MENU

Στη συνάντηση των ιδιοκτητών των ΠΑΕ που είχε συγκαλέσει ο πρόεδρος της Super League, Γιώργος Μποροβήλος, έγινε το... έλα να δεις. Ιβάν Σαββίδης και Δημήτρης Μελισσανίδης κυρίως έριξαν κεραυνούς και επιτέθηκαν κατά μέτωπο στον Ολυμπιακό και τους Σάββα Θεοδωρίδη, Θεόδωρο Γιαννίκο που εκπροσώπησαν τους «ερυθρόελυκους», καθώς ο Βαγγέλης Μαρινάκης δεν παρέστη όπως αναμενόταν.

«Δεν μιλάω με υπαλλήλους», «να φύγουν οι Φιλιππινέζες», «δεν γίνεται να διαχειρίζεται τα χρήματά μου ένας υπόδικος», «λες μα@@@@ίες», «άντε γ@@@ου» είναι μερικά από τα πιο καυτά που ακούστηκαν μέσα στην αίθουσα.

«Ντου» Σαββίδη, απείλησε να αποχωρήσει ο Ολυμπιακός!

Ένταση μεταξύ της πλευράς του ΠΑΟΚ και του Ολυμπιακού σημειώθηκε στο Δ.Σ. της Σούπερ Λίγκας, με τους «ερυθρόλευκους» να απειλούν με αποχώρηση έπειτα από το... χοντρό «ντου» που δέχθηκαν από τον Ιβάν Σαββίδη!

Μεγάλη ένταση με φωνές και εκατέρωθεν αντεγκλήσεις σημειώθηκε κατά τη διάρκεια του Δ.Σ. της Σούπερ Λίγκας, μεταξύ των εκπροσώπων του ΠΑΟΚ και του Ολυμπιακού. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι άνθρωποι του «Δικεφάλου του Βορρά» και ο ίδιος ο Ιβάν Σαββίδης, επιτέθηκαν φραστικά στους «ερυθρόλευκους», οι οποίοι λίγο πριν τις 18:00 έφτασαν πολύ κοντά στο να αποχωρήσουν, απειλώντας πως θα το κάνουν αν οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ συνεχίσουν. Τελικώς, οι τόνοι έπεσαν προς το παρόν με τους ανθρώπους των Πειραιωτών να παραμένουν στη θέση τους, ωστόσο το γενικότερο κλίμα παραμένει... πολεμικό.

Παρ' ολίγον ξύλο ανάμεσα σε Παπαθανασάκη-Θεοδωρίδη!

Μεγάλη ένταση υπήρξε στην άτυπη σύσκεψη των ιδιοκτητών των ΠΑΕ, ανάμεσα στον πρόεδρο της ΠΑΕ Ηρακλής, Σπύρο Παπαθανασάκη και τον αντιπρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Σάββα Θεοδωρίδη. Διαβάστε τους απίστευτους διαλόγους...

To άτυπο ΔΣ της Super League συνεχίζεται και σύμφωνα με πληροφορίες υπήρξε μετωπική επίθεση της πλευράς του Ηρακλή προς τον Ολυμπιακό, με τον Σπύρο Παπαθανασάκη να έχει έντονη λογομαχία με τον αντιπρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Σάββα Θεοδωρίδη.

Μάλιστα, οι τόνοι ανέβηκαν αρκετά ανάμεσα στους δύο άνδρες και κάπου εκεί χρειάστηκε η παρέμβαση των υπολοίπων μελών της Λίγκας για να ηρεμήσει κάπως η κατάσταση με το ΔΣ να συνεχίζεται, αφού ο ιδιοκτήτης του Ηρακλή, κινήθηκε απειλητικά προς το μέρος του Θεοδωρίδη.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο ομογενής επιχειρηματίας, απευθυνόμενος προς τον Σάββα Θεοδωρίδη, όταν ο τελευταίος πήρε θέση υπέρ του Γιώργου Μποροβήλου του είπε: "Δεν επιτρέπεται ένας άνθρωπος που έχει ανοιχτές υποθέσεις με τη δικαιοσύνη να προεδρεύει και είναι ντροπή να τον καλύπτετε.".

Ο Σάββας Θεοδωρίδης, αντέδρασε σε αυστηρό τόνο, με τον Σπύρο Παπαθανασάκη να του απαντάει με την έκφραση: "Eίσαι μ.... ας, λες μα....ιες. Fuck you...".

Τότε, ο κ. Παπαθανασάκης σηκώθηκε από τη θέση του και κινήθηκε απειλητικά προς εκείνη του κ. Θεοδωρίδη, ο οποίος επίσης σηκώθηκε για να απαντήσει αλλά λίγο πριν... έρθουν στα χέρια, μπήκαν στη μέση οι Σπανός και Κομπότης, συγκρατώντας με αρκετή δυσκολία τον μεγαλομέτοχο του Ηρακλή.

