MENU

Από τις 25 Αυγούστου 2015 φίλοι μου, όταν ο Βαρουφάκης ήταν ακόμα ΣΥΡΙΖΑ και ο Καραπαπάς Τσέλσι έγραφα για το φλερτ του Ολυμπιακού με τον Μέσι, όμως κάποια ζώα δεν με πιστεύανε. Τώρα ευτυχώς θα με πιστέψουν και τα ζώα.

Πριν από τους τρεις σύγχρονους προφήτες, τον Πητ Παπαδάκο, τον Βασίλη Λεβέντη και τον Μανώλη Γαβαθιώτη (έχει προφητεύσει ότι η ΑΕΚ δεν θα παίξει Ευρώπη και ότι τα φετινά Χριστούγεννα θα 'ναι μια εβδομάδα πριν την πρωτοχρονιά) είχα δει στο φλιτζάνι ότι ο Αργεντινός, μεγάλο λιμάνι θα διαβεί.

Η Βάσω Πρεβεζιάνου, με το αποκαλυπτικό της θέμα στο sdna.gr για τις εξελίξεις γύρω απ' την δικαστική περιπέτεια του Μέσι (και ο Χατζηγιάννης τα ίδια τραβάει, αλλά αυτός τουλάχιστον έχει την καψούρα της Μακρυπούλια και ξεχνιέται), ήρθε να με επιβεβαιώσει (Οι Ισπανοί άργησαν να ανεβάσουν την είδηση γιατί δεν είχαν προλάβει να πάρουν το ρεπορτάζ απ' τον Άρη Ασβεστά).

«O γενικός Εισαγγελέας, Mάριο Μάζα, αφού δήλωσε πως είναι οπαδός της Μπαρτσελόνα, ήταν καταπέλτης εναντίον του Αργεντινού. Όταν αγοράσεις ένα διαμέρισμα, ακόμα κι αν δεν γνωρίζεις ανάγνωση έχεις κάποιον δίπλα σου και σου εξηγεί τα πάντα"». Και αν δεν έχεις κάποιον δίπλα σου κάνεις έστω ένα τηλεφώνημα σε κάποιον φίλο. Ένα πακιστανικό τηλέφωνο για ώρα ανάγκης, όλοι το έχουμε (Μμμμμμμ).

Κι ενώ όλοι περίμεναν ότι η πρόταση του εισαγγελέα θα ήταν να αναδειχθεί ο Μέσι MVPτης φοροδιαφυγής και να τον βραβεύσει σε μια σεμνή τελετή στου Ρέντη ο Σάββας, τελικά ο συκοφάντης εισαγγελέας έκανε την έκπληξη και μίλησε σαν τον Αλέξανδρο Θεοφιλόπουλο (ήταν ο πρώτος που είχε καταγγείλει τη "συμμορία των πόκεμον στην Μπαρτσελόνα"): «Δεν θέλω να τον συγκρίνω με έναν μαφιόζο, αλλά φαίνεται σαν να ήταν ο εγκέφαλος εγκληματικής οργάνωσης».

Σύμφωνα με non karapapaper που κυκλοφόρησε λίγα λεπτά αργότερα, αμέσως μετά την ανάδειξή του Μέσι σε επικεφαλής εγκληματικής οργάνωσης, στα γραφεία της Μπαρτσελόνα έφτασε επίσημη πρόταση απόκτησής του από τη Νότιγχαμ Φόρεστ.

Οι Άγγλοι έδιναν 100 μύρια και την σύντροφο του Πουλίδο για να απαγάγουν τον Αργεντινό και να τον στείλουν δανεικό για ένα χρόνο στο λιμάνι για να μάθει τη θέση του έξω δεξιά από τον Τζίμι Ντουρμάζ, πριν επιστρέψει Αγγλία.

Και ο εισαγγελέας δεν έμεινε μόνο στα λόγια φίλοι μου: «Η πρόταση του εισαγγελέα, ο οποίος ήταν επίσης ιδιαίτερα επικριτικός με τις συνεχείς αρνήσεις που χρησιμοποίησε ο Μέσι για να απαντήσει στις ερωτήσεις που του έκανε χθες η δικαστής, είναι ποινή φυλάκισης 22 μηνών και για τον σούπερ σταρ της Μπαρτσελόνα και για τον πατέρα του». Ευτυχώς ο Μέσι γλίτωσε τα χειρότερα.

Υπήρχαν φόβοι ότι θα του επιβληθεί απαγόρευση ενασχόλησης με το ποδόσφαιρο, υποχρεωτική παρουσία δυο φορές το μήνα στο αστυνομικό τμήμα της γειτονιάς του και 200.000 ευρώ πρόστιμο. Δυστυχώς πέσαμε έξω και χάσαμε έναν παράγοντα βεληνεκούς Κομπότη. Αν συνέβαινε κάτι τέτοιο, μετά ο Μέσι θα πληρούσε όλες τις προδιαγραφές για να αναλάβει ομάδα της Superleague.

22 μήνες όμως φυλάκιση, ακόμα και αν δεν είναι με αναστολή, δεν είναι τίποτα. Μέχρι να ξαναπάρει πέναλτι ο Παναθηναϊκός και να ολοκληρώσει τις δηλώσεις του απ' τον τελικό του Euro 2004 ο Τσάρτας, θα 'χει αποφυλακιστεί ο Λίο.

Λίγες ώρες μετά την πρόταση του εισαγγελέα στους φιλανθρωπικούς κύκλους άρχισε να επικρατεί έντονη κινητικότητα. 2.155 ιστοσελίδες της Ισπανίας είχαν την ίδια αποκλειστική είδηση, με τίτλο «η Βαρκελώνη αλλάζει»:

«Χάρη σε πρωτοβουλίες της Μπαρτσελόνα και προσωπικά του Λιονέλ Μέσι ανακαινίστηκαν δύο κεντρικές πλατείες και παιδικές χαρές, ενώ την ίδια στιγμή, τα πάρκα που στήθηκαν στο κέντρο της πόλης, στάθηκαν αφορμή να ακουστούν και πάλι παιδικά χαμόγελα στις γειτονιές της Βαρκελώνης».

Φήμες που δεν έχουν επιβεβαιωθεί ακόμα, θέλουν και γνωστή γκρανκάσα του ελληνικού ποδοσφαίρου, να έχει στείλει επιστολή διαμαρτυρίας στην FIFA με το σύνθημα «Η ΕΠΟ δεν θα πέσει, Λευτεριά στον Λίο Μέσι» και την υπενθύμιση ότι αύριο το μεσημέρι θα σταλεί και η επιστολή μετάνοιας.

Προβάρει τα κόκκινα του Ολυμπιακού ο Μέσι!