MENU

Ο Απόστολος Βέλλιος μίλησε στην εφημερίδα «Τα Νέα», με τον επιθετικό του Ηρακλή να είναι εκείνος που στο ματς με τον Παναθηναϊκό έδωσε τη νίκη στην ομάδα του με το γκολ που σημείωσε.

Ο Έλληνας άσος αναφέρθηκε στο πόσο σημαντικός είναι ο Ηρακλής για εκείνον, το ίνδαλμά του Μιχάλη Κωνσταντίνου, την ατάκα που του είπε ο Χατζηπαναγής, αλλά και την εμπειρία της Έβερτον.

Για το τι σημαίνει ο Ηρακλής για τον ίδιο: «Ο Ηρακλής είναι το σπίτι μου».

Για το αν του μίλησε ο πατέρας του για τον Χατζηπαναγή: «Όχι απλά μου μίλησε, αλλά μου έδειξε κιόλας εικόνες από παιχνίδια τους. Με μάγεψε αμέσως ο Χατζηπαναγής, που έκανε από τότε αυτά που έκαναν αργότερα ο Ρονάλντι και ο Μέσι! Απίστευτος παίκτης και ακόμα μεγαλύτερος ως άνθρωπος όπως μου τον περιέγραψε ο πατέρας μου. Είχα την τυχή να τον γνωρίζω από κοντά και μάλιστα, όταν γίναμε πιο φίλοι, μου είπε κάποια μέρα: "Κρίμα να μην έπαιζες στην εποχή μας. Θέλαμε έναν τόσο ικανό επιθετικό". Πραγματικά, για μένα αυτή η κουβέντα αποτελεί τεράστια τιμή».

Για τον παίκτη που ήταν το ίνδαλμά του: «Ο Μιχάλης Κωνσταντίνου ήταν η "καψούρα" μου και αποτέλεσε το ίνδαλμά μου. Απίστευτος παίκτης, τρομερό τελείωμα στις φάσεις, ένας ολοκληρωμένος επιθετικός».

Για την εμπειρία του στην Έβερτον: «Μεγάλη τιμή, και γενικά εκεί με βοήθησε απίστευτα ο κόουτς Ντέιβιντ Μόγες. Με πήρε από το χέρι και ήταν δάσκαλος γαι μένα».

Για την προώθηση των διαρκείας του Ηρακλή με μια φωτογραφία που έβγαλε μαζί με τον Κέβιν Μιραλάς: «Ήταν έμπνευση της στιγμής, όπως και το γεγονός ότι σε ένα παιχνίδι φορούσα τη φανέλα του Ηρακλή, κάτω από της Έβερτον, αλλά δεν σκοράρα για να την εμφανίσω».

Για τον υποβιβασμό του Γηραιού: «Ήταν σοκ για μένα, και δεν μπορεί αυτή η ομάδα να πληρώνει πάντα τα σπασμένα του ελληνικού ποδοσφαίρου. Τότε μιλούσα με τα παιδιά που είχαν μείνει στον αέρα από τον ξαφνικό υποβιβασμό. Από τις χειρότερες αναμνήσεις μου».

Για τον φετινό στόχο: «Η ομάδα έχει τα φόντα ακόμα και για την πεντάδα, απλά πάμε παιχνίδι παιχνίδι και πάντα προσγειωμένοι».

Για μια πιθανή μεταγραφή σε μεγαλύτερη ομάδα: «Είναι τιμή να ενδιαφέρονται μεγάλες ομάδες για μένα, αλλά ο Ηρακλής είναι μεγάλη ομάδα και είμαι ευτυχισμένος εδώ».

Βέλλιος: «Σπίτι μου ο Ηρακλής»