MENU

Σε… ανοιχτή γραμμή με τον πρόεδρο της ΦΙΦΑ Τζιάνι Ινφαντίνο βρίσκεται σύμφωνα με απόλυτα έγκυρες πληροφορίες μας ο Σταύρος Κοντονής. Ο υφυπουργός Αθλητισμού έστειλε την προηγούμενη εβδομάδα στον κ. Ινφαντίνο την αποκαλυπτική συνομιλία -έτσι όπως αυτή καταγράφηκε από τον υπερκοριό της ΕΥΠ και δημοσιοποιήθηκε- του αντιπροέδρου της ΠΑΕ Ολυμπιακός Σάββα Θεοδωρίδη με τον Φραγκίσκο Σωμαρακάκη στην οποία ο πρώτος λέει στον δεύτερο ότι έχει την σύμφωνη γνώμη του Βαγγέλη Μαρινάκη για να αναλάβει την ηγεσία της ΚΕΔ.

Επίσης, μπορεί σήμερα το πρωί ο κ. Κοντονής να δήλωσε ότι δεν γνώριζε όσα συνέβησαν χθες βράδυ στην εκπομπή «ΔΙΚΗ ΣΤΟΝ ΣΚΑΙ» αλλά οι επίμαχες συνομιλίες του κ. Θεοδωρίδη, το απόσπασμα δηλαδή που μιλάει για την… επιθυμία του να μπαίνουν στην ΚΕΔ «ταγμένοι» (στον Ολυμπιακό), είναι σε γνώση της ΦΙΦΑ με πρωτοβουλία εκ νέου του υφυπουργείου Αθλητισμού.

Ο Τζιάνι Ινφαντίνο έχει αναθέσει την υπόθεση εν λευκώ στον Κωστάκη Κουτσοκούμνη, ο οποίος βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία και με τον ισχυρό άνδρα της ΟΥΕΦΑ Θόδωρο Θεοδωρίδη. Μόνο… τυχαίο δεν είναι το γεγονός ότι μόλις «πάτησε» πριν από λίγες ημέρες το πόδι του στην Αθήνα ο κ. Κουτσοκούμνης (ο οποίος λέγεται ότι είναι έξαλλος με τις πρακτικές των ανθρώπων της Ελληνικής Ομοσπονδίας) το πρώτο που ρώτησε τους ανθρώπους της ΕΠΟ είναι αν ο κ. Σωμαρακάκης παραμένει στην ΚΕΔ μετά απ΄όσα είδαν το φως της δημοσιότητας.

Ετσι «μεταφράζεται» και η «διαρροή» που δόθηκε πριν λίγες ώρες από το υφυπουργείο Αθλητισμού ως απάντηση στην «επίθεση» της ΕΠΟ. Η ατάκα ότι «η εξυγίανση θα έρθει είτε με διεθνή συνεργασία είτε με νομοθετική ρύθμιση» αναλύεται ως εξής: Ο υφυπουργός Αθλητισμού έχει «διαμηνύσει» ήδη στην ΦΙΦΑ πως αν ανεχθεί το «κρυφτούλι» της ΕΠΟ και δεν την υποχρεώσει να σεβαστεί (με βάση τα συμφωνηθέντα) την εναρμόνιση του Κώδικα Δεοντολογίας της μέχρι τις 30 Ιουνίου ώστε να κληθούν όλοι όσοι εμπλέκονται στην υπόθεση της «Εγκληματικής Οργάνωσης» τότε θα προχωρήσει ο ίδιος σε νομοθετική παρέμβαση ακόμη κι αν αυτό σημάνει «grexit» για το ελληνικό ποδόσφαιρο…

Στον Ινφαντίνο όλες οι συνομιλίες-φωτιά του Θεοδωρίδη!