MENU

Με τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλη Μαρινάκη να δίνει το «παρών», η Ακαδημία Ποδοσφαίρου των «ερυθρόλευκων» έκοψε το απόγευμα της Τρίτης, στο προπονητικό κέντρο του συλλόγου στου Ρέντη, την Πρωτοχρονιάτικη πίτα της. Ο διοικητικός ηγέτης των Πειραιωτών ήταν φυσικά αυτός που έκοψε την πίτα ενώ μίλησε και στους ποδοσφαιριστές των Ακαδημιών, λέγοντάς τους πως στόχος του συλλόγου είναι να «μεγαλώνει» κάθε χρόνο, κάτι που θα πρέπει να αποτελεί και τη δική τους φιλοσοφία: να δουλεύουν συνεχώς και να βελτιώνονται καθημερινά. Πέρα από τις καθιερωμένες ευχές, ο «ερυθρόλευκος» ηγέτης πρόσθεσε πως η δουλειά που γίνεται από όλους στις Ακαδημίες είναι εξαιρετική και πως τα αποτελέσματα αυτής έχουν ήδη αρχίσει να φαίνονται. Αναλυτικά:

«Θέλω και εγώ με την σειρά μου να σας ευχηθώ να έχετε μια καλή χρονιά με υγεία, χαρές και επιτυχίες. Θέλω να μεταφέρεται τις ευχές και στους γονείς σας οι οποίοι σας στηρίζουν στην καθημερινότητα σας. Θέλω επίσης να σας ευχηθώ να πραγματοποιήσετε το όνειρο σας, στο χόμπι σας που είναι αυτή τη στιγμή το ποδόσφαιρο, που μπορεί να γίνει επάγγελμα.

Εγώ αυτό που θέλω να πω είναι ότι κάθε ημέρα, από τότε που έχουμε αναλάβει τον Ολυμπιακό για όλους τους ανθρώπους που είναι εδώ βλέπουμε ένα καινούργιο έργο και στόχος είναι ν’ ανεβαίνει και ψηλότερα ο πήχης. Άνθρωποι που δουλεύουν μαζί μας καθημερινά το νοιώθουν αυτό και πιστεύουμε ότι τ’ αποτελέσματα έχουν αρχίσει ήδη και φαίνονται. Είμαστε ιδιαίτερα ευχαριστημένοι από την δουλειά που γίνεται στις Ακαδημίες. Για εμάς η νεολαία και τα παιδιά είναι το μέλλον. Αυτό που θέλω να σας πω είναι ότι όλοι ότι είμαστε όλοι περήφανοι γι’ αυτή την μεγάλη οικογένεια του Ολυμπιακού και εσείς από μικρή ηλικία έχετε την χαρά να το νιώσετε.

Είναι πάρα πολύ σημαντικό γιατί η οικογένεια του Ολυμπιακού είναι πάρα πολύ μεγάλη και όπως βλέπετε μεγαλώνει κάθε χρόνο. Εμείς αυτό που θέλουμε είναι να κερδίζουμε αλλά να εργαζόμαστε πολύ σκληρά για να μπορούμε να πετύχουμε αυτές τις νίκες. Είναι πολύ σημαντικό αυτό καθώς επίσης και αυτό που είναι ως  παιδιά να μπορείτε μόνοι σας χωρίς κανείς να επηρεάσει την γνώμη σας, να έχετε πρότυπα, στο άθλημα που αγωνίζεστε, στο ποδόσφαιρο.

Κανείς δεν μπορεί να αλλοιώσει με λάσπη και κουβέντες που δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα αυτά τα πρότυπα. Αυτό δεν ισχύει μόνο στο ποδόσφαιρο αλλά σ’ όλα τα αθλήματα, στο μπάσκετ, στο βόλεϊ, στον στίβο. Να σας ευχηθώ για άλλη μια φορά καλή χρονιά γεμάτη επιτυχίες με υγεία και το 2015».

Από την πλευρά του ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της «ΘΡΥΛΟΣ ΑΕ» κ. Παύλου σημείωσε: «Αγαπητέ Πρόεδρε, αγαπητά παιδιά, αγαπητοί συνεργάτες και φίλοι θα ήθελα να σας καλωσορίσω και να σας ευχηθώ καλή χρονιά, με υγεία σ’ εσάς και στις οικογένειες σας. Επίσης θέλω να σας ευχηθώ καλή επιτυχία στο άθλημα που αγαπάτε αλλά και καλή σταδιοδρομία στα μαθήματα σας. Μαζευτήκαμε και φέτος εδώ για να κόψουμε την πίτα της Ακαδημίας μας.

Πριν απ’ αυτό θα ήθελα ν’ ευχαριστήσω όλους τους συνεργάτες που εργάζονται εδώ και προσπαθούν για το καλύτερο της Ακαδημίας, την Διοίκηση και φυσικά τον Πρόεδρο που μας συμπαραστέκεται και υλοποιεί τις ανάγκες και τις επιθυμίες μας έτσι ώστε να έχουμε μια ισχυρή Ακαδημία, έναν ισχυρό Ολυμπιακό.

Θα ήθελα να πω συγχαρητήρια σ’ όλα τ’ αγωνιστικά τμήματα που είναι πρώτα στις διοργανώσεις που συμμετέχουν και να ευχηθώ καλή επιτυχία στην Κ-19 που έχει προκριθεί στους «16» του Youth League και αγωνίζεται με την Σαχτάρ την Καθαρά Δευτέρα»

Το παρών στην εκδήλωση έδωσε ο Β΄ Αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός κ. Σάββας Θεοδωρίδης, ο Διευθύνων Σύμβουλος  της ΠΑΕ κ. Ιωάννης Βρέντζος, ο προπονητής της ομάδας κ. Βίτορ Περέιρα μαζί με τους συνεργάτες του, ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της «ΘΡΥΛΟΣ ΑΕ» κ. Γιώργος Παύλου, ο Γενικός Διευθυντής της ΠΑΕ κ. Δημήτρης Αγραφιώτης, ο Διευθυντής Επικοινωνίας κ. Κώστας Καραπαπάς, η Διευθύντρια Δημοσίων Σχέσεων κα Κατερίνα Μυλωνά, ο Νομικός Σύμβουλος κ. Θόδωρος Γιαννίκος αλλά και ο Επίτιμος Πρόεδρος του ΟΣΦΠ κ. Λεωνίδας Θεοδωρακάκης, η Γενική Διευθύντρια του ΟΣΦΠ κα Χριστίνα Τσιλιγκίρη και ο Γενικός Γραμματέας του Συνδέσμου Βετεράνων Ποδοσφαιριστών κ. Αντώνης Γλύκας. Εκεί ήταν φυσικά και ο Γενικός Διευθυντής της Ακαδημίας κ. Γρηγόρης Γεωργάτος, ο Τεχνικός Διευθυντής κ. Θόδωρος Ελευθεριάδης μαζί μ’ όλα τα στελέχη της Ακαδημίας και τον επικεφαλής του Δικτύου Σχολών κ. Βασίλη Νάνο.

«Κάθε χρόνο και καλύτεροι»
EVENTS