MENU

Κανείς δεν σκέφτεται τους απλούς ακροατές σε αυτή τη χώρα φίλοι μου. Φανταστείτε έναν οπαδό, που διψάει να ακούσει ποδοσφαιρικές αλήθειες από τη φωνή της λογικής (Κώστας-Τσέλσι) τι Γολγοθά καλείται να ανέβει καθημερινά για να τα καταφέρει.

Πρέπει να είναι συντονισμένος από το πρωί μέχρι το βράδυ στο Sport24 Radio και να περιμένει με αγωνία μέχρι να αποφασίσει ο Καραπαπάς σε ποια εκπομπή θα σπάσει τη σιωπή του. Προχθές βγήκε στον Παλομπαρίνι, σήμερα στον Καραλή, τις προάλλες στον Βερβελέ. Τις αλλάζει τις ζώνες σαν τα πουκάμισα και τους μπερδεύει τους γκρούπις του.

Εκτός αν το κάνει επίτηδες για να δει ποια ραδιοφωνική ώρα του ταιριάζει περισσότερο για να αναλάβει εκπομπή. Γιατί μετά από 20 εμφανίσεις το μήνα στην ίδια συχνότητα δεν θεωρείσαι καλεσμένος, αλλά παραγωγός.

Ο διευθυντής facebook του Ολυμπιακού και στην τελευταία ερτζιανή του παρουσία ήταν απολαυστικός. Αρχικά εξέφρασε την απορία του για την αναβολή του ματς του Ολυμπιακού με τον Ηρακλή: «Φτάνουμε στο σήμερα. Μας λένε πως δεν θα παίξουμε με τον Ηρακλή. Ένα λόγο πείτε μας. Η Αστυνομία το είπε; Ξέρετε πόσες φορές έχει πει το ίδιο η Αστυνομία και λέει το ίδιο αλλά τα ματς γίνονται». Έχουν γίνει πολύ φοβιτσιάρηδες οι αστυνομικοί τώρα τελευταία.

Ενώ τον παλιό καλό καιρό, υπήρχαν ατρόμητοι αστυνομικοί όπως ο Τσιρώνης, που έδιναν το Ok για να διεξαχθεί το ματς, σε γήπεδα-μοναστήρια σαν τη Ριζούπολη. Μετά πήγαν δανεικοί με οψιόν αγοράς στον Ολυμπιακό και έχασε τα καλύτερα κομάντο της η αστυνομία.

Ο Κώστας -Τσέλσι συνέχισε το πρόγραμμά του εξηγώντας τι πρέπει να γίνει από εδώ και πέρα: «Στο ματς Κυπέλλου του μπάσκετ αν η διοίκηση του Φάρου δεν μπορεί να ελέγχει τους οπαδούς τι θα κάνει; Θα διακόψει και το κύπελλο; Στο τέλος θα κλείσει όλες τις διοργανώσεις (ο Κοντονής). Εμείς που είμαστε οι ομάδες θα λέμε αφού μπήκαν οι χούλιγκαν θα τιμωρήσουμε τους παίκτες».

Το περίεργο φίλοι μου είναι ότι ακριβώς τα ίδια έγραφε και ο γνωστός διαδικτυακός φιλανθρωπικός τόπος Redsagainsthemachine.gr (από αυτούς που εύχονται ψόφους, καρκίνους, ΟΑΕΔ και βρίσκονται σταθερά στην κορυφαία 5άδα βόθρων του υγειονομικού): «Ένα καλό τρολάρισμα στους βρωμιάρηδες θα είναι στο πρώτο φαλτσοσφύριγμα οι οικογενειάρχες οπαδοί του Φάρου Κερατσινίου να προκαλέσουν επεισόδια ώστε να ματαιωθεί ο τελικός κυπέλλου σωλήνα». Αυτή η τρομερή ταύτιση απόψεων με κάνει να υποθέσω δυο πράγματα.

Ή ο διευθυντής facebook του Ολυμπιακού γράφει και ο ίδιος σε αυτά τα γκρουπ όπως ακούγεται στην πιάτσα και καρφώθηκε ή τα μεγάλα πνεύματα συναντήθηκαν, επειδή ο διαχειριστής της σελίδας είναι ίδια ομάδα με τον Κώστα. Τσέλσι για πάντα.

Ο Κώστας-Τσέλσι τώρα και στο διαδίκτυο!