Μάλιστα, τον έβαλαν σε άλλη θέση, μακριά από τον Σάββα Θεοδωρίδη...

Ιβάν για Μποροβήλο: «Δεν γίνεται να διαχειρίζονται τα λεφτά μου υπόδικοι»

Έξαλλος ο Ιβάν Σαββίδης κατά τη διάρκεια του Δ.Σ. της Σούπερ Λίγκας με τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ΠΑΟΚ να τα «χώνει» και για τον πρόεδρο του συνεταιρισμού, Γιώργο Μποροβήλο: «Δεν γίνεται να διαχειρίζεται τα χρήματά μου ένας υπόδικος»! Ποια η πρότασή του για τους διαιτητές.

Κατά τη διάρκεια της έντασης και των διαλόγων μεταξύ των πλευρών του ΠΑΟΚ και του Ολυμπιακού, ο Ιβάν Σαββίδης δεν θα μπορούσε παρά να μην στραφεί και εναντίον του προέδρου της Σούπερ Λίγκας, Γιώργου Μποροβήλου.

«Δεν μπορεί ο κ. Μποροβήλος να διαχειρίζεται το ελληνικό ποδόσφαιρο. Έχω βάλει φέτος 44 εκ. ευρώ και 70 εκ. συνολικά στην πενταετία μου. Δεν μπορεί να διαχειρίζεται τα χρήματά μου ένας υπόδικος. Κοιτάξτε κάτι (σ.σ. απευθυνόμενος στην πλευρά του Ολυμπιακού). Ο πρώτος που πλήττεται από αυτή την κατάσταση είναι ο Ολυμπιακός, γιατί τώρα θα αναγκαστεί να παίξει προκριματικά και αυτό είναι κάτι που προφανώς δεν το είχατε σκεφτεί όταν φέρνατε το ποδόσφαιρο σε αυτό το σημείο. Το πρόβλημα είναι επίσης και οι δημοσιογράφοι και οι στρατοί που έχουν ορισμένοι από τους ανθρώπους που ασχολούνται με το ποδόσφαιρο. Να σας πω και κάτι άλλο; Με κατηγορήσατε ότι δεν είμαι Έλληνας. Εγώ λοιπόν θα δηλώνω Ρώσος, θα δηλώνω Πόντιος, γιατί κάποιοι είχαν το θράσος να μου πουν ότι είμαι ξένος», ανέφερε ο ιδιοκτήτης του ΠΑΟΚ, όπως αποκάλυψε ο ΣΠΟΡ FM.

Εκεί, ο Γιαννίκος παρενέβη ξανά, λέγοντας «Γιατί, είστε Έλληνας;», εξοργίζοντας τον Ιβάν Σαββίδη που του απάντησε: «Σήκω φύγε μην σε βλέπω. Δεν είσαι ιδιοκτήτης, σήκω φύγε από μπροστά μου».

Επιπλέον, ο μεγαλομέτοχος του «δικεφάλου του Βορρά» έκανε και μια πρόταση-τομή για τη διαιτησία: «Να βγάλουμε εμείς μισθό στους διαιτητές και να τους πληρώνουμε εμείς. Να τους δίνουμε και μπόνους ανά παιχνίδι και να τους κάνουμε όσο ανεξάρτητους γίνεται. Τόση ώρα που είμαστε εδώ όμως έχω καταλάβει ότι δεν ήρθαμε για λύσεις. Ο καθένας λέει τα δικά του, δεν ακούω καμία λύση για το ποδόσφαιρο. Θα προσυπέγραφα την τοποθέτηση Κωστούλα (σ.σ. για Μποροβήλο) περί αναγκαιότητας για παραίτηση Μποροβήλου».

Μελισσανίδης: «Έξω οι... Φιλιππινέζες από το ποδόσφαιρο»

Η παρέμβαση του Δημήτρη Μελισσανίδη στην διαμάχη που είχε ο Ιβάν Σαββίδης με τους εκπροσώπους του Ολυμπιακού.

Την στιγμή της μεγάλης έντασης ανάμεσα στον Ιβάν Σαββίδη και τους εκπροσώπους του Ολυμπιακού, υπήρξε παρέμβαση και από την πλευρά του Δημήτρη Μελισσανίδη. Μετά την ξεκάθαρη θέση του ιδιοκτήτη του ΠΑΟΚ προς τον Θόδωρο Γιαννίκο ότι «εγώ δεν μιλάω με υπαλλήλους» και τις αντιδράσεις που υπήρξαν από την άλλη πλευρά, ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΚ παρενέβη και φώναξε «έξω οι Φιλιππινέζες από το ποδόσφαιρο».

