MENU

Μετά την ήττα από τον Ατρόμητο στο Περιστέρι 13 οργανωμένοι σύνδεσμοί του ΠΑΟΚ (Μακεδόνες, ΒΕΜ, Τριανδρία, Τούμπα, Ωραιόκαστρο, Πέραν, Καβάλα, Σέρρες, Έδεσσα, Γαλατάδες, Ξάνθη, Δεσκάτη, Καστοριά) εξέδωσαν κοινή καυστική ανακοίνωση προς όλους στον Δικέφαλο...

Αρχικά αναφέρθηκαν στον Άγγελο Αναστασιάδη, για τον οποίο θεωρούν πως σπέρνει την διχόνοια και είναι απαίτηση να φύγει από τον ΠΑΟΚ, αναφέροντας μεταξύ άλλων πως: «...ένας άνθρωπος ο οποίος σπέρνει την διχόνοια στους οπαδούς της ομάδας και επανειλημμένως μολύνει το ήδη μολυσμένο αγωνιστικό τμήμα (παίκτες – τεχνικό επιτελείο) καθώς επίσης και την ήδη μολυσμένη διοίκηση».

Στη συνέχεια η... μπάλα πήρε τους Τζανδάρη και Κατσικά: «Παίκτες παιδάκια οι οποίοι διαπραγματεύονται το μέλλον τους στον ΠΑΟΚ λες και είναι παγκόσμιοι αστέρες του ποδοσφαίρου με μόλις 5 – 10 ματς στο ενεργητικό τους, πρέπει να τελειώνουν από τον ΠΑΟΚ χθες».

Ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης χαρακτηρίστηκε ως δημόσιος υπάλληλος: «Παίκτες – δημόσιοι υπάλληλοι (Δημήτρης Σαλπιγγίδης) οι οποίοι έχουν προσβάλει τη νοημοσύνη μας και την αγάπη μας για τον ΠΑΟΚ πρέπει να τελειώσουν από τον ΠΑΟΚ χθες».

Για όλα τα παραπάνω οι οπαδοί ρίχνουν την ευθύνη στην διοίκηση: «Και επειδή το ψάρι βρωμάει από το κεφάλι (Σαββίδης, Αγγελίδης, Βρύζας) Υπεύθυνοι για όλα τα παραπάνω, είστε εσείς και μόνο εσείς. Επενδύσατε στην σιγουριά σας ότι ο λαός του ΠΑΟΚ αποτελείται από πρόβατα και νομίζατε ότι με κινήσεις όπως η έλευση Γκαρσία και Αναστασιάδη θα ενεργοποιούνταν η προσωπολατρία μικρής μερίδας οπαδών και δεν θα δεχόσασταν κριτική για τα εμφανή εκούσια λάθη σας. Όπως το ότι αφήσατε την ομάδα χωρίς παίκτες από το καλοκαίρι».

«Απαίτηση να φύγει ο Αναστασιάδης»