπίδη, ενώ την Κυριακή (3/7) φέρεται να έγινε η καθοριστική συνάντηση των δύο ανδρών, όπου οι τόνοι ανέβηκαν και αυτό είχε ως αποτέλεσμα να έρθει η ρήξη.
Έτσι, ο διεθνής παλαίμαχος άσος αποφάσισε να αποχωρήσει από την Βέροια και αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον ποια θα είναι η επόμενη μέρα στον σύλλογο, με τον Καρυπίδη να ψάχνει τον τρόπο να αποχωρήσει και να βρίσκεται σε επαφές με επενδυτές δίχως όμως να υπάρχει κάποια επίσημη εξέλιξη.
Προσφυγή Καρακώστας και Βασιλειάδης
Μέσα σε όλα στην Βέροια προέκυψαν και ακόμη δύο προσφυγές. Ο Γιώργος Βασιλειάδης και ο Ανέστης Καρακώστας μέσω της δικαστικής οδού θα διεκδικήσουν τα δεδουλευμένα τους, με τον χορό των αποχωρήσεων να συνεχίζεται μετά αυτές του γενικού αρχηγού Γιώτη Τσαλουχίδη, του Φερέιρα Κινγκ που εκτελούσε χρέη διερμηνέα, αλλά και του επικεφαλής του φυσιοθεραπευτικού τμήματος Τάσου Τυφλίδη.