MENU

Στο περιθώριο της πρωινής προπόνησης της Πέμπτης (30/6), ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ, σε πηγαδάκι με τους εκπροσώπους του Τύπου, αποκάλυψε ότι οι Κιτρινόμαυροι βρίσκονται κοντά στην απόκτηση του Αργεντινού δεξιού εξτρέμ της Λανς, με τον οποίο είναι σε προχωρημένες συζητήσεις.

Ο Μιλοβάνοβιτς εκτίμησε ότι το θέμα του Τσαβαρία θα τελειώσει σύντομα, ενώ για τον επιθετικό επιβεβαίωσε τις συζητήσεις με τον Στίβεν Φλέτσερ, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από την Σάντερλαντ.

Από εκεί και πέρα, στη λίστα για τον φορ υπάρχουν και τα ονόματα των Μπαλντέ, Ενγκόγκ, Ζοζούλια, αλλά και ένα όνομα που δεν έχει γραφτεί και έχει κερδίσει σημαντικό έδαφος τις τελευταίες ώρες. Όπως και να έχει, πάντως, ο Μιλοβάνοβιτς τόνισε ότι το θέμα του επιθετικού θα τελειώσει σε τρεις με τέσσερις μέρες.

Μέσα στην επόμενη εβδομάδα είπε ότι θα προχωρήσουν και οι περιπτώσεις του αμυντικού χαφ (εξακολουθεί να παίζει δυνατά το όνομα του Κάτσαρ) και του αριστερού μπακ (υπάρχει ανοιχτή επικοινωνία με τον Εμπένγκουε, ενώ εξετάζεται ακόμα ένας παίκτης που δεν έχει γίνει γνωστό το όνομά του).

Κλείνει Τσαβαρία η ΑΕΚ και πάει για φορ έκπληξη