MENU

Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια. Το μαρτύριο ΤΕΛΕΙΩΣΕ! Δείτε το και θετικά στην τελική. Δεν πήγαινε άλλο, βγάλαμε το χτικιό αυτή τη σεζόν. Αρχής γενομένης από την μπάλα και εν συνεχεία ΠΑΝΤΟΥ. Να φύγει και να μην ξανάρθει τέτοια σεζόν λοιπόν.

Πάμε παρακάτω, στα φρέσκα τα κουλούρια. Δεν είναι για να λες πολλά για το (τελευταίο) ματς με τον ΠΑΟΚ. Εύκολη η ανάγνωσή σου σε ΟΛΑ τα επίπεδα. Μπαμ κάνουν κάποια πράγματα από χιλιόμετρα και δεν νομίζω να έγινε κανείς σοφότερος από τον αγώνα της Τούμπας. Tι περίμενε να δει δηλαδή και δεν το είδε;

Ο Παναθηναϊκός απέτυχε να πάρει την πρώτη θέση. Δεν εμφανίστηκε έτοιμος για να κατακτήσει τον συγκεκριμένο «στόχο» και η ευθύνη βαραίνει κατά βάση τον προπονητή του. Στην κανονική διάρκεια είχε δικαιολογίες και αντιμετωπίστηκε διαφορετικά, στα πλέι οφ ωστόσο που περιμέναμε ΚΑΤΙ, δεν είδαμε… τίποτα. Υπήρχε μια ευκαιρία για να σωθεί η παρτίδα στο τελευταίο ματς, αλλά πλην της φάσης του Πέτριτς ποτέ δεν απείλησες,ποτέ δεν σε ένοιωσε ο (αγχωμένος) αντίπαλος ενώ όποτε «ψάχτηκες» δεν σε άφησε και ο Αρετόπουλος.

Αυτό κι αν είναι ΘΕΜΑ και μάλιστα μεγάλο. Γι’ αυτό το τυπάκι από τα Τρίκαλα δεν γεννάται λόγος ότι πρέπει να του πάρουν τη σφυρίχτρα. Κάνει ότι περνάει για να δείξει ότι έχει πρόβλημα με τον Παναθηναϊκό, δεν σέβεται μια ομάδα μπροστά στην ιστορία της οποίας είναι ΝΑΝΟΣ και προκαλεί μέχρι τελικής πτώσεως. Αν έρθει κάποια στιγμή η… πτώση πάντως να δούμε ποιος και αν θα τον σηκώσει.

Γενικότερα αυτό που αποδείχτηκε ΚΑΙ στα πλέι οφ είναι ότι ο Παναθηναϊκός αδυνατεί μέχρι τώρα να βρει λύση με τη διαιτησία. Να τον αντιμετωπίζουν έστω με ένα στοιχειώδη σεβασμό και όχι με τέτοιο θράσος. Το νοιώσαμε και προ ημερών στο πετσί μας με τον Κουκουλάκη στο ΟΑΚΑ. Και το πρόβλημα μεγαλώνει αντί να μικραίνει διότι οι «σύμμαχοι» (οι ποιοι;) έχουν βγάλει άκρη και δεν τους ακουμπάει κανείς. Μην τσιμπάτε που γκρινιάζουν. Με τέτοιες διαιτησίες μέχρι και πρωτάθλημα διεκδικείς ΑΝ έχεις ομάδα.

Είπαμε λοιπόν… επιτέλους τέλος! Τα βάζεις κάτω, βλέπεις τι κρατάς από φέτος και ξεκινάς να χτίζεις σε γερές βάσεις ώστε να μην έχουμε πάλι τα ίδια. Ο τρόπος πάντως που η ομάδα έκλεισε τη σεζόν, με βάση και τις «ενέσεις» που έγιναν και την ποιότητα που απέκτησε το ρόστερ ήταν απογοητευτικός. ΚΑΜΙΑ βελτίωση!

ΥΓ: Blog για μπάσκετ, Μητσάρα και λοιπά όταν (και αν) ηρεμήσω. Δεν είναι καλή ώρα!

Παναθηναϊκός: Να φύγει και να μην ξανάρθει η φετινή χρονιά!