MENU

Ο Ρόμπερτ Μακ ανεξαρτήτως αποτελέσματος τοποθετείται στην επίσημη ιστοσελίδα του μετά από κάθε παιχνίδι που δίνει ο ΠΑΟΚ.

Ετσι και τώρα, ο Σλοβάκος δεν έχασε την ευκαιρία και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην «καυτή» ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι οπαδοί του ΠΑΟΚ, στην Τούμπα, μίλησε για το παιχνίδι, όπου και παραδέχτηκε την ανωτερότητα του Ολυμπιακού, ενώ σχολίασε και την αγωνιστική κρίση του Δικεφάλου.

«Στο γήπεδο επικρατούσε μία εκπληκτική ατμόσφαιρα. Μία ώρα πριν το παιχνίδι το γήπεδο ήταν σχεδόν κατάμεστο και τα πυροτεχνήματα και τα βεγγαλικά από τον κόσμο ήταν κάτι φανταστικό. Ήταν μία μεγάλη εμπειρία για εμένα», δήλωσε ο Μακ, για να σχολιάσει στη συνέχεια όσα συνέβησαν στο χορτάρι...

«Αρχικά οι δύο ομάδες στο παιχνίδι ήταν πιο επιφυλακτικές, ενώ στο δεύτερο ημίχρονο παίχτηκε πιο ελεύθερο και ανοιχτό ποδόσφαιρο. Οι πιθανότητες για νίκη ήταν και για τις δύο πλευρές. Οφείλω πάντως να ομολογήσω πως ο Ολυμπιακός ήταν καλύτερος από εμάς».

Ο Μακ αναφέρθηκε και στην κρίση που βιώνει ο ΠΑΟΚ τον τελευταίο καιρό: «Έχουμε δει τον αντίπαλό μας ότι μετά την αλλαγή προπονητή είναι αρκετά καλύτερος, έχοντας συνεχόμενα θετικά αποτελέσματα τελευταία. Είμαστε ταραγμένοι, μας λείπει το εύκολο στο παιχνίδι μας. Θα πρέπει να επιστρέψουμε το συντομότερο δυνατό στις νίκες γιατί έχουμε υποχωρήσει στην 3η θέση της βαθμολογίας».

Πάντως, ο Ρόμπερτ Μακ, έκανε ανάρτηση και στον λογαριασμό του στο instagram ευχαριστώντας του οπαδούς του ΠΑΟΚ, για τη στήριξη και την ατμόσφαιρα.

Μακ: «Είμαστε ταραγμένοι, μας λείπει το εύκολο»