MENU

Ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού με μήνυμά του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter επεσήμανε τους κινδύνους στον αυριανό αγώνα στο Περιστέρι και τόνισε ότι το Τριφύλλι θα καλέσει σε επείγουσα σύσκεψη το υπουργείο αθλητισμού, την αστυνομία και την ΕΠΟ.

"Δεν έχετε αντιληφθεί τον ενδεχόμενο κίνδυνο του αγώνα !!! Αύριο ο ΠΑΟ θα καλέσει σε επείγουσα σύσκεψη υπουργείο αστυνομία ΕΠΟ και Ατρόμητο" έγραψε χαρακτηριστικά.

Ο Γιάννης Αλαφούζος είναι σε διαρκείς επαφές με τους συνεργάτες του, προκειμένου να αποφευχθούν τυχόν έκτροπα στο Περιστέρι μετά την αιφνιδιαστική απόφαση του προέδρου του Ατρόμητου να κλείσει τη θύρα 1 των φιλοξενούμενων, ενώ είχε και νέα επικοινωνία πριν από λίγες ώρες τόσο με τον κ. Σπανό όσο και με την αστυνομία.

Το γεγονός ότι ουδείς αντιλαμβάνεται το μέγεθος του προβλήματος που μπορεί να δημιουργηθεί τον ανάγκασε να προβεί σε αυτήν την τοποθέτηση, αλλά και να ζητήσει την σύσκεψη όλων των εμπλεκομένων με στόχο να βρεθεί μία λύση ενόψει του κρίσιμου αγώνα της Τετάρτης στο Περιστέρι.
Αλαφούζος: «Δεν έχετε αντιληφθεί τον κίνδυνο»