MENU

Κανονικά χωρίς το παραμικρό πρόβλημα προπονήθηκε την Κυριακή ο Ντιόγκο Φιγκέιρας, ο οποίος το τελευταίο διήμερο ταλαιπωρήθηκε από ενοχλήσεις στη γάμπα. Στο πρόγραμμα μετείχε επίσης και ο Γιαννιώτας ο οποίος ήταν εμπύρετος μέχρι το Σάββατο. Για τον λόγο αυτό άλλωστε ολοκλήρωσε την κυριακάτικη προπόνηση λίγο νωρίτερα από τους υπόλοιπους, αφού ο Βίκτορ προτίμησε να μην τον ταλαιπωρήσει περισσότερο όταν άρχισε να βρέχει στο Λάνγκενφελντ.

Όσον αφορά στα της προπόνησης, ο Βίκτορ δούλεψε και πάλι στην τακτική και το 4-2-3-1, βάζοντας τους παίκτες του να παίξουν «διπλά» σε μικρό χώρο δίνοντας εντολές για ένταση στο παιχνίδι τους και γρήγορες κινήσεις.

Από Δευτέρα μάλιστα, ο Ισπανός τεχνικός θα έχει στη διάθεσή του και τους διεθνείς που επιστρέφουν, τους Μανιάτη, Ντα Κόστα, Ζντιέλαρ, Μιλιβόγεβιτς και Ιντέγε.

Τέλος υπενθυμίζεται ότι το απόγευμα της Δευτέρας στις 19:00, ο Ολυμπιακός δίνει το πρώτο φιλικό του καλοκαιριού κόντρα στη Χορν στο γήπεδο του Axams.

Αναλυτικά, το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ Ολυμπιακός για την προπόνηση της Κυριακής:

«Από το απόγευμα του Σαββάτου άρχισε να βρέχει στο Λάνγκενφελντ, με αποτέλεσμα ο καιρός να αλλάξει αρκετά. Την Κυριακή το τοπίο έγινε ακόμη πιο ψυχρό και χειμερινό, με τη θερμοκρασία στην απογευματινή προπόνηση να πέφτει στους 12 βαθμούς Κελσίου και να βρέχει ακατάπαυστα!

Υπό αυτές τις συνθήκες προπονήθηκαν οι παίκτες του Ολυμπιακού, οι οποίοι έκαναν πολλή δουλειά με την μπάλα. Κανονικά στο πρόγραμμα μπήκαν οι Γιαννιώτας και Φιγκέιρας, θέτοντας εαυτούς στη διάθεση του Βίκτορ Σάντσεθ για το αυριανό φιλικό, πρώτο της νέας περιόδου, με αντίπαλο την SV Horn.

Οι «ερυθρόλευκοι» έκαναν ασκήσεις τακτικής, επιμένοντας επάνω στην ανάπτυξη του παιχνιδιού, ενώ στη συνέχεια χωρίστηκαν σε γκρουπ και έκαναν άμυνα-επίθεση, σε μικρά διτέρματα, 5 εναντίον 5. Τα γκρουπ που δεν έπαιζαν έγραφαν χιλιόμετρα περιμετρικά του αγωνιστικού χώρου, περιμένοντας τη σειρά τους για να παίξουν ξανά.

Τη Δευτέρα το πρωί ο Ολυμπιακός θα κάνει προπόνηση στις 10:00, ενώ όπως προαναφέραμε, το απόγευμα στις 19:00 (ώρα Ελλάδας) είναι προγραμματισμένο το πρώτο φιλικό της εφετινής προετοιμασίας».

«Μέσα» οι Φιγκέιρας, Γιαννιώτας την Κυριακή