MENU

Ας πάρουμε, όμως, τα πράγματα από την αρχή. Μέχρι και σήμερα είχαν τη δυνατότητα οι υποψήφιοι να μπουν στη «μάχη» για την προεδρία της ΕΠΣ Γρεβενών. Ο Γιώργος Κοσματόπουλος αποχώρησε από την κούρσα και κατ' επέκταση ο μοναδικός υποψήφιος για την ηγεσία της ΕΠΣ Γρεβενών είναι ο Δημοσθένης Κουπτσίδης, ο οποίος πρόσκειται στην παράταξη που αποτελεί την αντιπολίτευση στην ΕΠΟ.

Η ΕΠΣ Γρεβενών στήριζε φανατικά τη νυν διοίκηση της ΕΠΟ, αλλά πλέον περνάει σε... νέα εποχή, αφού ο Γιώργος Κοσματόπουλος αποφάσισε να μην κατέβει υποψήφιος για τις εκλογές που έχουν οριστεί στις 29 Φεβρουαρίου.

Σε ό,τι αφορά τους λόγους που ο Κοσματόπουλος αποφάσισε να μην κατέβει καν υποψήφιος είναι απλοί: δεν έβγαιναν τα... κουκιά και ο Δημοσθένης Κουπτσίδης θα έπαιρνε με άνεση τη νίκη.

Πρόκειται αναμφίβολα γι' ακόμα μία ήττα του «συστήματος» εν όψει των εκλογών της ΕΠΟ, που θα διεξαχθούν τον Οκτώβριο και θα κρίνουν σε μεγάλο βαθμό την τύχη του ελληνικού ποδοσφαίρου. Η ΕΠΣ Γρεβενών αποτελούσε ένα «προπύργιο» του «συστήματος» και πλέον πέρασε και αυτό στην «αντιπολίτευση» που μάχεται για την αλλαγή στην ελληνική ποδοσφαιρική ομοσπονδία.

Θυμίζουμε πως το «σύστημα» ήρθε αντιμέτωπο με ένα ακόμα στραπάτσο πριν λίγες ημέρες με όλα όσα έγιναν στην ΕΠΣ Χαλκιδικής, που ήταν ακόμα ένα «προπύργιο» της υπάρχουσας κατάστασης στην ΕΠΟ.

Νέα συντριβή του «συστήματος» στα Γρεβενά!