Σαββίδης σε Γιαννίκο: «Δεν μιλάω με υπαλλήλους»

Άστραψε και βρόντηξε ο Ιβάν Σαββίδης, ο οποίος χρησιμοποίησε πολύ σκληρή γλώσσα και είπε ατάκες που θα συζητηθούν, χαρακτηρίζοντας τον Θόδωρο Γιαννίκο, έναν εκ των αντιπροέδρων του Ολυμπιακού, «υπάλληλο»!

Είχε και... συνέχεια η ένταση στο Δ.Σ. της Superleague. Μετά το φραστικό επεισόδιο που δημιουργήθηκε ανάμεσα στον πρόεδρο του Παναιτωλικού, Κωστούλα και τον Σάββα Θεοδωρίδη, την σκυτάλη πήρε ο Ιβάν Σαββίδης, όπως αποκάλυψε ο «ΣΠΟΡ FM».

Ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ αρχικά είπε: «Εγώ ήρθα εδώ από τη Ρωσία, άφησα τις δουλειές μου. Ήρθα στην Αθήνα για να βοηθήσω όσο μπορώ και να βρούμε λύση για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Η Ξάνθη έχει κάνει μία πρόταση (σ.σ. παρουσία μόνο ιδιοκτητών). Συμφωνώ με τον κύριο Πανόπουλο, αλλά δεν βλέπω εδώ όλους τους ιδιοκτήτες. Δεν ήρθαν κάποιοι. Δεν ήρθε ο Μαρινάκης, δεν ήρθε ο Πανόπουλος».

Εκεί παρενέβη ο Σάββας Θεοδωρίδης, μαζί με τον Θεόδωρο Γιαννίκο, λέγοντας: «Έχει λόγο που δεν έχει έρθει ο κ. Μαρινάκης εδώ» κι εκεί προκλήθηκε ο πρώτος... χαμός με τον Ιβάν Σαββίδη.

Ο μεγαλομέτοχος του «δικεφάλου του Βορρά» απάντησε στον Γιαννίκο, λέγοντάς του: «Εσύ δεν θα μου μιλάς, δεν θα μου απευθύνεις τον λόγο. Με υπαλλήλους δεν μιλάω».

Τον λόγο πήρε ξανά ο Σάββας: «Έχει λόγο που δεν ήρθε ο Μαρινάκης, δεν είναι σωστό να λέγονται αυτά» και προς τον Σαββίδη είπε: «Σε εμένα λες να μην μιλάω; Εγώ είμαι υπάλληλος» για να λάβει την απάντηση του από τον ιδιοκτήτη της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ: «Όχι, εσύ δεν είσαι. Εσύ μπορείς να μιλάς. Εδώ είμαστε για να μιλήσουμε οι ιδιοκτήτες».

Κι εκεί, πήρε τον λόγο για πρώτη φορά ο Δημήτρης Μελισσανίδης, τονίζοντας: «Να φύγουν οι Φιλιππινέζες από το ποδόσφαιρο. Σηκωθείτε και φύγετε μακριά από το ποδόσφαιρο», γεγονός το οποίο έφερε την αντίδραση του υπεύθυνου επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστα Καραπαπά: «Ντροπή, τι πράγματα είναι αυτά;».

Τον λόγο πήρε ξανά ο Θεόδωρος Γιαννίκος, απευθυνόμενος προς τον Ιβάν Σαββίδη: «Εγώ είμαι αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού, δεν γίνεται να μου λες να μην μιλάω», για να λάβει την απάντηση: «Εσύ να μιλάς με τον Μίχελ, που είναι ομοιόβαθμός σου» ενώ ο Λούμπος Μίχελ είπε προς τον Γιαννίκο: «Εσύ να μιλάς στο CAS, όχι εδώ».

Εκεί, μίλησε ξανά ο Ιβάν Σαββίδης που είπε προς τους εκπροσώπους του Ολυμπιακού: «Σας είχα δώσει συγχαρητήρια μετά την ήττα μας στο “Γ. Καραϊσκάκης”. Θεωρώ πως το πρόβλημα είναι οι διαιτητές, ο Παππάς στο τελευταίο παιχνίδι ήθελε απλώς να γίνει πρωταγωνιστής και να καταστρέψει το ματς. Γιατί δεν διέκοψε το ματς όταν έπεσε το ποτήρι στον Σίλβα; Όφειλε, βάσει κανονισμού, να διακόψει το ματς. Δεν το έκανε κι αν το έκανε δεν θα έλεγα τίποτα και δεν θα είχα κανένα θέμα, θα είχε δίκιο ο Παππάς.

Όμως ο Παππάς δεν το διέκοψε για δικούς του λόγους, ήθελε να είναι πρωταγωνιστής και να κάνει τα δικά του», με τον Σάββα Θεοδωρίδη να απαντά: «Το πρόβλημα δεν είναι οι διαιτητές, αλλά οι οπαδοί», αναφερόμενος στο ματς στην Τούμπα.

