MENU

Είναι προφανές πως γκολ με χέρι, έστω και ακούσιο, δεν μπορεί να υπάρξει, όσο κι αν κάποιοι προσπαθούν να μας πείσουν για το αντίθετο τις τελευταίες μέρες, μετά το γκολ που έβαλε ο Ιντέγε ανοίγοντας το σκορ στο Βέροια - Ολυμπιακός 0-2.

Καλύτερη απάντηση από τον περσινό τελικό του Champions League δεν υπάρχει. Μιλάμε για την ...απόλυτη διοργάνωση, για το παιχνίδι που παρακολουθούσε ολόκληρος ο πλανήτης και για μια κορυφαία σφυρίχτρα της ευρωπαϊκής διαιτησίας, όπως ο Τούρκος Τσουνέιτ Τσακίρ.

Μπαρτσελόνα - Γιουβέντους, ο τελικός βρίσκεται στο 2-1 και στο 71ο λεπτό ο Νεϊμάρ πιάνει την κεφαλιά, η μπάλα βρίσκει ακούσια στο χέρι του και καταλήγει στα δίχτυα του Μπουφόν. Δείτε τη φάση...

Άμεσα και ενώ ο Βραζιλιάνος πανηγυρίζει, ο βοηθός γραμμής ενημερώνει τον Τσακίρ κι εκείνος ακυρώνει το γκολ. Παρά τις διαμαρτυρίες τεράστιων ονομάτων, όπως ο Νεϊμάρ, ο Μασκεράνο και ο Ινιέστα!

Όποιος κι αν είσαι, γκολ με χέρι, έστω και ακούσιο, δεν γίνεται. Κι αυτό αποδεικνύεται ακόμα και στο πλέον κορυφαίο επίπεδο!

Παντού, εκτός από την Ελλάδα φυσικά, όπου οι κανονισμοί γίνονται λάστιχο, αναλόγως ...αναγκών!

* Θυμηθείτε και το γκολ του Ιντέγε...

Γκολ με ακούσιο χέρι; Ποτέ και πουθενά! (vids)