MENU

Μπορεί να είναι μια «βολική» φήμη η εκ νέου συνεργασία Αγγελίδη - Κρόιφ, καθώς η καλή πρότερη συνεργασία τους, αλλά και το γεγονός ότι ο Ολλανδός δεν έχει ανανεώσει το συμβόλαιό του με τη Μακάμπι αφήνουν περιθώρια...συνειρμών, απέχει όμως από την πραγματικότητα. Κι αυτό για αρκετούς λόγους, μα ο σημαντικότερος είναι η ηθική δέσμευση του Αγγελίδη στον ιδιοκτήτη της Μακάμπι, ότι δεν θα διαταράξει την ισορροπία της πρώην του ομάδας.

Ο Αγγελίδης κάνει προσωπικές ενέργειες να μεταπείσει τον Ζήση Βρύζα, που ήταν ο άνθρωπος με τον οποίο συνεργάστηκε καλύτερα στο πρώτο εξάμηνο της θητείας του. Στόχος του ήταν να αλλάξει δομικά την ομάδα έτσι ώστε και ο Βρύζας να δουλέψει απερίσπαστος και η κριτική να εστιάζεται στις αρμοδιότητες που πρέπει να έχει ο τεχνικός διευθυντής.

Αν οι προσπάθειές του πέσουν -όπως διαφαίνεται- στο κενό και ο Βρύζας εμμείνει στην απόφασή του, στόχος του ομογενούς παράγοντα είναι να στρέψει το βλέμμα του στο εξωτερικό σε μια περίπτωση καταξιωμένου, άφθαρτου και δικτυωμένου τεχνικού διευθυντή. Για να φέρει έναν top manager ξέρει ότι πρέπει να του παρέχει πρώτα τα εχέγγυα της καλής λειτουργίας και των ξεκάθαρων ρόλων, ένα συγκεκριμένο μπάτζετ πάνω στο οποίο θα κινηθεί και το χρονοδιάγραμμα με τους σαφείς του στόχους.

Ό,τι ακριβώς ζητούσε ο Βρύζας δηλαδή ...

Κανένας Ζόρντι Κρόιφ για ΠΑΟΚ!