Παράλληλα, ο Ιβάν Σαββίδης «επιτέθηκε» προς τον Γιώργο Μποροβήλο, λέγοντας συγκεκριμένα «Δεν γίνεται να διαχειρίζονται τα λεφτά μου υπόδικοι».

«Ντου» Σαββίδη, απείλησε να αποχωρήσει ο Ολυμπιακός!

Ένταση μεταξύ της πλευράς του ΠΑΟΚ και του Ολυμπιακού σημειώθηκε στο Δ.Σ. της Σούπερ Λίγκας, με τους «ερυθρόλευκους» να απειλούν με αποχώρηση έπειτα από το... χοντρό «ντου» που δέχθηκαν από τον Ιβάν Σαββίδη!

Μεγάλη ένταση με φωνές και εκατέρωθεν αντεγκλήσεις σημειώθηκε κατά τη διάρκεια του Δ.Σ. της Σούπερ Λίγκας, μεταξύ των εκπροσώπων του ΠΑΟΚ και του Ολυμπιακού. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι άνθρωποι του «Δικεφάλου του Βορρά» και ο ίδιος ο Ιβάν Σαββίδης, επιτέθηκαν φραστικά στους «ερυθρόλευκους», οι οποίοι λίγο πριν τις 18:00 έφτασαν πολύ κοντά στο να αποχωρήσουν, απειλώντας πως θα το κάνουν αν οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ συνεχίσουν. Τελικώς, οι τόνοι έπεσαν προς το παρόν με τους ανθρώπους των Πειραιωτών να παραμένουν στη θέση τους, ωστόσο το γενικότερο κλίμα παραμένει... πολεμικό.

Superleague: κόντρα Κωστούλα - Σάββα για τον Μποροβήλο!

Με... γκρίνια άρχισε το Δ.Σ. της Superleague αναφορικά με το μέλλον του ελληνικού ποδοσφαίρου, καθώς ο Κωστούλας έθεσε θέμα Μποροβήλου κι ο Θεοδωρίδης υπερασπίστηκε τον τελευταίο! Ένταση μεταξύ ΠΑΟΚ κι Ολυμπιακού.

Όπως μετέδωσε ο «ΣΠΟΡ FM», η συνάντηση που πραγματοποιείται αυτήν τη στιγμή μεταξύ των ομάδων, για το τι μέλλει γενέσθαι με το ελληνικό ποδόσφαιρο, χαρακτηρίζεται προς το παρόν ως μία συνάντηση «άνευ ουσίας και περιεχομένου».

Αρχικά, τον λόγο πήρε ο Γιώργος Σπανός ο οποίος έθεσε τη δική του ατζέντα και τόνισε πως «εδώ θίγονται οι ομάδες που δεν φταίνε σε τίποτα. Γιατί να μην ξεκινήσει το κύπελλο; Γιατί να ακυρώνεται ο θεσμός δίχως να φταίμε όλοι. Γιατί να πληρώσουμε εμείς αυτά που έκαναν οι τέσσερις». Μία τοποθέτηση που έφερε την αντίδραση του Σάββα Θεοδωρίδη.

Ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού είπε: «Ποιοι είναι οι τέσσερις; Είναι απαράδεκτο. Πείτε ονόματα. Όχι όλοι στο ίδιο τσουβάλι».

Στη συνέχεια, τον λόγο πήρε ο πρόεδρος του Παναιτωλικού, Φώτης Κωστούλας. «Κακώς μαζευτήκαμε εδώ, γιατί δεν υπάρχει ατζέντα. Ο καθένας βάζει τα δικά του θέματα. Δεν είναι δυνατόν να ερχόμαστε εδώ και να μην έχουμε ατζέντα», ανέφερε σχετικά ενώ έθεσε θέμα Μποροβήλου, τονίζοντας πως θα έπρεπε να είχε παραιτηθεί για λόγους ηθικής. «Υπάρχει μια εκκρεμότητα με τον κ. Μποροβήλο, ο οποίος είναι υπόδικος. Κάτι πρέπει να γίνει», τόνισε συγκεκριμένα.

Εκεί ήρθε η... δεύτερη αντίδραση του Σάββα Θεοδωρίδη, ο οποίος υπερασπίστηκε τον πρόεδρο της Superleague, λέγοντας πως «είναι απαράδεκτο, η αθωότητα κι η ενοχή κρίνεται μόνο στα δικαστήρια».

Έπειτα, μίλησε ο κ. Κομπότης, ο οποίος υποστήριξε πως άπαντες θα πρέπει να δουν μπροστά, με κυρίαρχο θέμα τα τηλεοπτικά.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί πως υπήρξε ένταση μεταξύ ΠΑΟΚ κι Ολυμπιακού, με τον Ιβάν Σαββίδη να επιτίθεται φραστικά προς τους Πειραιώτες, οι οποίοι απείλησαν να αποχωρήσουν από την αίθουσα!

