MENU

Ο Έλληνας μέσος  τραυματίστηκε στο 21’ του παιχνιδιού στο Αγρίνιο, αντικαταστάθηκε άμεσα, ενώ σήμερα προπονήθηκε μόνος του. Ως εκ τούτου η συμμετοχή του στο κρητικό ντέρμπι του Σαββάτου απέναντι στον ΟΦΗ είναι εξαιρετικά αμφίβολη, με τον ίδιο ωστόσο να δοκιμάσει να μπει στο κανονικό πρόγραμμα την Παρασκευή. Εάν όλα πάνε καλά θα βρίσκεται στην αποστολή, με τις πιθανότητες ωστόσο τη δεδομένη χρονική στιγμή να είναι μοιρασμένες.

Από κει και πέρα, το κλίμα που επικρατεί στις τάξεις της ομάδας είναι αρκετά βαρύ, όμως η ήττα από τον Παναιτωλικό πρέπει να ξεχαστεί άμεσα, καθώς δεν υπάρχει χρόνος για χάσιμο. Οι «κιτρινόμαυροι» πλέον επικεντρώνουν την προσοχή τους στο κρίσιμο παιχνίδι με τον Όμιλο, με τους τρεις βαθμούς να αποτελούν μονόδρομο για το σύνολο του Γιάννη Ταουσιάνη. 

Από την επικείμενη αναμέτρηση θα λείψουν, όπως όλα δείχνουν, οι Γιοβάνοβιτς και Μπρούνο, οι οποίοι γυμνάστηκαν μόνοι τους στη σημερινή προπόνηση, με τον Γιάννη Ταουσιάνη, πέραν αυτών και του Γκέντσογλου, να μην αντιμετωπίζει περαιτέρω προβλήματα.

Αγωνία για Γκέντσογλου