MENU

Διαφωνία υπήρξε στα σημερινά μέτρα τάξης που έγιναν στη Βέροια, αναφορικά με το παιχνίδι της τοπικής ομάδας με τον Ηρακλή. Οι "κυανόλευκοι" ζήτησαν τις θύρες 5 και 6 και ένα μέρος των επισήμων, ωστόσο οι άνθρωποι της Βέροιας, έπειτα από απόφαση του Θόδωρου Καρυπίδη, αρνήθηκαν κάτι τέτοιο και παραχώρησαν μόνο το πέταλο της Θύρας 5, το οποίο αντιστοιχεί σε 776 εισιτήρια.

Οι "κυανόλευκοι" αντέδρασαν μέσω ανακοίνωσης στην απόφαση αυτή που πήρε το αφεντικό του συλλόγου της Ημαθίας. Εδώ θα πρέπει, να τονιστεί πως κάτι αντίστοιχο δεν είχε γίνει στα παιχνίδια της Βέροιας, με τον ΠΑΟΚ, αλλά και τον Ολυμπιακό.

Κλείνοντας, με βάση τη ζήτηση που υπάρχει από την πλευρά των "κυανόλευκων", ίσως κατόπιν συνεννόησης των δύο ομάδων, την Δευτέρα (ημέρα του αγώνα), δεν αποκλείεται τελικά να γίνει αποδεκτό το αίτημα των ανθρώπων του Ηρακλή, αφού τα 776 εισιτήρια αναμένεται να γίνουν πολύ γρήγορα "καπνός".

Δείτε τι αναφέρει η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ηρακλής:

Ολοκληρώθηκε πριν λίγη ώρα η σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο της Βέροιας και αφορούσε στα μέτρα τάξης ενόψει του αγώνα της Δευτέρας 23/11 (19:30), μεταξύ της ΠΑΕ Βέροια και της ΠΑΕ Ηρακλής.

Στη συνάντηση το "παρών" έδωσαν ο Αστυνομικός Διευθυντής Ημαθίας, οι εκπρόσωποι της Superleague και της Δ.Ε.Α.Β, οι εκπρόσωποι της Βέροιας, ενώ την ομάδα μας εκπροσώπησαν ο υπεύθυνος ασφαλείας της ΠΑΕ, Μάκης Σαρλής και ο υπεύθυνος τύπου, Γιάννης Ρουμελιώτης.

Η ΠΑΕ Ηρακλής αιτήθηκε να παραλάβει τις θύρες 5 (πέταλο φιλοξενουμένων), θύρα 6 (κεντρική θύρα απέναντι απ' τα επίσημα), καθώς και μέρος της θύρας 4 (δίπλα από τα επίσημα).

Ωστόσο, η πλευρά της γηπεδούχου ομάδας, ήταν αρνητική στο συγκεκριμένο αίτημα και τόνισε πως μπορεί να χορηγήσει εισιτήρια για τις ανάγκες των οπαδών του Ηρακλή, μόνο στη θύρα 5, κάτι που σημαίνει ότι θα δοθεί ένας αριθμός 776 εισιτηρίων.

Να σημειωθεί, ότι η θέση της Αστυνομίας, δεδομένου του γεγονότος ότι οι φίλοι των "κυανόλευκων" θα είναι πολύ περισσότεροι από τον αριθμό των διαθέσιμων εισιτηρίων, ήταν θετική στο να δοθεί δηλαδή και η θύρα 6, που μπορεί να φιλοξενήσει 1600 φιλάθλους.

Μάλιστα, ο Διοικητής της Αστυνομίας, τηλεφώνησε προσωπικά στον Πρόεδρο της ΠΑΕ Βέροια, Θόδωρο Καρυπίδη, για να τον πείσει να αλλάξει στάση, όμως η απάντηση που πήρε ήταν και πάλι αρνητική.

Οι φίλοι του Ηρακλή που θα ακολουθήσουν την ομάδα στην πρωτεύουσα της Ημαθίας, θα έχουν στη διάθεσή τους ειδικό εκδοτήριο έξω από τη θύρα 5, ενώ αξίζει να τονισθεί ότι η ΠΑΕ Βέροια θα εκδώσει 4500 εισιτήρια, με τον φίλαθλο κόσμο να μπορεί να προμηθεύεται τα εισιτήριά του από τα εκδοτήρια, αλλά και από γνωστά καταστήματα της Βέροιας και της Θεσσαλονίκης (θα βγει σχετική ανακοίνωση από τους γηπεδούχους για τα καταστήματα), κάτι που σημαίνει ότι οι φίλοι του Ηρακλή, θα έχουν τη δυνατότητα να δουν και από άλλη θύρα το παιχνίδι (θύρα 6).

Φυσικά, στα μέτρα τάξης της Δευτέρας (11 το πρωί), θα ξεκαθαρίσει το τοπίο, όσον αφορά τον τελικό αριθμό εισιτηρίων που θα δοθεί στην πλευρά του Ηρακλή.

Όπως συμβαίνει σε ανάλογες περιπτώσεις, απαγορεύτηκε η οργανωμένη μετακίνηση των οπαδών του Ηρακλή, κι έτσι, όσοι επιθυμούν, θα μεταβούν στη γειτονική πόλη μεμονωμένα.

Δυσαρέσκεια στον Ηρακλή για τη στάση της Βέροιας!