Μελισσανίδης: «Αλλαγές σε ΕΠΟ, διαιτησία, 40% μπόνους στους μικρούς»

Οταν ήρθε η σειρά του Δημήτρη Μελισσανίδη να κάνει τη δική του τοποθέτηση στη Σούπερ Λίγκα, ο ιδιοκτήτης της Aegean κατέθεσε συγκεκριμένες προτάσεις για άμεση αλλαγή σελίδας στο ελληνικό ποδόσφαιρο, ενώ έθεσε ευθέως και θέμα αποσχηματισμού. Στο τέλος είχε και έναν διάλογο με τον Σάββα Θεοδωρίδη.

Αναλυτικά: «Μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας, όλοι ξέρουμε τι συμβαίνει στο ελληνικό ποδόσφαιρο, τι συμβαίνει κάθε Κυριακή. Τα ξέρουμε και οι μικροί και οι μεγάλοι. Και οι μικροί μην λέτε ότι δεν ξέρετε, μην κρύβεστε και μη φοβάστε κανέναν. Όποιος νομίζει ότι μπορεί να βοηθήσει, ας βοηθήσει. Ο Ιβάν Σαββίδης έχει δίκιο σε όσα λέει, εμείς πρέπει να δούμε πως θα φτιάξουμε το ποδόσφαιρο, αλλά πρέπει να είμαστε ειλικρινείς.

Προτείνω να φτιάξουμε μια επιτροπή που θα αποτελείται από τους τέσσερις μεγάλους και δύο εκπροσώπους των μικρών ομάδων. Αυτή η επιτροπή των έξι να πάει στην ΕΠΟ και στον Κοντονή και να ζητήσουν να αλλάξουν τα πράγματα στη διαιτησία, να σταματήσει το σημερινό καθεστώς. Να γίνει μια κοινώς αποδεκτή κατάσταση. Πρέπει επίσης να αλλάξει εδώ και τώρα η διοίκηση της ΕΠΟ και να τελειώσει ο θεσμός του κυπέλλου Ελλάδας.

Και μια ακόμη πρόταση. Ο πρωταθλητής στο τέλος της σεζόν να δίνει το 40% των εσόδων που παίρνει από το Τσάμπιονς Λιγκ στις μικρές ομάδες, για να τις βοηθήσουμε να δυναμώσουν. Επίσης, ένα πρόβλημα που πρέπει να λύσουμε είναι ότι όλοι παίζουν στοίχημα».

Θεοδωρίδης: «Πες ονόματα».

Μελισσανίδης: «Όταν έρθει η ώρα, θα τα πω».

Θεοδωρίδης: «Πριν πεις οτιδήποτε να παραδεχθείς ότι εσύ είσαι ο ιδιοκτήτης της ΑΕΚ. Να δείξεις ότι είσαι άντρας».

Μελισσανίδης: «Αυτό είναι το πρόβλημά σου; Η ΑΕΚ έχει και πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο».

Σπανός: «Συμφωνήσαμε με την πρόταση του Μελισσανίδη»

Κατά τη διάρκεια της άτυπης συνάντησης στη Superleague μεταξύ των ιδιοκτητών των ομάδων, ο Δημήτρης Μελισσανίδης κατέθεσε δύο προτάσεις.

Η μία αφορούσε μία επιτροπή που θα αποτελείται από τους τέσσερις μεγάλους και δύο εκπροσώπους των μικρών ομάδων. Αυτή η επιτροπή των έξι να πάει στην ΕΠΟ και στον Κοντονή και να ζητήσουν να αλλάξουν τα πράγματα στη διαιτησία, να σταματήσει το σημερινό καθεστώς. Να γίνει μια κοινώς αποδεκτή κατάσταση. Πρέπει επίσης να αλλάξει εδώ και τώρα η διοίκηση της ΕΠΟ και να τελειώσει ο θεσμός του κυπέλλου Ελλάδας. Πρόταση που όπως δήλωσε ο Γιώργος Σπανός, έγινε αποδεκτή!

Αναλυτικά όσα δήλωσε κατά την αποχώρησή του:

«Νομίζω πως το ποδόσφαιρο πρέπει να παίζεται και να “πληρώνουν” εκείνοι που φταίνε. Όλοι παράγοντες πρέπει να έχουν αυτοσυγκράτηση. Κάποιες παθογένειες και προβλήματα που έχουμε πρέπει να τα λύσουμε.

Έγινε ένα πρώτο βήμα, σε θετικό κλίμα, με κάποιες διαφωνίες που είναι λογικό να υπάρχουν όταν βρίσκονται μαζί 13 ιδιοκτήτες. Το κοινό καλό είναι να πάει μπροστά το ποδόσφαιρο. Μπορούμε να συμφωνήσουμε και σε πρόσωπα και στα πάντα. Όλοι θέλουμε καθαρό ποδόσφαιρο και να κοιτάξουμε την επόμενη μέρα, μπορούμε όλοι για το κοινό καλό να συμφωνήσουμε.

