MENU

Τσακωμένος με το γκολ φαίνεται ότι είναι ο Αστέρας Τρίπολης, που έκλεισε πάνω από ένα μήνα δίχως γκολ στο πρωτάθλημα, κάτι που έχει αποδειχθεί φέτος η Αχίλλειος πτέρνα του. Οι Αρκάδες έμειναν για ακόμα ένα παιχνίδι μακριά από το γκολ στο 0-0 απέναντι στην ΑΕΚ (5ο συνεχόμενο παιχνίδι) και έφτασαν αισίως τα 458 αγωνιστικά λεπτά δίχως να πανηγυρίσουν έστω και ένα τέρμα!

Τελευταία φορά που ο Αστέρας Τρίπολης βρήκε δίχτυα ήταν αυτό της 31ης Ιανουαρίου απέναντι στον Λεβαδειακό, όταν στο 82ο λεπτό ο Πάμπλο Μάσα έκανε το τελικό 2-0!

Η κατάσταση γίνεται ακόμα πιο δύσκολη για τους Αρκάδες μετά την πώληση του πρώτου σκόρερ (13) Απόστολου Γιάννου στην κινέζικη Γκουανγκζου R&F που ακολούθησε την καλοκαιρινή αποχώρηση του περσινού πρώτου σκόρερ της Superleague Χερόνιμο Μπαράλες, που παραχωρήθηκε στην Σίβασπορ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι πλην του Γιάννου μόλις 7 άλλοι παίκτες από το ρόστερ του Αστέρα Τρίπολης έχουν σκοράρει φέτος, από τους οποίους κανείς δεν έχει περισσότερα από τα 3 γκολ που έχουν πετύχει ο Ματίας Ιγκλέσιας και ο Φακούντο Μπερτόλιο.

Διαζύγιο με το γκολ η Τρίπολη!