MENU

Ο Έλληνας τεχνικός τόνισε πως «η ομάδα, οι παίκτες, εμείς, εγώ, είμαστε διατεθειμένοι να πεθάνουμε μέσα στο γήπεδο για να μείνει η ομάδα στην κατηγορία. Και θα το κάνουμε», ενώ για τα όσα συνέβησαν στον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης, ο ίδιος επεσήμανε: 

«Εμείς είμαστε εδώ. Είμαστε πολύ δυνατοί. Είμαστε μια γροθιά. Και θα παλέψουμε μέχρι την τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος για να μείνει η ομάδα μας στην κατηγορία. Δεν με νοιάζει για μένα. Με νοιάζει μόνο γι’ αυτήν την ομάδα. Και θέλω να πω σε κάποιους κυρίους να μας βάλουν πιο δύσκολα. Γιατί θα τους δυσκολέψουμε πολύ μέχρι το τέλος. Θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας στα επόμενα παιχνίδια. Όλοι βλέπουν τι γίνεται. Η ομάδα, οι παίκτες, εμείς, εγώ, είμαστε διατεθειμένοι να πεθάνουμε μέσα στο γήπεδο για να μείνει η ομάδα στην κατηγορία. Και θα το κάνουμε».

Από την πλευρά των ποδοσφαιριστών το λόγο πήραν οι Ζαραδούκας και Μενδρινός, με τους ίδιους να αναφέρονται στην κομβική αναμέτρηση με τον Πανθρακικό, τονίζοντας πως η νίκη είναι το μοναδικό αποτέλεσμα.

«Ξέρουμε ότι έχουν μείνει 12 τελικοί και θα προσπαθήσουμε να παίρνουμε σε κάθε ματς ό,τι μας αξίζει. Στα δύσκολα θα φανούμε. Μέσα στο γήπεδο θα φανεί με τον Πανθρακικό ότι θέλουμε να κερδίσουμε», υπογράμμισε ο Γιάννης Ζαραδούκας, με τον Κώστα Μενδρινό  από την πλευρά του να τονίζει: 

«Πρέπει πάση θυσία να πάρουμε τον αγώνα στην έδρα μας. Να κοιτάξουμε πώς θα πάρουμε το αποτέλεσμα και μόνο. Πρέπει να είμαστε δυνατοί. Πρέπει να μπούμε δυνατά στο συγκεκριμένο παιχνίδι και να κάνουμε πάρα πολλά πράγματα που δεν κάναμε στα προηγούμενα παιχνίδια, αν θέλουμε να κερδίσουμε το ματς μέσα στην έδρα μας».

Από κει και πέρα ο Γιάννης Χριστόπουλος αναμένεται να στερηθεί τις υπηρεσίες τεσσάρων ποδοσφαιριστών, με τον Μαχλελή, Τζίλβαν, Μπανανά και Νέπλιακ να είναι απών από το παιχνίδι με τον Πανθρακικό και ως εκ τούτου ο έμπειρος τεχνικός επιβάλλεται να αναπροσαρμόσει τα πλάνα του ενόψει της κρίσιμης αυτής αναμέτρησης.

Χριστόπουλος: «Τα πάντα για να μείνουμε στην κατηγορία»