Συμφωνήσαμε να δημιουργηθεί η επιτροπή που πρότεινε ο Μελισσανίδης».

Το SDNA βρέθηκε στα γραφεία της Super League και σας ενημέρωσε για όλα όσα συμβαίνουν ΛΕΠΤΟ ΠΡΟΣ ΛΕΠΤΟ

15:43 Στα γραφεία της Super League έφτασε ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΣ Γιώργος Χριστοβασίλης.

15:49: Πριν λίγα λεπτά έφτασε και ο Αλέξης Δέδες, ο διευθύνων σύμβουλος της ΑΕΚ. Ο Δέδες έφτασε στα γραφεία της Super League μόνος του.

15:52 «Άκυρο» από την Ξάνθη και τον Χρήστο Πανόπουλο, όπως ανακοίνωσαν οι Ακρίτες.

«Η ΠΑΕ SKODA ΞΑΝΘΗ, στις 04.03.2016 απέστειλε επιστολή στη SUPER LEAGUE την οποία και δημοσιεύουμε. Μέχρι και το λεπτό που γράφονται αυτές οι γραμμές, δεν είχε καμία ενημέρωση και απάντηση. Ως εκ τούτου, η ΠΑΕ SKODA ΞΑΝΘΗ, δεν θα συμμετάσχει, δια του «ιδιοκτήτη» της, στην άτυπη αυτή συνάντηση των ιδιοκτητών, μη γνωρίζοντας, όπως αυτή έχει ζητήσει, ποιοι εκ των ιδιοκτητών θα παρευρεθούν», αναφέρει η ανακοίνωση των Ακριτών, η οποία επισυνάπτει (και) την επιστολή της στη Super League.

15:54 Από τον Ολυμπιακό βρίσκονται στα γραφεία της Super League ο Θόδωρος Γιαννίκος, ο Σάββας Θεοδωρίδης και ο Κώστας Καραπαπάς. Οι δύο πρώτοι έφτασαν νωρίς και ακολούθησε πριν λίγο ο διευθυντής επικοινωνίας των «ερυθρόλευκων».

Ιδού η άφιξη των εκπροσώπων του Ολυμπιακού

15:57: Βασίλης Κωνσταντίνου και Αθηνά Μπαλωμένου έφτασαν στα γραφεία της Super League. «Ανοιχτό» το άφησε ο Κωνσταντίνουν, όταν ρωτήθηκε για το αν θα δώσει το «παρών» ο Αλαφούζος.

16:00: Ο Νίκος Ζαμάνης και ο Χρήστος Δάρας του Πανιωνίου έφτασαν πριν λίγο στα γραφεία της Super League.

16:02: BREAKING NEWS: Πάει στα γραφεία της Super League και ο Γιάννης Κομπότης. Διαβάστε ΕΔΩ λεπτομέρειες!

16:05: Στα γραφεία της Super League και ο ισχυρός άνδρας του Παναιτωλικού Φώτης Κωστούλας.

16:07: «Παρών» και ο Θόδωρος Καρυπίδης της Βέροιας.

Η άφιξη του Κώστα Καραπαπά στα γραφεία της Super League

16:10: Εκ μέρους της Ξάνθης έφτασε στα γραφεία της Super League ο αντιπρόεδρος των Ακριτών Γιώργος Στράτος.

16:11: Μόλις έφτασε στα γραφεία της Super League Δημήτρης Μελισσανίδης.

16:12: Στα γραφεία της Super League και ο ιδιοκτήτης του Ατρόμητου Γιώργος Σπανός.

16:14 Επιβεβαιώνονται οι πληροφορίες. Και ο Γιάννης Κομπότης στα γραφεία της Super League. Μόλις έφτασε.

16:18: Στα γραφεία της Super League έφτασε μόλις ο Ιβάν Σαββίδης.

16:22: «Παρών» στο Δ.Σ της Super League και ο Μαθιουλάκης από τον Πλατανιά.

16:25: Ξεκίνησε η συνάντηση!

16:28 Μόλις έφτασε στα γραφεία της Super League το «αφεντικό» του Ηρακλή Σπύρος Παπαθανασάκης.

16:31: Ανοιχτό το ενδεχόμενο να δώσει το «παρών» και ο Γιάννης Αλαφούζος.

16:33: Δίχως εκπροσώπηση στη Super League Καλλονή και Πανθρακικός.

17:04: Ο Παπαθανασάκης πήγε με καθυστέρηση στα γραφεία της Super League. Διαβάστε ΕΔΩ τον λόγο.

17:23: Η συνεδρίαση συνεχίζεται.

