MENU

Ο Κουκουλάκης έκανε το πρώτο «φάουλ» στο 22' όταν έδειξε την κίτρινη κάρτα στον Μάρκους Μπεργκ για χέρι! Ήταν, βέβαια, μία λανθασμένη απόφαση που έβγαλε εκτός εαυτού τον Σουηδό επιθετικό!

Ο Μπεργκ αμέσως μετά την κίτρινη κάρτα έκανε νόημα προς τον πάγκο να γίνει αλλαγή, αν και τελικά παρέμεινε στο ματς. Πάντως, αυτή ήταν η 10η κάρτα για τον επιθετικό του Παναθηναϊκού, που δεν θα εμφανιστεί ξανά στα play offs!

Το δεύτερο και πιο «χοντρό» λάθος του Κουκουλάκη ήρθε στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου μέρους, όταν απέβαλλε τον Βιγιαφάνιες!

Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός του Παναθηναϊκού (πεσμένος στον αγωνιστικό χώρο) σήκωσε το πόδι και βρήκε τον Μάνταλο, με τον ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ να πέφτει εντυπωσιακά για να «εκβιάσει» την κόκκινη του Βιγιαφάνιες, όπως και έγινε!

Σε αυτήν την φάση, πάντως, φέρουν ευθύνη και οι βοηθοί του, οι οποίοι θα μπορούσαν να τον ενημερώσουν για την φάση! Ούτε αυτοί, όμως, το έκαναν και ο παίκτης του Παναθηναϊκού αποβλήθηκε.

Στο δεύτερο ημίχρονο, βέβαια, ο Μιχάλης Κουκουλάκης πέρασε... απαρατήρητος και έβγαλε το 45λεπτο δίχως προβλήματα και χωρίς να κάνει λάθη.

AEK - ΠΑΟ: «Φάντασμα» η αποβολή του Κουκουλάκη σε Βιγιαφάνες!