MENU

Ο ΠΑΟΚ δεν το έχει νιώσει ποτέ. Μην ψάχνετε μεταφυσικές και θαύματα για ό,τι συνέβη μετά το επικό διπλό στο Καραϊσκάκη. Ως εκεί ήταν αουτσάιντερ, ήταν το άλογο που ερχόταν από πίσω και ξεπερνούσε τις προσδοκίες. Ό,τι συνέβη μετά οφείλεται στην κατάρρευση μπροστά στη δόξα. Αυτή η φανέλα και αυτά τα πόδια είναι ασυνήθιστα να κουβαλούν τέτοιο βάρος. Τέσσερα στην Ξάνθη, τρία στην Κρήτη, τρία στην Τρίπολη και να ήταν μόνο αυτά; Αποκλεισμός στην Ευρώπη από την τελευταία του γαλλικού πρωταθλήματος, αποκλεισμός στο Κύπελλο από την Καλαμαριά. Και ο προπονητής να μιλάει για την Παναγιά. Μιλάμε για την απόλυτη βλασφημία.

Η Παναγιά μας δοκιμάζει, το 'θελε η Παναγιά, η Παναγιά θα μας έχει καλά τον Μάιο. Αυτά που δεν ακούγονταν ούτε πριν 2015 χρόνια, στην εποχή του Ιησού Χριστού, τα ακούμε σήμερα. Και απλά γελάμε.

Οι παίκτες του ΠΑΟΚ πήγαιναν να παίξουν παιχνίδι τίτλου στα Γιάννενα και ο Αναστασιάδης ζήτησε από τον οδηγό του πούλμαν να κάνει παράκαμψη για να ανάψουν κερί στην Παναγία του Σουμελά. Μόλις χθες, Τρίτη 03/02, ο Αναστασιάδης κάλεσε τον παπά για ευχέλαιο. Αυτή είναι η ψυχολογική προετοιμασία ομάδας το 2015! Και δεν βγήκε στο γήπεδο να μιλήσει με τον Νομπόα, τον Γλύκο, τους άλλους παίκτες. Έμεινε μέσα να μιλήσει με τον παπά! Τελικά, ο Κλάους έπαθε σύσπαση στο δικέφαλο, ο Μαντούρο έσπασε το χέρι του, ο ΠΑΟΚ έφαγε σε τρεις φάσεις, τρία γκολ.

Μετά απ' όλα αυτά, τι αποτελεί μεγαλύτερη έκπληξη: Ότι ο ΠΑΟΚ μένει οκτώ πόντους πίσω με νίκη του Ολυμπιακού επί του Ατρομήτου ή ότι αυτός ο ΠΑΟΚ με τις συγκεκριμένες τακτικές ήταν ένα γύρο πρώτος;

Δεν άντεξε ούτε τη δόξα ούτε τη λόξα...