17:40: Δίχως συγκεκριμένη ατζέντα, αλλά με ένταση «κύλησε» η πρώτη ώρα του άτυπου Δ.Σ της Super League, με τον πρόεδρο του Παναιτωλικού Φώτη Κοστούλα να θέτει θέμα Μποροβήλου και τον Σάββα Θεοδωρίδη να υπερασπίζεται τον πρόεδρο της Super League, όπως μετέδωσε ο ΣΠΟΡ FM.

«Θα έπρεπε να έχει παραιτηθεί εδώ και καιρό. Για λόγους ευθιξίας», είπε ο Φώτης Κωστούλας για τον Μποροβήλο, με τον Σάββα Θεοδωρίδη να απαντάει: «Η αθωότητα και η ενοχή κρίνονται μόνο από τα δικαστήρια».

Η κουβέντα, πάντως, άνοιξε με τον Γιώργο Σπανό, ο οποίος έθεσε τη δική του ατζέντα και, μεταξύ άλλων, είπε: «Εδώ θίγονται ομάδες που δεν φταίνε σε τίποτα. Γιατί να μην ξεκινήσει το Κύπελλο Ελλάδας; Γιατί να ακυρώνεται ο θεσμός δίχως να φταίμε όλοι; Για τους τέσσερις».

Το σχόλιο του «αφεντικού» του Ατρόμητου δεν άρεσε στον Σάββα Θεοδωρίδη, ο οποίος τόνισε: «Ποιοι είναι οι τέσσερις. Μην μας βάζετε όλους στο ίδιο τσουβάλι. Αυτό είναι απαράδεκτο».

Για την πρώτη ώρα της «κουβέντας» του Δ.Σ διαβάστε αναλυτικά ΕΔΩ

17:55 Νεότερες πληροφορίες κάνουν λόγο για ένταση ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό. Ο Ιβάν Σαββίδης έκανε χοντρό «ντου» στους εκπροσώπους του Ολυμπιακού και χρησιμοποίησε σκληρή γλώσσα!

17:59: Μετά την φραστική επίθεση που δέχθηκαν από τον Ιβάν Σαββίδη, οι «ερυθρόλευκοι» απείλησαν αποχώρηση από το Δ.Σ. Έχει ανέβει το... θερμόμετρο!

18:20: Άστραψε και βρόντηξε ο Ιβάν Σαββίδης, ο οποίος χρησιμοποίησε πολύ σκληρή γλώσσα και είπε ατάκες που θα συζητηθούν. «Εγώ άφησα τις δουλειές μου για να βοηθήσω όσο μπορώ και να βοηθήσουμε το Ελληνικό ποδόσφαιρο. Η Ξάνθη έχει κάνει μία πρόταση, συμφωνώ με τον κ. Πανόπουλο αλλά δεν βλέπω εδώ όλους τους ιδιοκτήτες, δεν ήρθε και ο κ. Μαρινάκης», είπε αρχικά ο ιδιοκτήτης του ΠΑΟΚ. Γιαννίκος, Θεοδωρίδης απάντησαν πως ο κ. Μαρινάκης έχει λόγο που δεν ήρθε και σε εκείνο το σημείο ο Σαββίδης απευθυνόμενος στον Γιαννίκο ανέφερε: «Εσύ δεν θα μου μιλάς. Εσύ δεν θα μου απευθύνεις το λόγο. Εσύ είσαι ένας υπάλληλος»! Σε εκείνο το σημείο παρενέβη ο Δημήτρης Μελισσάνιδης φωνάζοντας: «Να φύγουν τώρα οι φιλιππινέζες από το ποδόσφαιρο».

Ο Κώστας Καραπαπάς φώναξε «ντροπή» και ακολούθησε η τοποθέτηση του Γιαννίκου: «Εγώ είμαι αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού. Τον εκπροσωπώ σε διεθνείς οργανισμούς. Δεν είναι δυνατόν να μου μιλάς έτσι». Ο Σαββίδης του απάντησε: «Εσύ να μιλάς με τον Μίχελ που είναι ισότιμος σου. Εδώ μιλάνε οι ιδιοκτήτες»!

Ο Ιβάν Σαββίδης συνέχισε: «Σας είχα δώσει συγχαρητήρια για την νίκη σας στο πρωτάθλημα. Θεωρώ ότι το πρόβλημα είναι οι διαιτητές. Ο Παππάς ήθελε να γίνει πρωταγωνιστής. Γιατί δεν διέκοψε το παιχνίδι όταν έπεσε το ποτήρι στον Σίλβα; Αν εκεί το διέκοπτε δεν θα έλεγα τίποτα και δεν θα είχε δημιουργηθεί κανένα θέμα. Όμως ο Παππάς δεν ήθελε να το διακόψει για τους δικούς του λόγους και να κάνει τα δικά του».

Το «αφεντικό» του ΠΑΟΚ συνέχισε στο ίδιο ύφος: «Να βγάλουμε μισθό στους διαιτητές και να τους δίνουμε και μπόνους ανά παιχνίδι για να τους κάνουμε όσο πιο ανεξάρτητους γίνεται. Ήρθα εδώ για να δώσουμε λύσεις και δεν ακούω καμία λύση. Θα προσυπέγραφα μόνο την πρόταση Κωστούλα για απομάκρυνση του Μποροβήλου».

Ακολούθησαν τα βέλη του Σαββίδη για τον Μποροβήλο, για τον οποίο είπε: «Δεν μπορεί ο κ. Μποροβήλος, ένας υπόδικος, να διαχειρίζεται τα λεφτά μου ένας υπόδικος. Έχω βάλει 70 εκατ. και δεν μπορεί να τα διαχειρίζεται ένας υπόδικος».

Διαβάστε ΕΔΩ αναλυτικά τις «βόμβες» που έριξε ο Ιβάν Σαββίδης.

Και ΕΔΩ την ατάκα-φωτιά του Δημήτρη Μελισσανίδη.

18:32: Μεγάλη ένταση ανάμεσα στον ιδιοκτήτη του Ηρακλή Σπύρο Παπαθανασάκη και τον Σάββα Θεοδωρίδη! ΕΔΩ η μετωπική Παπαθανασάκη-Θεοδωρίδη!

18:47: Τον λόγο έχει πάρει ο Δημήτρης Μελισσανίδης.

18:56 Νέες πληροφορίες από τον ΣΠΟΡ-FM κάνουν λόγο για «πόλεμο» μέσα στη συνεδρίαση!

18:58: «Κόλαση» με Παπαθανασάκη, Θεοδωρίδη! Πήγαν να πιαστούν στα χέρια, τους χώρισε ο Κομπότης! Απίθανες ατάκες από το «αφεντικό» του Ηρακλή, όπως «είσαι μαλ..., λες μαλ...»! Διαβάστε ΕΔΩ τα όσα απίθανα ειπώθηκαν!

«Να παραδεχθείς πως είσαι ιδιοκτήτης της ΑΕΚ. Να δείξεις ότι είσαι άνδρας», είπε ο Σάββας Θεοδωρίδης απευθυνόμενος στον Δημήτρη Μελισσανίδη, την ώρα που έκανε την τοποθέτησή του ο «τίγρης»! Ακολουθεί εντός ολίγου η τοποθέτηση του Μελισσανίδη!

«Μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλο μας, όλοι ξέρουμε τι συμβαίνει πίσω από το Ελληνικό ποδόσφαιρο. Και οι μικροί και οι μεγάλοι. Και οι μικροί μην λέτε ότι δεν ξέρετε. Μην κρυβόσαστε και μην φοβάστε κανέναν. Όποιος νομίζει ότι μπορεί να βοηθήσεις ας βοηθήσει. Ο Ιβάν έχει δίκιο εμείς πρέπει να δούμε πως θα φτιάξουμε το ποδόσφαιρο. Πρέπει να είμαστε ειλικρινείς. Να φτιάξουμε μία επιτροπή με τους τέσσερις μεγάλους και δύο εκπροσώπους των μικρών. Αυτή η επιτροπή να πάει στον Κοντονή και να ζητήσουν να φτιάξει η διαιτησία. Αυτοί οι έξι θα αναλάβουν αυτό το καθήκον. Να γίνει μία κοινώς αποδεκτή κατάσταση. Πρέπει να αλλάξει εδώ και τώρα η ΕΠΟ και να ολοκληρωθεί ο θεσμός του κυπέλλου. Και μία ακόμα πρόταση, ο πρωταθλητής πρέπει να δίνει το 40% από την Σούπερ Λίγκα στις μικρές ομάδες για να δυναμώσουν και να φτιάξει το ποδόσφαιρο. Ένα πρόβλημα που πρέπει να αναγνωρίσουμε είναι ότι όλοι παίζουν στοιχήματα», είπε ο Μελισσανίδης!

Σε εκείνο το σημείο παρενέβη ο Σάββας Θεοδωρίδης: «Πες ονόματα»!

Ο Μελισσανίδης απάντησε: «Όταν έρθει η ώρα θα τα πω» για να απαντήσει ξανά ο Θεοδωρίδης: «Πριν πεις οτιδήποτε άλλο να παραδεχτείς ότι εσύ είσαι ο ιδιοκτήτης της ΑΕΚ. Να δείξεις ότι είσαι άντρας».

19:14: Η συνάντηση ολοκληρώθηκε.

19:16: Ο Μελισσανίδης αποχώρησε δίχως να κάνει δηλώσεις.

19:20: Σπανός: «Συμφωνήσαμε με τις προτάσεις του Μελισσανίδη». Διαβάστε ΕΔΩ αναλυτικά τι είπε ο ισχυρός άνδρας του Ατρόμητου.

Το κείμενο θα ανανεώνεται συνεχώς...

Χαμός στο ΔΣ της Super League
EVENTS